gomorgon :)

han inte blogga igår, för jag kom hem vid 11 och va HELT slut!!
efter skolan följde jag, sofie och karl med johanna hem:) vi åt äppelpaj:) sen åkte vi till konfan om höll på till 11.. eller ja vi ledare åkte hem då! och ja, jag var trött när jag kom hem så jag orka inte blogga. men ja iaf, idag är de fredag! skola, hem och städa, hockey men lite folk, metro:) ja, jag hör väl av mej och så när jag kommer hem:) hör!


inte allt för taggad för skolan..

vaknade kl halv 7, klev upp, klädde på mej, borsta håret, sminka mej, åt frukost oh sånna vanliga saker.. idag ska jag få skjuts till skolan med johanna:) för jag kände att jag inte ville ta alla muffinsar på bussen ;)
ikv är det konfa:) konfirmnderna ska laga mat :) kommer bli upermyigt!
jaja, men nu ska jag göra mej klar och så:) vi hör senare :)




gud vad jag har kännt mej duktig idag :)

helt varnlig skoldag, åkte hem till johanna och plugga! eller ja, vi han inte plugga så mycket för min syster ringde vid halv 4 och sa att jag skulle hem för vi skulle laga mat. vi lagade kyckling inlindad i ost och bacon:) så åt vi de och cheescaken som vi bakade igår:)  sen åkte jag, johanna, mamma och mormor till gammelmormors grav! så satt vi där och fikade tills de blev mörkt:) sen åkte vi hem så bakade jag cup cakes till elevrådsmötet imorn:) mumms! men ja nu ska jag nog sova snart, eller ja, jag kan vänta tills johanna kommer hem, för hon kommer alldeles strax :) men vi hörs imorn!!



kanske inte dom vackraste! men dom blev jävligt god!!



en vanlig onsdag

skola som vanligt, kortdag och allt :) sen efter skolan åker jag nog hem till johanna, för vi ska göra något arbete om musikhistoria! sen ska jag hem och jag och andra johanna, asså min syster laga mat:) nån kyckling inlindad i bakon och så:) men ja nu ska jag göra mej klar:) vi hörs väl sen!


borde gå och sova..

men nej. jag är nog uppe ett tag till:) iaf:) idag var skoldagen rätt okej:) först kom några folk och pratade om gymnasieval, sen va de musik, so, lunch, gympa, slöjd. sen efter skolan åkte jag och johanna till ljusdal:) vi skulle hitta praoplats, men ja de gick inge vidare.. men vi ska ringa till ett ställe imorn:) sen när vi hade letat ett tag gick vi och fika, jag köpte en liten plupp till mitt nya hål i örat och sen åkte vi hem:) ikvöll har jag pluggat lite engelska verb tills glosförhöret i morgon. sen har jag och johanna (min syster asså) bakat cheescake:) gött gött! nu sitter jag och dricker te med min familj och känner att jag borde sova. men ja, jag skiter nog i de på ett tag:) men ja iaf. vi ses imorn! ha de bra!!




nu ska jag till skolan:)

efter skolan ska jag och johanna nog till ljusdal och fixa praoplats:) sen ska jag väl bar hem och inte göra så myke:) men ja, vi hör!!


shit, vad jag är dålig på att blogga!

iaf så tänkte jag berätta om min helg:)

Fredag: skola(jobbig jympp som fan!) vi fick springa upp för sydbacken!! åkte hem, kolla lite på andra avenyn:) fick skjuts av mamma hem till hanna persson, vi gick och köpte gottis och hyrde film: TRUST tror jag att den hette:) skitbra!! sen gick vi hem till mej oh kolla på denoch på kenny starfighter!! :D sen sov hanna här:)

Lördag: vaknade vid halv 12:) åt frukor, hanna åkte hem, åkte till condis och fika med mamma, åkte hem och kolla på tv:) gick och mötte jennifer, va med henne sen kom hanna, johanna, ella, sofie och karl:) vi hade filmkväll:) kolla på stolthet och fördom:) bästa filmen ever! sen spela vi galenpanna och helt hysteriskt!! :) vid halv 12 åkte alla hem tror jag, förutom jennifer och hanna som sov här:)

Söndag: vaknade vid halv 11, hanna åkte hem. åt frukost, jag och jennifer gick ner på byn och umgicks med folk och gick på hockey och så:) vid 4 åkte vi hem till jennifer, sen vid halv 6 hade hon träning, så då åkte jag hem. då blev de bara tvkväll med mamma:)

Måndag: skola, åkte hem, ljusdal, köpte present åt mormor, gick på linnskoll, åkte hem, åkte och gratta mormor och nu sitter jag hemma:) ska snart kolla på svenska hollywoodfruar! så ja vi ses! hade bra!!



biologiprov idag :S

nu ska jag till skolan om typ en kvart! biologiprov idag.. har värkligen pluggat hela veckan, så nu måste jag få bra resultat! men ja vi hörs sen:)

godnatt på er

sorry att jag inte har bloggat idag! men jag har inte haft tid, har måstat plugga! men ja, nu ska jag kolla på ett avsnitt andra avenyn och sen sova:) hörs imorn!

SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG:



Johanna gästbloggar!

Hej Moas läsare!

Idag har jag och Moa gått i skolan som dom flesta dagar. Det är verkligen höst ute nu.. :(

Jag ska skriva en bok som heter "Ännu en dag i klass 9a". Den blir nog en Bestseller om jag anstränger mig,

Just nu dricker Moa och jag Te och pluggar Biologi (Jag gör spanska också).

Biologi prov på fredag :S

Kram!

Johanna B

hej hej

idag blir de varnlig skoldag. sen efter skolan ska jag hem och plugga..kul kul. jag har väl inte så myke mer att berätt. å kul liv har jag(Y)men ja vi hörs:)




nu blir de sova

har pluggat hela kvällen... fast kl 8 tog jag en paus och gick och kolla på idol:)  sen duscha och nu ska jag sova:) men vi hörs imorn!!


daggs att plugga

skoldagen har varit helt okej. lite seg, men men. efter skolan följde jag med johanna hem:) vi kolla på vad blir de för mat och plugga! mamma kom och hämta mej för typ en halvtimme sen:) sen åkte jag hem och åt och nu blir de plugg igen:) hade bra så hör jag av mej sen:)


morning

vaknade kl halv 7, fasten jag hade ställt klockan på 6;) ajaj, iaf, idag blir de bara varnlig skoldag. sen efter skolan ska jag hem och plugga bioloni. vilket jag ska göra varje dag denhär veckan;) jaja, nu måste jag sluta, för jag ska gå om 10 min:) men vi sen!




blött, blött, blött..

det har regnat oavbrutet HELA dan-.- supermysigt! eller nåt... iaf, dagen har vart rätt bra, förutom regnet då.. jag gjorde kemiprov, som jag tror gick bra:) hopps de:) för jag har precis fåttred på tt gymnasieskolan jag vill komma in på, som jag trodde jag inte hade någon chans alls att komma in på har sängt sina intagningspoäng :D så nu ska jag värkligen sattsa på skolan:) det är därför jag inte har haft tid att blogga så mycket.. men ja, nu ska jag umgås med min syster innan hon åker.. harebra!


förlåt, jag ska bli bättre

bloggningen har sugit den sista tiden, men de har helt änkelt blivit lite mycke sen skolan börja.. men ja iaf.. i helgen har jag ju vart hos pappa eftersom min lillasyster fylde år. de har vart ganska mysigt:) jaja, nu ska jag iaf sova, ska upp kl 6 imorn och plugga på kemiprovet som är imorn-.- jaja, vi hörs:)

hellu

jag kom hem vid halv 12 nån gång i moese:) kick offen har varit ganska så kul:) när jag kom hem sov jag i några timmar, sen städade jag rummet och vid halv 4 kom pappa och hämta mej. sen åkte jag hem till han och plugga lite kemi. ska ha prov på måndag. men ja de känns som att jag kan de nu:) ganska så skönt! iaf. vid 7 åkte jag till Condis och åt mat med johanna, jennifer, sofie, ella, karl och William :) vi hade superkul. vid 9 fick jag skjuts med johanna hem:) och nu sitter jag hemma och kollar på gamla andra avenyn avsnitt som jag har laddat hem:)

Imorgon kommer Johanna (asså min storasyster) hem :D eller egentligen kom hon hem igårkväll, men ja. då var ju jag inte hemma och idag kl 7 på morgonen så åkte hon till hudik och stannar där tills imorn! så då ska vi väl hitta på nå med henne. och på kvällen åker vi hem till pappa och sover där:) för på söndag fyller min lillasyster Julia 12:D Å, kan ni tänka er? hon blir en äckta f12a:D å va kul! haha, jaja, nu ska jag fortsätta kolla:) men vi hörs imorn! ha de bra och sov så gott!!


otroligt trött!

förlåt för dålig bloggning, men dtn hr krånglat :/ iaf, idag ska vi va ute hela dan-.- npn grej men koln, en ikväll k jg på elevråds cick off. men jag bloggar mer när jag kommer hem för nu fick jag lite bråtton..


fotbollsdag idag -.-

nu ska jag snart åka till skolan och direckt där ifrån åker jag och dom andra tjejerna på högstadiet till nor och spelar fotboll, hela dan.. jaja, nu ska jag göra mej klar! men vi hörs!


hemma

efter en helg som har gått allderless för fort!! förlåt att jag inte har bloggat, men de har vart lite strul med internet.. men jaja. idag blit de skola, sen ljusdal med mamma. ska på linnskontroll. sen hem och plugg! men ja nu ska jag gör mej klr för koln:)

DEHÄR KÖPTE JG I NORRKÖPING!










lite kläder oh en plånbok från- newyorker
smycken- ur&penn
tights och smink- hm
sen köpte jag ett varnligt vitt gina linne ocm jag glömde knäppa kort på;)
sen en present åt johanna som fylde år i juli;)
hon ska få den idag, så ni får se va de va sen :) men vi hörs!!

sovit gott?

gårdagen var okej. efter skolan åkte jag hem,plugga, städa kolla på idol på internet:) sen kolla på halv 8 hos mej och bonde söker fru med mamma:) vid 12 igår somnade ja.. idag är de varnlig skoldag..sen kl typ halv 5 åker jag till norrköping och häskar på min syster:D tar tåget dit, så jag kommer fram vid halv 12-12 nån gång, men jaja. nu ska jag packa klart och så:) kanske hinner blogga innan jag åker, men vi får de! ha de så bra så lönge:) hörs!


gårdagen var awesum!!

igår efter skoln åkte vi som sagt till ljusdal:) jag, jennifer, hanna och jakob :) det var väldigt kul. vi gjorde inte så värst myket, jg kulle ta hål i örat, men man måsta ha en vuxen ded sig-.- jaja, hanna åkte vid halv 6. då kom mamma så åkte jag med henne och tog hål i örat!. de gjorde ont som fan :S sen åkte vi till bion och kolla på sista harry potte för andra gången:) fyfan va bra den är :) efter bion skjutsa vi hem jakob och jennifer:) sen gick jag och la mej:)

idag ska jag nog bara hem och plugga, för de behövs! jag har ju bestämt mej nu vad jag ska söka in på för linje om ett halvår.. och de behövs höga poeng:S men ja vi hörs!

dålig bild, men ja. såhär blev hålet! de var de övre jag gjorde igår :)

ojojoj vad jag är trött..

somnade ganska sent igår:S så jag vaknadE 10 min senare. men jaja. idag ska jag kanske till ljusdal med johanna, jennifer och hanna:)jag ska ta hål i hörat :S :) men ja, vi hörs nånting :)


dagen

dagen har varit ganska varnlig:) förutom skolfotot då men jaja. efter skolan så följde hanna med mej hem:) vi gjorde väl inte så mycket. men vid 6 gick vi ner på byn och var med jennifer tills vi gick på metro och kolla på idol och så:) men ja. jaag åkte hem vid 9 och kolla på svenska hollywoodfruar med familjen:) , men nu ska jag sova:)
vi hörs:)




förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen...

men jag har inte faft någon tid.. men iaf, i fredags va vi i säljesta och åt mat som sagt, sen på lördagen va jag på konfa hela dan:) sen åkte jag och hanna persson till skästra på teater:) efter teatern va jag med på teaterfesten, eftersom att min familja var med i den:) och johanna:D vi hadde superkul!!!! vid 4 ungefär gick jag och la mej, sen kl halv 11 vaknade jag och klev upp och åt frukost och så. sen vid 1 åkte jag på konfan igen. den var supermysig! klockan 8 typ kom mormor oh hämta mej. sen åkte vi hem hit (till mamma asså) ochså färgade jag mormors hår:) sen kolla jag på Walander med mamma och tony tills jag gick och la mej:) så vaknade jag vid halv 6.


Idag har vi skolfoto till skolkatalogen med kladden:) vi hade med elevrådet i torsdags som sagt:) sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra! men de blir väl att åka hem och plugga moppe;) men ja vi hörs sen:) ha de bra!!


godmorgon

jg ska ner till bussen om ca 20 min:) efter skolan vid 3 kommer pappa och hämtar mej så åker jagg med familjen till farmors sommarstuga i säljesta och äter mat och är där tills ikväll nån gång:) mys mys!
sen i morgon är de konfa. ska vara där kl 9 till typ 3 eller nåt :) efter de ska jag och hanna persson gå på teater i skästra som johanna bakke och min familj är med i:) sen efter de blir de teaterfest :D superkul!! bulder och så kommer! sen sover jag hos pappa igen och på söndag äre konfa:) efter konfan ska jag hem till mamma igen. så kommer mormor och då ska jag färga hennes hår:) ja men vi hörs! bloggar ikväll om jag hinner!


godmorgon på er

nu ska jag snart gå ner till bussen:) idag ska vi knäppa kort med elevrodet till skolkattalogen:) tror jag iaf.. med klassen ska vi knäppa en annan dag för de krocka med nån idrottsprovil eller nåt.. men jaja, vi hörs sen!!


RSS 2.0