hej hej:)

nu är jag hemma från backen. det va superkul där! först åkte bara jag och elin, sen kom linn och åkte med oss ett tag, men sen åkte hon iväg med fredde och karl och jag och elin åkte själv igen:) vi hade superkul! och de var en liten kille i typ 8 års åldern som fråga chans på elin :D haha, de va kul, men han gav sig inte fast en hon sa nej kanske 5 ggr:) haha, sen iaf åkte vi ett tag med linn, karl och fredde med, och sen fick jag skjuts med elin hem:) det var ett lyckat sissta åk :) när jag kom hem hoppade jag in i en vaaarrm ducsh, och ducsha länge länge länge:) iaf, i morgon ska jag, jennifer och bea åka till ljusdal och kolla lite och träffa lite folk, sen blir de väll järvsö, metro och hem till bea:) kommer bli awesume, men nu sk ajag städa i mitt stökiga rum:(



nu drar jag :)

nu sticker jag och åker sissta kvällsåket för sesången med elin:)


hemma, fy *** va skönt!!!!!

nu är jag hemma:) asskönt, jag har varit trött hela dan som har varit mycket tråkig-.- men nu är jag hemma iaf och har precis gjort en kopp te och ska sätta mej och läsa:)

mys <3

hejsan svejsan.

guuuu va trött jag är! jag orkan värkligen inte åka på skolan-.- men men jag läre ju! iaf, idag ska de bli en helt varnlig och tråkig dag:/ de är ju inte så kul men ja sånt är litet :P nu ska jag till skolan snart iaf.. och ikväll blir de sissta kvällsåket i backen med elin:) sen i morgon efter lunch ska vi åka i backen med skolan och sen åker jag, jennifer och bea till ljusdal och går på kläppa :) sen sover vi hos bea. och de gör vi nog på lördag  med :Djaja, nu ska jag gå snatr!





blev inge hudik.

men ja, efter skolan följde jag med bea hem ett teg, sen tog vi 3 bussen till ljusdal och kolla lite i affärer och så:) sen åkte vi på metro. då gick vi ut och gick i typ 2 timmar. gissa om jag förfrös mej? :S men jaja, i morgon ska jag åka i backen med elin:) de ska bli kul de:) men jaja nu sitter jag och chillar i min nya mysdräss som jag köpte i sthlm. men ja nu ska jag sova för jag är skiiiiiiiiiit trött:)

dålig bild som jag ser tjock ut på, men jag orkade inte knäppa nån mer;)

8e bilden: En person som du saknar


min gammelmormor som dog den 12 december. det är jättejobbigt, jag tänker på henne varje dag.
det är svårt att dölja saknaden och tårarna som vill komma upp varenda dag! jag saknar dej min älskade
gammelmormor<333

blä vad jag är dålig på att blogga.

men ja, hej iaf. igår va de hemstudiedag :) dagen innan, i mondags asså. så va jaf med johanna efter skolN och kollade på playa del sol och drack te:) sen kom jennifer och vi drog på metro. när de stängde dick vi hem i sälskap av bea som bor en bit bort. Sen sov jennifer här. de va svinkallt i mitt rum så vi låg och trängdes i min soffa med samma täcke och ett till på och kollade på andra sidan hecken tills vi somnade;) sen igår vaknade vi vid halv 11 och då duschade jag och mitt hår fick själtorka, vilket tar år och dar-.- för jag tror jag har glömt fönen i sthlm :( sen gick vi hem till johanna och bakade chokladbollar och gjorde skolarbete:) eller mäst jobbade vi när jennifer hade gott. Hon gick vid 1 tror jag:) sen klockan 3 tog jag bussen med mamma och handlade lite. jag handlade ett par solglasögon och sminkborttagningsservetter (långt ord) :) sen åkte jag hem och läste ut min bok:) men ja idag ska jag til ljusdal igen, sen ska jag och mamma ta bussen hem till johanna och sova där:) så de blir nog inte så mkt bloggande tyvär :/ men jag bloggar i morgon när jag kommer från skolan så ni får ha de så bra så länge:) men nu kommer iaf bilderna sen kärslaget :)



innan de började:P

järvsökören <3







stockholm var bäst!!!

jag har inte knnat blogga på hela helgen för jag har ju varit i stockholm. OMG va kul de va!!!! jag berättar mer om de sen när bilderna kommer ut:) men iaf, idag ska jag kanske vara med jennifet:D kommer bli grymt de! nu siter jag och dricker te och ska läsa lite ur min bok som snart är utläst:P ducktig jag är va?:)

ska dra ner till bussen snart nu:)

om tio min sk jag gå, så ja vi hörs :)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp



uppe med tuppen.

jag vaknade klockan 6 och klev upp på en gån, ¨så jag har redan hunnit sminka mej, fixa håret, klätt mej och städar rummet:) iaf,,igår efter skolan följde jag med jennifer hem:) vi gjorde inte så mycket alls faktiskt. sen klockan 6 kom hanna och hämtadej att mej öch så åkte vi upp till backen. Hon skulle lära mej åka bräda och de gick åt helvetta att försöka åka på tå! för de va glankis hela backen och då bkåste som f*n. så jag gick hem och tog på mej skidorna ist. sen åkte vi några åk. det var jätte kul! sen gick vi in och satte oss och fika i en halvtimme. sen gick jag hem och började på min städning, övade lite engelska och franskaglosor och ducsha:) jag gick och la mej vid 22.30. blev inge maskeradmiddag ikväll för de va för några annmäld:( men men vi ska dit iaf. sen läre jag väll åka till pappa ikväll efter metro för att i morgon vid halv nio tror jag de va går bussen till stockholm:) men ja nu ska jag äta frukost och så:) ha de så bra!


haha, de är ganska filt att knäppa så här, men men



jag är skit trött!

jag orkar värkligen inte blogga nu, så jag berättar om min dag i morgonbitti:)

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Anna Wenberg<3

nu ska jag gå om 20 min.

så jag gör ett kort inlägg så jag hinner:) hejdå! vi hörs senare:)

J*vlar vad jag är trött!

jag somnade nog inte förns halv 12 igår så jag är astrött! iaf, idag ska de vara en helt varnlig torsdag, men efter skolan ska jag vara med jennifer vilket var typ 700 år sen:D sen på kvällen ska jag åka i backen med hanna:) så jaa. i morgon är de maskeradmiddag på metro så jag och hanna ska dit:D vet inte vad vi ska klä ut oss till en :/ men de visar sig:) men ja nu ska jag göra mej klar:)




ojojoj, de ser ut som att jag har världens största armar ;)

hemma nu och så.

vid 7 åkte jag till metro och va med jennifer. vi gjorde inte så mycket, bara gick på en promenad med jennifers pojkvän Jakob, Danne och Fredrik. Sen gick vi till time och sen satt vi bara och chilla ett tag:) men nu ska jag läsa lite och sen sova. jag är trött som fan! hör av mej i morgon när jag vaknar:)


hemma och slut.

ojojojojoooooj vad ont jag har:( första vurpan vi gjorde i backen gjorde jag illa benet som fan, sen gjorde jag mäst illa rumpan och så:( sissta stunden typ satt vi bara i faffeterian och dog ett tag men sen tvinga jennifer jäveln upp mej i backen igen och då blev jag jätteblöt:( Men vi fick hämtning an jennifers mamma i harsa sen så åkte vi (jag, Johanna och Jennifer) hem till henne ett tag:) hon klädde bara på sig och så sen skulle hon till jarse och då blev i hemskjutsad och nu sitter jag och typ kollar in i väggen och är skittrött!! bilder från dagen kommer ut på bloggen sen;) hehe. men nu ska jag läsa lite ur min braa bok:)



my look of the day!





jag har ont i mitt finger :(

hej och hå! idag ska vi till harsa med skolan och åka pulka:) de kommer bli jättekul! jobbigt bara att ta den på bussen med pulkan:/ jaja, efteråt vet jag inte vad jag ska göra! men jag hittar väll på nå trevligt:) men nu ska jag fixa mej. jag hör av mej när jag är klar och så:) PS. igår råkade jag hugga mej i fingret med en sak på träslöjden:( jag har jätte jätte ont :'(


tänker gå och lägga mej rätt tidigt!

jag har varit trött hela dagen så nu när jag låg och kolla på tv så somnade jag! så nu ska jag gå och lägga mej:)
vi hörs i morgon:)

5e bilden: En gammal bild på dig själv


sommaren 2008.
japp! såhär såg jag ut för 3 år sedan:)
hehe..

dålig bloggning.

men jag var så sjukt trött när jag kom hem och är fortfarande. aah, va inte med hanna idag:/ och blir häller ingen backe ikväll. så de blir hemmakväll med mamma då. men ja de är ju mysigt på sitt sätt de åh :P men nu ska jag läsa en stund tror jag. jag hatar att läsa men just dehnär boken är riktigt jälva bra:D






godmorgon och så:)

blev inte så mycke bloggande igår. men jag får väll ta igen de idag då;) iaf, så ska jag inte vara med jennifer för hon skulle göra nå annat:( men jag ska nog vara med hanna ist:D och då åker vi hem till henne och sen åker vi till backen och jag ska åka bräda!! :D haha kommer bli skitkul! men aah, nu ska jag äta frukost och sånna grejjor, så hörs vi sen:)


inne

ute



dagens inköp!



4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv


det måste nog få bli en bild från i somras, allt var värkligen jätte konsdig.
jag visste ingenting, jag viste inte om jag var kär eller inte och jag viste
inte om jag ´skulle vara glad eller ledsen, jag var mäst ledsen, arg och
tyckte allt bara var jobbigt, vilket jag ongrade idag allt sket sig och om jag
hadde valt rätt val då så hade mitt liva varit annurlunda och jag hade inte
behövt mått så dåligt som jag gör nu!! så a de va en konstig tid i mitt liv..

hemma nu!

nu är jag hemma från ljusdal:P vi åkte dit vid 4-tiden, då åkte vi och sola, så nu är man brun och fin:) eller näe inte så värst med jaja;) sen gick jag och hanna in på köpingen och shoppa lite. hon köpte smink och jag nå sminktussar:P sen åkte vi hem. och nu har hon gått på metro. jag följde inte med, för min mamma ville att jag skulle vara hemma eftersom att tony och gabbe har åkt bort och de är inte så ofta vi är ensam;) men ja nu ska jag gå och umgås med min mor:)



Bolle<3

hej nu sitter jag och hanna och äter BOLLE! vi tog ingen buss till ljusdal, vi åkte hem med mamma och åker med henne dit sen:) vid 5 typ:)  men nu ska vi äta makaroner och korv:)




haha, ja vi har kul?

godmorgon mina söta läsare:)

nu har jag presis fixat klart mej och så:) men de är ett bra tag kvar tills jag ska åka;) ni vet ju redan att jag och hanna ska åka till ljusdal idag, så ja de pehöver jag inte påminna om:) men ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, så jag hör av mej sen när jag kommer på nå bra. eller förästen, vi ska få tillbaka våra so-prov som vi gjorde i torsdags idag:) och de gick jätte bra för mig:) jag tor jag kan ha fått VG:) sen ska vi också få tillbaka våra kemi-prov som jag iallafall kommer få G på:) men nu ska jag äta frukors och så, jag får se omjag hinner med nått litet inlägg sen innan jag går:)





godnatt

nu ska ag försöka sova! men jag är inge trött alls;/ men jag läre ju orka upp i morgon åh;)
så ja jag hör av mej innan jag drar till skolan och så:P


Sista avsnittet..

nu har jag presis kollat på sissta avsnittet av solsidan och sörjer:( vad är en söndagskväll utan solsidan? :(

Jag bara måste se denhär filmen!!


Ingen har  väll missat glada hudik teatern och att dom nu ska göra en film?
och jag bara måste se den! den värkar så himmla kul och bra!!

Lite söta bilder från helgen :)
















guuuuuuuud vad söta bäbisar är!!!

ÅÅÅH! Mammas kommpis va jusst här med sin bäbis. OMFG vad söt han var. fick ingen bild på han tuvär, jag hann inte tänka så långt:/ men men. hanna åkte hem vid 2 så sen dess har jag inte gjort så himmla mycket, utom att träffa lilla bäbisen förstoss:) iaf, snart är de mondag och nu vecka åh allt -.- men jaja. hoppas veckan blir bra! dehär är mina planer!

Måndag-Skola, ljusdal med hanna, meto
Tisdag- Skola, jennifer, backen med hanna
Onsdag- Skola, ?
Torsdag- Skola, jennifer, backen med hanna
Fredag-Skola,Metro, maskeradmiddag
Lördag- Åka till stockholm, gå på körslaget och sova på hotell med pappa och familjen:)
Söndag-Åka hem från Stocjholm

Veckan blir nog bra:)


3e bilden: En bild på någon i din familj.


fick bli en bild på min totaly crazy bror Eskil.

hanna johansson<3

nu har jag och hanna precis kommit in, för vi va ute en stund, men de va inte så kul så vi gick in typ på en gång:) men nu tänkte jag lägga upp lite bilder från idag:)





det är gott med glass!


mmmmmmmmummms!

vaknade tidigt!

igår somnade jag inte fören typ halv 2. sen hade jag bestämta att jag skulle sova länge idag! men de gick ju som de gick;) vaknade vid typ 9:P nu ligger vi och äter godis, beanässåschips, dricker cola och kollar på "säg att du älskar mej" Hemsk film de:S vet inte varför vi ser den så ofta;)  Idag har jag ingen aning om vad som händer, men man får se, vi hittar väll på något kul som alltid :D Sen ikväll kanske kanske jag ska på träning för ovarnighetens skull, men jag tror inte de, jag orkar inte:P men nu så ska jag fortsätta kolla:)

fick bli en söt bild sen igår hemma hos pappa:)

godnatt och så;)

nu sk jag nog sova snart! är inte trött och så, men jag blir väll de om jag lägger mej ner och kollar på solsidan:)
i morgon vet jag inte vad jag och hanna ska hitta på:) men de får man ju se:) sen på måndag ska vi till ljusdal:)
hanna ska köpa smink och jag ska sola:D sen blir de nog metro och så:) men nu ska jag gå och tvätta av mej sminket och så :P


järvsökören<3


nu är jag stålt över att vara jarsebo! dom har fått fläst röster. haha, järvsö måste ju ha röstat som fan!
men ja nu ska vi kolla på en film som heter kärlek 3000(Y) så vi ses sen:)

2a bilden: En bild på dig själv



Godmorgon på er!

nu är vi vaken och så, ligger och kollar på solsida:)
sen nå tag drar vi på marknaden. då ska jag köpa
ett par solglasögon, en massa godis och munkar!
blir nog nå mej åh, men man får ju se vad!
jag laddar upp bilder på de jag har köpt när ja
kommer hem:) men ja vi hörs sen då:) hejdå!

hemma nu!

nu har jag och hanna kommit hem från metro:) de blev ingen marknad idag för de blev för sent. men jag och hanna åkte till metro vid typ 8, de sög där så viva där til typ 22:15 sen fick vi skjuts med simon hem och nu sitter vi och äter choklad, dricker fanta och kollar på småstadsliv 3! I LOVE! men ja i morgon blir de marknad! ska bli skitkul!! men nu ska jag kolla på filmen:)








hejsan hejsan :)

nu är jag hemma från backen, de va superkul och jag vurpade 3 ggr ;) haha, de va jobbigt ioförsig att de va så snöit;/ men jaja, nu kommer hanna snart och vi ska fixa oss och så, sen kommer Linn också drar vi till skästra marknaden:)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med





någon jag umgås väldigt mycket med är HannaJohansson!
vi är med varandra nästan varenda dag typ ;) jag älskar henne extremt mycket!
man kan prata med henne om EXAKT ALLT! och vi har alltid skitkul :) puss på dej!!


godmorgon :)

har precis sminkat klart mej och klätt på mej och så. kan ju inte lägga ut dagens outfit eftersom att kameran är hos pappa:P iaf, i dag ska jag till backen efter lunch på skokan. jag måste ta skidorna med mej till skolan-.- känns rätt så onödigt eftersom jag bor typ 10 meter från backen, men vi ska upp på andra sidan berget -.- sen så ska jag på marknad med hanna och Linn som sagt och kvällen tillbringar jag med hanna:) men  nu ska jag äta frukost:)

funderar på att sova!

i morgon är de marknad i skästra, jag ska dit efter skolan med hanna och Linn :) kommer bli superkul! sen på kvällen blir de väll metro med hanna och så. sen sover vi någonstarns får se var;) men ja nu sk ajg iaf sova tänkte jag:) så jaa jag hör väll av mej när jag vaknar och så:) ja inga bilder då fortfarande, men jaja, de får man ju leva med:) speciellt när jag har kameran hos pappa:)

bara för kul tänkte jag:)

tänkte göra en liten sånhär grej, alla andra gör ju de så varför inte jag? ;)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om



börjar i morgon:) (y)

äntligen börjar jag blogga igen :D

nu har jag en ny dator(y) det är en liten silvrig minidator som är supersöt:) jag kommer att lägga ut bilder på den:) just nu är dem helt tom på allt, men bilderna i min förra datorn gick att rädda så jag lägger nog in dom här snart:) jag orkar inte säga allt jag har gjort sen sist och så:P men jag hör av mej sen!
love yah!


jaja, jag har bloggat värdelöst -.-

men veckan har varit bra och dehär har jag köpt!
ljusa jeans som jag har letat efter jätte länge från gina
strumpbyxor- hm
konstiga solglasögon- ur&penn
hårnålar- kicks
ett grodhalsband (min kamera är inte den bästa)- ur&penn
örhängen (dålig bild där med då)- ur&penn
armband därifrån med:)
får se om jag hinner blogga i morgon annars blire när jag kommer hem:)

RSS 2.0