tjooo

nu är jag hemma:) snart ska ag börja städa, sen ska jag göra so och sen läre jag på metro ett tag och skriva kallelse till gsmöte ;) men ja nu ska jag äta nå :)



godmorgon!

nu ska ag till skolan:) hör av mej när jag kommer hem.
HA EN BRA DAG!


dålig bild, men ag han inte knäppa så många;)


awesume helg!!

hej hej på er :)
nu är jag hemma från konfan:) dan va jättemysig!! i morgon ska jag hem och jobba so och städa-.- superkul! sen på tisdag, ska jag hem till pappa och plugga till fysikprovet, lika på onsdag och kanske även på torsdag -.- sen på fredag är jag en fri man :D då har jag inga planer tror jag :) inte på lördag heller;) ska nog hitta på något kul! men nu ska jag kolla på solsidan!! eller ja om en kvart. men skit samma! skiter i att lägga ut dagens outfit idag iaf, för att jag inte orkar hålla på med sladden och kamran och allt ;) men ja ni får ha de så himmla bra så ses vi!
puss puss puss och kram på er:D


min farmor är bäst! :D

hemma nu, helgen var skitkul. vi va på himlabadet sov på hotell och shoppa :D
dehär fick jag med mej hem:)



en sjuuuuuuuukt snyggg rosa adidasjacka! som jag fick av min världsbässta farmor :D:D:D:D<3




lite greor från CUBUS :D


nu drar jag om en timme :D

ska bli skönt att slippa lilla jarse ett litet tag :) kommer bli supermysigt. jag läggger upp bilder när jag kommer hem :D så ja vi ses i morgon kväll:) eller jag ser inte er men ni ser ju mej..aja skitsamma! ha de så bra :)



stökigt rum :P


har packat klart nu :)

så nu har jag packat. som varnligt har jag med mej allderles för mycke saker med mej ;) men jaja så är de ju! klockan 9 i morgon åker vi iaf. då ska vi fårst till hudik och plocka upp johanna och min kusin albin :) sen bär de av till sundsvall! awesome!! kommer hem på Lördag igen :) men nu ska jag ducha:) hösr sen:)





jag hatar sånna här dagar!



någon som har något tipps på hur man får många många läsare??
hur gör man bloggen mer intresant lixom?
har någon nå bra tipps?


sommaren 2010 (del1)

gud va jag saknar sommaren!!!!!!
så här kommer lite bilder:D
























jag har så sjukt jävla tråkigt!!!

nu sitter jag och kollar på eva och adam, den första filmen. de va sjukt länge sen jag såg den. men jag hittade den när ag städa och märkte att jag fortfarande kan den helt utantill för ag såg den minnst 2000 ggr för nått år sen :) iaf så kommer mamma hem snart och lagar mat! skönt, jag har inte ätit något alls idag ;/ bara lite fil.. men nästan så att de inte räknas aja. ha de bra!!

dagens sjukoutfit!!



rubrik?

hemma idag igen.  men mår bättre en igår iaf. i morgon ska jag till sundsvall, så jag ska inte till skolan då häller :) sen i helgen äre ju konfa:) trevligt trevligt!! men nu ska jag äta, så jag hör av mej sen:)


hemma från skolan idag!

jag har världens huvudvärk och jag tror jag har fått feber. vilket är ganska skönt, för att vara i skolan nu är nog de jobbigaste som finns!! att ha mina RIKTIGA vänner är hur skönt som hällst. sånna som ställer upp och inte sviker:) love you!! iaf nu sitter jag och kollar på gamla avsnitt av sex and the city och dricker vaniljte:) men nu ska ja chilla ett tag:)



hej hej bloggen!

inatt kunde jag vvärkligen inte sova!! ag somnade vid halv 2 men sov bara korta snuttar!! sen vaknade jag klockan 6 och hade jätte ont i huvudet, vilket jag får när jag inte har sovit så bra. så vi får se hur de går för mej i skolan idag. ag kommer somna på lektionen;) iaf så blir de ingen träning idag. men efter skolan ska ag med hanna till ljusdag :) ska inte köpa något, ag ska bara med henne:) men nu ska  jag göra mej klar:) ha de så bra!

 
opps, stökigt rum i bakrunden :S kom inte så långt på städningen igår;)


nu ska jag sova :)




kolla vad jag har fått :)


dehär fina armbandet har ag fått av hanna persson ( http://hannaelidaa.blogg.se/ )
visst är de fint? :) hon köpte de när hon va till Kenia! asfint!!!!!!!
tack tack tack :)


hallo :)

denhär dagen har varit ganska seg! först kom jag till skolan, samling, so, rast, fysik, engelska, lunch, matte, so, sluta, hem till johanna, hem. hemma hos johanna hade vi kul iaf :) vi kolla på tv och åt morotskaka :) awesome facktiskt. i morgon ska jag kanske till ljusdal med hanna :D sen träning. om jag är bättre i mon förkylning-.- sen på onsdag sk ag nog vara med hanna igen och metro:) sen på torsdag har jag inga planer, på fredag ska jag till sundsvall, med pappa och släckten och bo på hotel och så för att fira farafar som har fyllt 70 :D men nu ska jag städa :)



hellow!!

nu sitter jagpå so:n. vi ska skriva norden arbete som ska vara klar nästa vecka-.-men de går inte så bra för mej:( sitetr mäst och pratar med jennifer ;) jaja. nu tänker jagförsöka jobba dom sissta 20 min :)


godmorgon

helgen har varit helt prfeckt! jag har varit med jennifer vare dag :D awesome!! nu är de ny vecka iaf, ganska jobbigt och tråkigt om den ska gå så segt som alla andra veckor-.- idag vet jag inte vad jag ska göra! men ag får väll hitta på något :) men nu ska jag borsta tänderna:)


haha, en ganska ful bild sen i lördags ;)


my look of the day!!



haha ful bild då!

svar på en komentar!

Anonym om du är haaatad av mej!:
Ska du inte annmäla det? O:O:O

jo jag har annmält de och jag hoppas värkligen att man får reda på vem det är! jag menar de va ju mina födelsedagspengar, så de skulle ju vara skönt att få tillbaka!


hej

jag är sämst på att blogga-.- jag vet. men aa. helgen har och ska tilbringas med jennifer:D jag har färgat min utväxt :D blev lite gult. men skitsamma:) jag hör av mej mer sen:)


godmorgon godmorgon i kör!

jag vaknade klockan halv 7 men kom inte upp fören 10 i ;) då åt jag en god frukost:) sen fixade jag mej. kameran har inga baterier, så jag kan inte lägga ut dagens outfit men jag gör de senare. ikväll ska jag iaf på metro med jennifer och sen ska jag sova hos henne :D kommer bli superkul!!men nu ska ag göra mej klar för att gå ner till bussen;) men vet ni en grej? om ca 3 månnader behöver jag inte ta bussen:D då har jag moppe :D
jaja. hedå!



godnatt på er:)

va i backen ikväll med hanna, jennifer och linn:D askul!! förutom att jag gjorde världens vurp;) när jag hoppade, jag fick lite för mycke fart:P så ja, eller jo de va ganska kul! eller? haha jo! sen kom ag hem och tog en lång varm dusch:) asskönt så nu är jag asren:) skönt! nu sitter jag och lyssnar på BYZ! asbra band vettni! men nu tänkte jag sova! hör av mej sen! puss på er gullepluttar:)



asså denhär bilden är så ful X)


haha


du är haaatad av mej!

jag måste berätta en sak bara för att få ut min ilska! Igår va ag på metro efter jag va till ljusdal. ag hitade ingen parfym så jag hade 770 kr med mej in på metro. sen när ag kom hem och kollade i min väska såg ag att något hade rotat i den och när jag kollade i plånboken hade jag 70 kr kvar! vem faan gör en sån sak? ag fattar inte. och det värsta är att innan jul va de någon på metro som snodde min 500ing. säkert samma jävla pissiga persov. ÅÅÅ, vad jag hatar den som har gjort det! får jag inte tillbaka mina pengar så kommer jag fan...a jag vet inte. men vem fan är så jävla dum i huvet? jag förbannar dej som har gjort det, hoppas du har dåligt samvete för det resten av ditt jävla LIV!



nu ska jag snart gå:)

om 20 min ska jag gå till bussen. sen är de kort skoldag:D vi går bara till 2. asskönt. men rej som inte är särsilg skönt är att jag ska ha matte i 160 min -.- blä! sen efter skolan ska ju jag och Jennifer till ljusdal:) men nu ska jag gå. tänkte lägga upp dagens outfit. men kameran ladda ur, så de får vänta tills ikväll:)

failad bild men vem bryr sej?


vaken nu

nu är jag vaken så jag går ner och äter frukost nu :)


nu ska jag sova;)

sov gött. ag hör av mej i morgon:)



Tralllalalalalaaa!



mysoutfit orkade inte med nå thigta saker idag!


hm. muppig bild ser ut som att jag håller på att skita på mej. men jaja!!


J?

bara så att ni vet. mitt tangentbofd är CP! så nästan varje gång jag trycker på J så glappar det och de blir typ: ag, om det ska vara jag! as irriterande med sånt är livet! bara så att ni vet jag är inte dum i huvet och inte kan stava!! J-knappen är bara glapp!


hellooo:)

nu är ag hemma, eller a de har jag u vart ett tag;) men jaja. ag har inte haft ork att blogga;) men ja ikväll kanske jag ska på hockey. om jag blit lite bätre i min förkylning för jusst nu mår jag inte så bra. men man vet aldrig om jag blir lite bätre:) annars blir det bara hemmakväll med mamma. mysigt de med ju. dagen har iaf varit ganska så seg. men kul på något litet sätt..i morgon drar ag till ljsdal med jenifer och ska köpa lite saker.
SAKER ATT KÖPA!!




avril lavinges pparfym:balckstar
ett ljusbrunt liknande läppstift
stiftpänna till skolan

får u se om det kommer något mer hem:) vet ju aldrig, jag har faktist ganska mycket pengar kvar:)


sry!

hann inte blogga igår. men nu ska jag ut till bussen hörs sen:)

so!

nu sitter jag på so:n. det är ganska så tråkigt;) efter skolan om ca 20 min så ska hanna följa med mej hem :)
mysigt de.får väll se vad vi hittar på. hör av mej när jag kommer hem iaf! så ja bra hörs häj!

hehe, gammal bild ni nog har sätt några ggr:) men jag älskar den!!


dagens



smuttsig spegel, ja hurså??




ny vecka nya tag!


klev upp nyss. skulle egentligen unna me själv en sovmorgon till 7. men jag vaknade vid halv och va pigg, så a ag sket i de. de är ju ganska onödigt att sova extre länge bara för att, och sen strässa! men nu ska jag ner och äta, välja kläder och fifa mej. lägger ut dagens outfit sen:)


sent i säng som varnligt...




solsidan!

Wihoo! idag börjar solsidan, omg, de är fan de bästa programmet ever. alla kollar tkr jag klockan 20.00!! :D



Bert!

hej hej bloggen :)
nu sitter jag och Linn och kollar på bert och sissta oskulden :) den är så jävla bra!!! sen vet jag inte vad vi ska göra! skulle ju egentligen bada i tunna, men de bidde inte så;) så vi får hitta på något annat. sen ikväll så ska ag städa:) men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. vi hörs sen:)


på mej och Linn:)


2 Filmtipps och så :)


inatt sov Linn här :)jusst nu ligger jag och väntar på att hon ska vakna! gårkvällen va jättekul. vi kollade på 2 filmer som va asbra!!!!
den första heta: Frozen

den va sjukt bra, fasst veldigt hemsk!! den handlar om 3 st som fassnar i en lifft och ingen vet att dom är där och så händer de en massa saker!! ett MÅSTE att se!

den andra filmen heta: Splice

den handlade om ett par som uppfan någon slags varelse. den va också bra. inte lika bra som den första om jag får säga som ag tycker. men absolut värd att se!!

sen kanske vi ska bada tunna och sen får vi se va vi hittar på, men jag hör av mej :)


OMG!


de är helt sjukt, hur rädd kan man va? :O


:)





svar på en kommentar!

Från!http://hhannaskattberg.blogg.se/
sv: hur fick du siimii med blogg.se?
Om man går in på blogg.se så är de ju ingen sån där, där alla siimii sakerna är ju?

det är ganska enkelt facktisktknepet är helt änkelt att man söker på "siimii" på google och sen klickar in på den första träffeninte svårare en så!


                                                                                                                           
hoppas du uppskattade svaret
            

tralalalala.

vad tråkigt jag har, funderar på att städa mitt rum ser ut som ett helvete, så aah, hörs haaaaaaaaaaj!

haha, gammal bild!

vill någon hjälpa mej?

jag har tröttnat på min design, inge fel på den, har bara haft den så jävla länge :S om någon skulle vilja hjälpa mej, komentera med din msn och bloggadress om ni har nån, jag behöver inte pulisera iaf ni inte vill de :)

Lite sent, men nu kommer bilder på de jag köpte i stockholm :)


leopardlinne- ginatricot

lite underkläder- hm

spettströja- ginatricot

linne- ginatricot

en shorta-ginatricot

korttröja- hm

hm

långa sockor och ett sherp(stavning)-hm

jeans- ginatricot

väska


smycken-hm

ögonskuggor-hm

någon söt sak bara för att :D


koffta-ginatricot

haha, ja ag handlade typ bara på ginatricot och hm, men allt annant va så sukt dyrt ;)



trött trött trött!!

somnade inte efter ag bloggade sisst, jag va uppe till halv 10 och somnade 10:P men u är jag skittrött fast jag låg ända till 7;) de är 9 timmar de som ag sov. men aja, ikväll blir de nog metro med jennifer:) sen får man se vad som händer, på lördag ska jag nog till backen med linn;) men nu ska jag göra mej klar till att gå ner till bussen :)


tröja- ginatricot
byxor-från fotbollen
armband- från ennifer :)


hm, varför är jag så trött??

jag är värkligen skittrött fasst klockan bara är 9 :O aja jag ska iaf gå och lägga mej nu, så ni får ha en fortsatt bra kväll:)

dagens outfit

dag 2 i skolan;)


fy f*n va jag är trött!


jag somnade ganska tidigt igår, men jag vaknade igen kl typ 1 och trodde de var morgon XP ikväll blev de inge backen med linn:( vi ska ha julgransplundring;) i morgon har hag ingen aning vad jag ska göra!! bliir kanske merto om jag får någon att gå med:) men nu ska ag äta frukost och bestämma kläder, lägger ut dagens outfit sen! :)

hemma från en oendligt lång dag!


dagen har varit sjuuuuuuukt långtråkig-.- kändes som att
den aldrig skulle ta slut!! började med en samling med
klassrår. sen matte, so och franska. kortdag med va ändå
så j***vla lång!! i morgon ska jag åka i backen med Linn.
hon ska lära mej åka bräda ;) hehe undra hur de kommer gå.
jaja, man får väll se. men nu ska jag äta. hör av mej sen :)

första skoldagen-.-

förlåt förlåt förlåt!!!!! för att ag inte har bloggat på 100000år!!!!! men nu när skolan börar igen så har man ju inte lika mkt att göra ;) va ju i sthlm sen i söndags med mamma ich jennifer. de va askul och jag shoppade en hel del:) lägger ut vad ikväll :) men iaf, idag är de ju första skoldagen. ojojoj vad ag är otaggad"/ men men...


opps dålig bild!!

backen

nu ska jag snart till backen. vaknade vid halv 10;) sen klev jag upp och frukost. och nu sitter ag här. intresant historia va?? :) men ni får ha de så himmla bra så hörs vi sen :)

heeeeeeeeej :)

har inte kunna blogga för jag har varit hos pappa och så :) men de va kul där :) lägget ut bilder på vad jag fick i present av alla :) men nu ska jag underhåla min syster bär hon städar ;)

thihi



linne och spettströjja- ginatricot
jeans- fiffty fiffty


dehär fick jag igår :)



en tiara och ett assnyggt armband från jennifer :D





från mormor och morfar :)

från hanna persson :D

nu ska jag snart till pappa och ha kalas där :)


gårdagens födelsedags outfit ;)



15 ÅR:D

och gissa vad jag fick i present????








Nikon D3100 :D
som man kan filma med i HD :D:D:D:D:D

tack till min underbara älskade familj!!!!!!!


sissta inlägget som 14 åring!

min tid som 14åring har bra och dålig lite till och från. men nu börjar jag på nytt :)



okej sista dan som 14 åring ;)

asskänt! 15 år i morgon!! ojojoj vad tiden rusar iväg ;) känns inte alls länge sen jag fyllde 14 ;) jajjemen då är man ju arton snart åh, bara 3 år (Y) synd bara att jag blir 18 först av mina kompisar, men ja då blire att dra ut på krogen med syrran ;) hehe, kul dä åh! precis men nu ska jag på ica och handla en massa saker tills i morgon sen blie att baka, tårta, cheeskace och en massa mer :) ha de så bra!!





goodmorning ;)

nu är jag fortfarande med jennifer :)  vi har vart med varan 4 dagar på rad :D kul? ja. men nu ska jag hem till henne iaf och färga hennes hår för andra gången ;) ennu ett försök på att bli blond :) men ja nu ska vi åka snart :)




nu så äre första dagen på år 2011 :)

idag blire väll pulkarace hos pappa med jennifer :)sen hem till henne och göra slingor på na för hon ska ju  bli blond ;) sen får vi se vad vi gör ;) men ja hare bra :)
hääj



2011!

wiiiiiiho, dethär året blir awesome!!!
förra kan jag facktiskt säga va SKIT! nu ska de bli ändring :D
GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0