du är ful ful ful!



så jävla skön bara!



Nu är vi hemma :)

helgen va fan bäst!
först va vi ju på badet, de va tråkit i början. men de blev roligare sen näre blev disco i poolen :)
sen gymmade vi på hotellet hehe. de fanns fan inge annat åh gö. discot va de 18årsgrens på och bion kossta 95 jävla spänn! :o men ja sen umgicks vi med gabbe och felix ;) idag va vi ju i birsta! åh, de va så fukking kul!
jjag shoppa upp alla pengar (Y) så nu är jag fett pank, men jaja. vi åkte hem vid halv 6 ;) och inatt ska jag sova hos jennifer :) mycket mysigt för de va ett bra tag sen. men nu ska jag ta och kolla vart hon tog vägen ;)
ha de så bra :)


Nu åker VI!

ha de så kul här hemma;) hehe de ska vi ha iaf! hör av mej på söndag!

Oh my fucking gard!

VI VANN! vi är faan bäst! vi vann över killarna i gymnasiet och jag gjorde 2 mål :D jag är så himmla lycklig!
ojojoj. vi vann en varsin ben and jerrys :D i laget va vi: jag, jennifer, hanna, vilgot och vicktor :D vi va så grymma(Y) men jaja. nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa som en galning och sen sova :) klockan 9 i morgon bäre av :) så jag hör av mej då eller ikväll :) så ni får ha de så bra :)

nu drar jag på metro och spelar fotboll...


önska mej lycka till!



uch!

jag vet att min blogg suger jusst nu, utan bilder och allt! jag vet ju att det är sjukt tråkit men en bligg med nässtan bara text!! men jag ska fixa bilder och så, ladda över från mobilen ;) men jag hittar inte sladden. så ja ni får helt änkelt leva med att den är tråkig ett tag!

hehe bara därför bjuder jag på en extremt gammal bild X)



dagens låt!




jag har värkligen börjat lyssna på britnay spears :)


ja de va ju ett tag sen ;)


 att vi ska till sundsvall, birsta!
att jag har pengar för en dångs skull :D
at snön snart kommer, vet inte varför men jag lengtar faktist!
PARTY (Y)
datorer, hur sulle livet vara utan?


att jag har så svårt att sova!
förkylning, bara kommer igen och igen och igen!
LÄXOR!





LOV!

kom hem för ca 5 min sen :) är extremt trött efter en lång skoldag! klockan 7 åker jag på metro på fotbollsturnering, synd bara att jag suger på fotboll, men asså jaja. sen vid 11-12 någon gång åker jag och jennifer hem hit och sover, sen ska vi upp i morgon klockan 7-8 sådär :P jobbigt värre!! sen bär de av :D
men nu ska jag kolla lite på min läxa jag har under lovet :S
iaf, dehär är lovets planer:

Lördag:SUNDSVALL, gå på himmlabadet, disco på hotellet m.m

Söndag:SUNDSVALL, Birsta :D

Måndag: Läxa och så

Tisdag: Linn sover här :D

Onsdag: filmfestivat och lan på metro:D (jag och några tjejer ska lanaa sims)

Torsdag: kanske ska ha en liten haloweenfest med några kommpisar :)

Fredag: Spökkväll på metro ;)

Lördag: kanske Bea och Jennifer sover här :D

Söndag: Läxa och CHILL!

så de va veckans planer :)

trött :(


nu sitter jag och håller på att somna framför datorn ;) idag så blir det en ganska så varnlig skoldag bara!
sen ikväll ska jag på metro och vara med på fotbollsturnering ;) sen ska jag hem och sova får  se om jennifer följer med dådå, för klockan 9 i morgon bär de av till sundsvall! :D kommer bli såå kul! på lördagen ska vi åka på himlabadet! sen vara på hotellet och gå på disco och så (Y) sen på söndagen blire hotellfrukost :D och sen BIRSTA!!! :D:D:D jag har ca 2000 kr att handla för så de blir en hel del scopping för min del :D men ja nu måste jag göra mej klar för att gå ner till bussen;)

hej hej på er

kom nyss hem från skolan och sitter och kollar på nå såligt program ;)
dagen har varit rätt chill! fick inte göra provet idag heller :/ men jaja. i morgon ska jag vara med på fotbollsturnering på metro;) hehe, undra hur de kommer att gå. de får man se;) sen har jag nog inga planer ;) eller ja jag ska ju till sundsvall i helgen men de vet ni ju redan ;) jaja, nu ska jag ta och äta nåt för jag är fett hungrig ;)
 

nu dag nya tag!



jag vaknade klockan 05.40 i morse. jag var alldeles döds trött så jag somnade om till kanske o6.20 men sen klev jag upp :) har jag inga planer alls tror jag, kanske att jag ska till ljusdal och kolla på när min lillasysster julia och johanna ni vet har konsert, eller ja inte bara dom som har den menmen. johanna ska sjunga och julia spela trumpet :) fick inte göra franskaprovet igår, så de blir idag ist :S men ja, på lördag åker jag med familjen och jennifer till sundsvall :D kommer bli awesome! i promiss!  jag har typ 2000 kr jag ska shoppa för. så de blir nog en hel del new things (Y) men jaja, nu tänkte jag göra mej klar. första gången på hela veckan jag måste gå ner för hela långa backen! de va så bekvämt hos pappa att bara behöva gå några meter;) menmen :) ni får hare så bra så länge så hör jag av mej när jag kommer hem eller nå :)


pusshej<3

dagens...



jag älskarr denna låt!
den är bara så fiin!

regn och russk.

hej hej på er. dagen har varit väldigt sen -.- men jaja. blev inte så bra som jag förväntade mej :/ men blir nog :) klockan 7 ska jag ju på småstadsliv :D kommer bli jätte jätte kul!! men men. när jag kom hem var pappa och dom ute i ladgården så jag och eskil va inne hos farmor och drack oboy och åt leverpastej macka(Y) sen gick vi in och valde vad vi skulle äta ochså kom elsa hem :) och nu sitter jag och elsa och kollar på lassemajas detektivbyrå kameljontens hemd :) snart ska vi äta spagetti och kycklingsås :) men ja jag hör av mej sen så får ni ha de så bra så lännge :)
pusshej<3

this is my sweet sister elsa :)
dock lite suddig bild och lite gammal ;) men jaja

godmorgon :)

jag vaknade kl 6 idag men somnade om och klev inte upp fören halv7 opps ;) men ja som sagt har jag franskaprov idag :/ kommer nog inte gå så bra trotts att jag plugga hela dagen igår så känner jag på mej att de kommer gå skit! men idag kommer att bli en bra dag jag känner de på mej också vet inte riktigt varför... men ja de blir nog bara de :) efter skolan åker jag hem hit igen. sen åker jag till mamma och sen till ljusdal och kollar på småstadsliv live :D bilder kommer ikväll eller nåt ;) jag är jätte trött! kan jag ju säga i brisst på annat. känns som att jag inte har sovit nå mycke alls. som i söndags va jag ju på konfa som inte tog slut fören halv 11-11 nån ting och sen måste jag till mamma och hemta grejor och gick inte och la mej fören 12 nån gång och sen klev jag upp klockan 6 :S fyf*n! men aja. nu funderar jag på om jag ska göra mej klar :) så ni får ha de så himmla bra (Y)

pusshej<3

får bli en rätt gammal bild för att jag vill ha tillbaks dendär färgen på håret utan utvext!!

ps. dagens outfit kanske kommer ikväll :)


hos pappa :D

hej hej. har inte kunnat blogga på nån dag nu :/ jag är hos pappa och så :) också har jag en massa läxor -.-
men jaja. i morgon har jag bajsfranskaprov :/ jobbigt värre! men sånt är livet "/ sen ska jag på småstadsliv live :D kommer bli awesome (Y) men a. nu sitter jag julia, elsa och max och kollar på eva och adam, fyra födelsedagar och ett fiasko:) men ja, ni får hare bra så hör jag av mej i morgon eller senare ikväll :)

pusshej<3

fick bli en gammal bild på mej och syrran ;)

musik (Y)



har bakat äppelpaj (Y)

 
mumms :)

godmorning

nu sitter jag i mitt rum och kollar på tsatsiki. hanna åkte precis hem ;)vi kollade bara på två filmer igår, hipphipphora och fucking åmål :) sen somnade vi. hehe. ikväll ska jag iaf till kyrkan på gudstjenst med konfan. sen äre någon filmkväll nere på sanktpärsgården :) efter de åker jag hem till pappa och sover där tills på tisdag :)
men ni får ha de så bra så hör jag av mej senare ;)
pusshej<3

FILmtime nu!

nu har vi vart och rotat uppe i våran skrubb efter gammla filmer! och hitta massa filmer som vi kolla på jämt förut! :D så ja domhär ska vi kolla på ikväll :







undra om vi orkar kolla på alla nu då ;)


pusshej<3

NU SÅ!

nu är min dator färdig och så (Y) satt nu ska jag börja blogga igen :) lixom på fiktigt ;) dock har mina bilder försvunnit :( men de får jag leva med och ladda in nya och så :) men ja helgen har jag tillbringat med hanna johansson(Y) vi har haft de väldigt kul vill jag lova:) igår var vi på kläppa på disco och kolla på småstadsliv och så. och vi va dom enda som fick komma back stage eller hur de nu stavas  :D vi hade jätte kul. och umgicks med hanna, ebba, linn, johanna, johan, joel, ida, linnéa, simon och säkert någon mer åh :) men ja. vi kom hem vid halv 2 igår och somnade på kke 5 min :) idag har vi vart på hockey de va ganska så tråkit ;/ sen åkte vi hem och åt natchos och så :) och ja nu sitter vi på mitt rum och lodar fasst de va bestämt att vi inte skulle de. och johanna och joen sitter i vardagsrummet och kollar på film. men jaja nu ska vi de med fasst i mitt rum så ha de gött:)
häääääääääj<3


godmorgon allihopa!

Jag och hanna vaknade klockan typ 9-10 :) då kollade vi på sommaren med göran den är så rolig och så åt vi chips ;D asbra frukost :) klockan 3 kanske vi drar ner på hockeyn  ;) sen drar vi hem till hanna (Y) kvällen kommer bli awesome (Y) men nu funderar jag på om jag ska gå och duscha.. men jah ska nog äta frukost först :)
pusshej<e

hanna johansson.

heeeej :D
min dator är fortfarande inte lagad, men aja, de får vi leva med ett tag till :) iaf, nu är jag med hanna, hon följde med mej hem efter skolan. Ikväll ska hon sova här (Y) och i morgon ska jag  sova hos henne :D helgen kommer bli awesome. men aså hallå! idag snöa de här :O är de sjukt eller? JA! för några år sen badade jag i oktober ;o heeeelt sjukt. vintern kommer fett tidigt! men jaja, nu ska vi inte klaga, den kanske bara försvinner snabbare då :) typ så att den är HELT borta i maj eller så :) men nu ska vi hitta på nåt ;)
pusshej<3
haha, ganska så söta va? :)

hemstudiedag ;D

hej hej, förlåt för extremt dålig updatering, men som sagt så kan jag bara blogga när jag har tillgång till någon annans dator. men denhär veckan kommer min dator bli klar :) så då ska jag börja blogga som varnligt (Y)
men nu iaf så har jag hemstudiedag med hanna :D vi har gjort läxor hela j*vla morgonen. så nu är vi klar (Y)
så nu funderar vi på att gå ut i kylan ;) de tyckte jag va en bra idé ;D men jaja. veckan har varit alldeles varnlig. och i helgen åkte jag till hudik :D de va jätte kul. jennifer följde inte med :( men de va kul en då :) jaja, nu ska vi ut.
pusshej<3
jaja, hanna är söt!
vi är ju ganska så snygg på vårat sätt(Y)

drar på konfan nu!

pusshej<3

BUhuhuhuu

jag vill inte, jag vill inte vara sjuk, men jag vill ändå till skolan! jag orkar inget, jag vill träffa mina kompisar, men jag vill inte träff några äckliga folk. jag vill värkligen till hudik i helgen. jag måste komma bort från allt!  jag mår inge bra! men jag mår ennu sämre av ja... jag sitter och knarkar en låt som värkligen väcker kännslor! jag vill börja om denhär sommaren! jag bara längtar till helgen. en helg med johanna, jennifer och sandra. kan de bli bättre? nej. jag vill ha någon att prata med. snälla kan de bara bli kväll så jag kan gå till konfan. alla jävla jobbiga tankar försvinner där på nåt vis. jag vill tillbaka till aspnäs NUUUUU!

jag mår skit!

vaknade av att johanna ringde och fråga var jag va. då märkte jag att jag fortfarande hade feber. fyyy! jag pallar inte! såhär länge har jag nog aldrig haft feber :( har säkert fått svininfluensan lr något! Men ja. mår jag bättre idag så ska jag städa. jag har bestämt att min rumm ska vara fläckfritt i helgen. då ska jag nog till min sysster i hudik :) jag, jennifer och sandra :D jag och jennifer åker dit efter stormötet på metro :) om hon kunde asså. annars åker jag nog dit själv. men ja. nu sitter jag iaf i min säng och dricker te, kollar på playa del sool och försöker bli bättre i halsen :)

pusshej<3

sjuklingslooken!




pusshej<3

asså inte för att skryta...

men jag är fan kung ;D

149 bebökare
200 sidvisningar

inte dåligt :D fortsätt att läsa min blogg(Y)

pusshej<3

kan någon hjälpa mej???

jag vill värkligen ha en ny blogg design och header!
finns de de någon som vill hjälpa mej? skulle vara jättesnällt!
i sånna fall kan du väll komentera men din  epostadress och bloggadress :)

pusshej<3

dags att städa ;/

min mamma har tvingat mej att de måste vara städat i mitt rum tills hon kommer hem :(
så ja de är bara att sätta igång! känner inte alls för det men ja de måste ju göras! så nu ska jag sätta igång med de ;) sen ska jag nog bara chilla igen. de har blivit ganska tråkigt. egentligen vill jag ju på metro, men de  är ju som de är. livet är hårt ibland "/ men ja nu ska jag sätta igång med städningen...

pussheej<3

Ge mej sommaren tillbaka!

jag vill bara ha sommarlov igen!


















lovelovelovelove<3333

den är så skön på nåt sätt.

pusshej<3

Jag älskar att ha en lådsaspappa som kan allt :D

nu funkar mitt internet :D tony fixar  allt :D
WIIIHOO!


godmorgon!

hej hej. nu är de som varnligt vaknade klockan  6 och kunde inte somna om "/ och ja jag har fortfarande feber så, ja de är inte så jätte bra kanske. men nu ska jag ta en ipren och försöka sova lite igen. I morgon vill jag värkligen till skolan, fast vi har kemiprov på fredag som jag inte kan ett skit på! för jag är nog inte den enda i klassen ;) men ja de är ju som sagt konfa i morgon som jag kommer gå på i vilket fall :) så ja. då blire väll åtminstonde skola på fredag ;)
fick bli domhär bilderna, för att jag saknar mina bästa vänner i hela världen!
pusshej<3

godnatt!

sov gott mina bloggläsare<3

JAG HATAR ATT VARA SJUK!

fyfyfyfyfyfy! jag vill bli frisk NU! kan ni tänka er? jag vill till skolan? ;O jaja. dagen har varit seg och så. klockan 3 typ kom johanna över ett tag. de va väldigt kul. de kändes bra efter att ha varit ensam i 2 dagar:) ja. i morgon blir de ingen skola heller :( fan va tråkigt. jag pallar ilte att vara hemma. men okej, jag pallar kanske inte att gå till skolan med feber heller. men asså en grej som stör mej är att, när jag ska till skolan vill jag alltid ligga kvar hur länge som hälst. men när jag är sjuk vaknar jag klockan 6 utan att klockan ringer och sen blir jag jätte pigg :( men aja, nu ska jag stoppa i en film och chilla lite tills mamma kommer hem för då ska vi kolla på halv 8 hos mej. jag har sjukt ont i huvudet, men jag tog nyss en treo så de går nog snart över:) jaja.
pusshej<3
jag har ju inga bilder på dnhär datan som är mina. så ja jag får bjuda på en med mej och min syrra ;)

dagens låt


Aspnäs<333

hej hej. nu är jag sjuk. FEBER -.- men ja iaf. i söndags kom jag hem från aspnäs. vi va där i 3 dagar.
och de va de mysigaste jag har gjort! Vi hade inte alls lång ledighet, höll igång hela tiden. måsta gå och lägga oss 12 och vakna 8. men de gör inget de va så mysigt! och jag vill tillbaka! Men vi ska inte dit fören i maj igen :( men jaja. jag blev sjuk i går och va hemma från skolan. de var ganska chill endå. men jade är tur att de finns huvudvärkstabletter. annars hade mitt liv varigt jobbigt jusst nu! aja, i morgon blir de nog ingen skola igen. Men jag MÅSTE va frisk på torsdag. för då äre konfa. fasst dit går jag nog fasst jag är sjuk. men jag brukar bara vara sjuk i typ 2, 3 dar :) så de är nog lugnt :) men nu ska jag äta lite frukost! bilder sen i helgen kommer såssmåningom. iaf, som sagt har jag en bloggpaus och kan bara blogga när jag har tid. men när min dator funkar igen så lovar jag att blogga mer och ska fixa tillbaka alla mina läsare!
pussheej<3

RSS 2.0