sissta inlägget för iår ;)

kvällen har varit awesome!!  vi har badat tunna 2ggr rullat oss i snön, lekt paketleken och så ätit en massa mat, men vi hörs nästa år :D







en dag kvar på 2010






goooooodmorgon :D nu är jag fortfarande hos jennifer :D awesome!! snart drar vi in till jarse och åker i backen :) sen hem till mej, och ikväll hittar vi på något suuperkuuuul! gå in på våran blogg btw! http://jenniferochmoa.blogg.se/ den är ascool! men ja nu ska jag packa ihop sakerna så vi kan åka snart vi blir nog hämtad snart :)


tjaaaaaah

nattbloggarn nu då ;) jag är typ astrött, jag och jennifer sitter och lyssnar på emo musik och de kliar på min arm, jag har nog fått skabb! eller nä, men fyfan va de kliar! jaja nu ska jag loda facebook tills vi ská sova!


nu är jag hemma från ljusdal

blir ingen backe ikväll, för det är så förbannat jävla kallt men jag ska sova hos jennifer inatt :) sen i morgon om det inte är kallt så åker vi nog i backen ;)



en mascara 169kr
ett läppstift 60kr


godmorgon!

idag har jag städat hela dan så nu är de fint i mitt rum:) om ett tag åker jag med jennifer till ljusdal jag ska köpa smink för mitt presentkort på parfymshoppen :) sen ikvöll kanske jag ska åka med linn och hanna i backen :)
men jaja, nu ska jag göra mej klar för att åka :)





ursäckta för det stökiga rummet kan jag skylla på att det inte är mitt? ;)


jag hatar begravningar!

de har varit en hemsk hemsk dag!! men ja typ så kan jag beskriva den!





dålig bild men jaja :)


hemma nu.

men  nu ska jag sova så vi hörs i morgon :)


går då inge bra för mej med städningen

så jag tar  en paus och drar till metro :)


fy fasen vad det är tråkigt att städa!!



jag döööööööööööööööööör!


ojojoj vad jag måste städa nu!!




sätter igång NU!


dagens...





säg hej till mitt städade rum (Y)


godmorgon

vaknade vid 10 typ. jag kunde inte sova igår  så jag fattaar inte varför jag vaknar så tidigt! men idag vet jag inte vad jag ska göra! ikväll ska jag på metro och först åka i backen och sen på filmkväll med metro :) det är övernattning, men jag får inte sova över. eftersom  att det är begravning i morgon :/ men ja nu ska jag ta och göra mej iårdning lägger ut dagens outfit och facelook sen :)


ska väll ta och sova nu då



dagens låt





hemma från gävle!

blidde inte de sissta inlägget i morse :) dagen va awesume!! typ alla från jarse åkte ju fan till hudik idag, först på tåget satt vi med jennifer och carro. sen träffade vi elin och emmy som vi åt och satt på bussen hem med också träffade vi elina och sofie och många fler :O men iaf dehär köpte jag :)

underklader från ginatricot

spättströja som jag har letat aslänge från ginatricot

koffta knapparna är facktist guld från ginatricot

leopardleggings från ginatricot

gula mjukisbyxor från hm

2 par trosor från hm

dålig bild på ett rosa nagelack från hm

örhängen från hm

långärmad tröja från ginatricot

as snygggggggga skor från åhlens

en leopard kardigan från jc

smycken från jc

ja de va väll de :) hör av mej senare nu ska jag kolla på tv med mamma :)



gfodmorgon.

första och sissta bloggningen för idag tror jag vet ju inte när jag kommer hem, men det kan bli sent ;) nu drar vi iaf om ca en timme :)


haha söt bild och så


nu ska vi ta och sova :)

ska ju upp tidigt i morgon men jag bloggar innan vi åker :)





länge sen tycker jah :)



småstadsliv!!
 hanna såklart!!
 shopping!




falska vänner, jag hatar de ja, att man inte kan säga förlåt, alla fall fråga varför! jag trodde de skulle bli bra och att man brydde sej, men inte då...
städning
fucking snöstorm!
att det är så sjukt kallt!!


säg att du älskar mig!

filmtime med hanna nu då, kollar på säg att du älskar mig. så hemsk och vi har kollat på den typ 700 ggr men jag vet inte varför de är världens b-film och den är bara hemsk, men på något litet hörn är den rätt bra :) bara för att de vecker massa minnen lixom ;) vi kolla på den ganska mkt förut på dendär förra tin ;)




dehär fick jag hos mamma i julklapp :)


solsidan  :D

alla sesonger sex and the citty:D

mobilden :D:D:D

ett toasthjärn

presentkort på parfymshoppen 300 kr

på ginatricot 500 kr

på hm 500kr

lösögonfransar

strumor

huvtröja

påslakan

rosa mysdräss

lösnaglar

skruvkorks tång

parfym

godis

en kamera :D


ding sing fing

bara för att hanna ville hitta på en rubrik år mej!jaja blev inge mer bloggande igår, men jag hoppas ni överlevde ;) iaf, dagen va rätt okej men jag hade typ ingen julstämning alls:/ iaf så fick jag en xperia x10mini :D:D:D:D:D:D gissa om jag blev gald? aa? rätt. najs! sen fick jag också en kamera :D och en massa mer saker :) lägger ut bilder när jag kommer hem och kan knäppa kort :) iaf..idag så gick vi upp till kerstins(min lådsasmammas) föräldrar och åt mat, fick ennu mera julklappar och lekte paketleken :) den som vi lekte när vi va hos mej dendär kvällen you know!! :D sen vid 8 typ åkte jag med morfar till sörby och hem till hanna :D sen har jag varit här, vi har kollat på eclipse, eller ja jag såg slutet för andra gången ;) sen så har vi kollat på början av den bästa sommaren, sen ville vi sitta inne på chatrulette ett tag men de lagga som fan så vi satt bara en liten stund, sen har vi bara suttit och chillat vid facebook och så ;) men nu ska vi hitta på något kul :) i morgon ska vi till backen. sen släcktmiddag hos tonys föräldrar, sen sover hanna hos meeej :D och på måndag åker jag, hanna och linn till gävle och shoppar :D kommer bli svin kul..t, jag fick 1800 kr och 1000 i presentkort i julklapp, 500 på hm och 500 på ginatricot:) naajs de då, ah bra hörs häääääääääääääääääj!


bara för att jag älskar bilden!!

goooooooooood juuuuuuuuuul :D

nu är de jul, fy f*n va kuul!!!!! :) trotts att jag inte har hunnit längtat något alls, så är det suuuper kuuuuuö!
dagens planer:
äta frukost
öppna julstrumpan
mormor och morfar kommer
tomten kommer
julklappsutdelning
öppnar julklapparna
julmat

pappa kommer kl 2
äter julmmat hos farmor
kollar på kalle anka kl 3
vi tänder ljus i granen
farfar läser bibeln
vi sjungen julsånger
tommten kommer
julklappsutdelning
öppnar julklapparna
Äter gröt.
gör något random.
åker till kyrkan kl 10

ja det är min jul de :)






julstämning nu<3








nu ska jag till farmor o farfar och klä granen :)

mamma och jag har varit och handlat nu, de skulle ta typ en kvart men tog säkert 2 timmar.och fyyyy va kallt de är ute :S men nu ska jag till farmor och farfar och klä granen. mysigt!




goodmorgon

jag vaknade vid 9 typ, men jag har legat och kollat på film tills nu ;) jag vill inte gå ut ur rummet. dom sitter och planerar för gammelmormors begravning :( typ hela släckten sitter där ute! men jag läre ducsha typ nuu! för klockan 2 ska jag till farmor och farfar och klä granen :) sen ikväll blir det julmys med familjen. vi ska klä granen, koka och ära knäck :) äta en massa andra godisar :) och kolla på tommten är far till alla barnen. jultradition:) sen i morgon är de ju julafton :D kommer bli awesome!!!! men nu ska jag duscha :)



nu ska jag sova !

godnatt :) jag hör av mej i morgon


dan före dan före topparedan!

hemma från hudik nu!kom hem för typ några timmar sen :) jag va i hudik idag somsagt och köpte julklappar och några trosor till mej själv bara för att dom va på rean :D 30 kr :) men nu är jag iaf klar med allt julklappsköp och inslagning :) skönt! eller ne jag har ett till att slå in och det är till johanna (min storasysster) jusst nu slår hon in ett paket till mej, så jag är instängd på rummet. men ja, jag va ju också hos linn igår, vi bytte julklappar, satt vid datan, busringde och massa mer :) thihi. men nu ska jag hitta på något här i min ensakhet ;)

dehär fick jag av linn igår:

några assnygga armband :D
av mej fick hon en ögonskugga och två anriktsmasker, en med jordgubb och en med choklad :)


fick ju mina betyg idag!

mina första betyg. gissa om jag va nervös... eh..ja!

jag va heeeeeeeeeeelt säker på att jag skulle få högst 2 VG och resten G!
men ja, så blev de inte!...






jag fick 5 VG 9 G och 165 poeng :D såklart de kunde ha gått bättre.. men ja jag är nöjd eftersom att jag va säker på att jag skulle få mycket mindre. jag har värkligen blivit bätre sen i 7an (Y)


oooh, i love!!




look of today



koffta-fått den :)
linne- ginatrocot
leggings- rut m flera
strumpor- cubus





brrrrr...

jag kom precis hem. fy vad kallt de var att gå upp från bussen, snö och motvind i typ aa, många minus grader :S ni fattar va? iaf, skoldagen va slapp som jag sa :) först en lektion, med julia och vi bara lekte hänga gubben :P sen julspex, de va sjukt kuul!x) sen spelade lärarna wollybal(stavning) mot niorna :) lärarna vann. sen hade vi julklappsbyte jag fick en av helen. några jätte fina ljus :) sen fick jag ju av elin och hanna med :)


ett halsband och ett par örhängen av hanna :D
tack<3

ett par örhängen av elin :)
tack<3

ljusen av helen:)
tack<3

sen har jag också fått några kort :)


såhär ser dom ut inuti:


från hanna :)
tack<3


från jennifer :D
tack<3

från hanna igen ;)
tack<3

från ida :)
tack<3


trööt!

fy f*n va trött jag är kan jag ju säga!! men skoldagen idag kommen också bli ganska så slapp. det är julspex, julklappsbyte i klassen, sen får vi betygen, sen slutar vi typ ;) jag ska byta julklappar med både hanna och elin idag med :) sen ikväll ska jag hem till linn på lilla julafton :D sen sover jag hos henne och i morgon åker jag med jennifer till hudik och träffar johanna och handlar dom sista julklapparna :) men nu ska jag fixa mej. så vi ses :)



konstig bild men jaja:)


ska sova nu!




snart får jag ny design :D

egentligen äre inge fel på min gamla, men det är väldigt gamla bilde och så är de ju tåkigt att ha samma så länge som jag har haft min;) men de kommer bli väldigt skönt att få byta och den kommer bli skitsnygg! :D


i love





omg, jag fattar inte va mkt de kan snöa på en dag!

nu kom jag precis hem från ljusdal. jag har handlat julklappar till, mamma, hanna, linn och en person som jag ska byta julklapp med på skolan ;) kan inte säga vem de är för det är hemligt :) men iaf, när jag kom hem va de fan snö upp till röva fasst de va nyplogat där i morse! eller okej inte så mkt, men väldigt mkt!! dagen i skolan iaf har varit aschill. första lektionen stod jag i kiosken och delade ut glögg och pepparkakor, sen har jag gjort julkort och kollat på mysteriet på greveholm:) sen när de inte fanns nå mer att göra vid halv 3 åkte vi till ljusdal :) och nu är jag hemma ;) men nu ska jag kolla på glee så. se yah!



tröja-mamma har köpt den
tshirt-veromoda
jeans- ginatricot
sockor- dollar




nu går jag till bussen :)

sen efter skolan åker jag till ljusdal med jennifer och handlar julklappar :)
så ni får ha de så  bra :)


godmorgon

jag klev typ nyss upp. hade assvårt att somna igår, somnade vid 12 :S men på något konstigt sätt är jag inte trött. och egentligen spelar de ingen roll, för vi har juldag på skolan, med en massa aktiviteter hela dagen. inga lektioner alls :) och de kommer gå gamla julkalendrar i aulan hela dan, så då kan man ju sitta där om man är trött ;) men nu ska jag kolla på julkalendern :)



dålig bild och så ;)


högst upp på min önskelissta!!

NIKON D3000!



ja tack!

ge mej ge mej ge mej!!!!!!


så skön!





hemma

nu kom jag hem från konfan för kke en halvtimme sen eller nåt.
gårkvällen va ganska så chill, vi bara kolla på film och så. mysigt :)
sen i morse åkte vi till konfan vid 11 och de började med en gudstjänst.
sen fick vi spela in ett radioprogram och skulle vara en massa mäniskor
från då jesus föddes ;) jag var ängel med ida och sofie. vi fick prata
i en mick i ett rum och det hördes ut i ett annat rum där dom andra satt :)
de va jätte kul! sen slutade vi och jag åkte hem och åt kinamat (Y)
ikväll ska jag städa lite och sen har jag inga planer ;) men nu ska jag
börja :)




nu kommer bilderna sen igår :)

gårkvällens outfit!!

haha, mycket seriös bild (Y)
klänign- ginatricot
strumpbyxor- hm :)

kvällen igår va ju awesome!! så nu ska jag bjuda på några assnygga bilder sen kvällen :)
Jag och jennifer taggar:



hehe ;)

sen kom alla och då började vi med en paketlek :) den gick ut på att man skulle slå en tärning och i mitten ska de ligga massa paket, alla tog med några var ;) sen så ska man slå tärningen och får man en sexa ska man ta ett paket, och så går man runt så i en ring. sen när alla pakeren är tagna ska man ställa tid, på 10 min. då ska man göra samma sak, men man får ta paket av varandra när man slår en sexa:) och när klockan ringer så får man dom paketen man har. de kan alltså sluta med att någon inte får någta paket och en jätte många ;)




linn blev något sur när hon aldrig fick en sexa ;)

men så fick hon de, och jag älskar minen

mumms

chokladfondy :D

hanna

ida och hanna <3

hinner inte lägga ut mer bilder nu, drar till hanna och sover hos henne :)
hör av mej ett annat tillfälle :)


the song of the day!





hej på er

jag har inte kunnat blogga på två dagar, för att blogg.se på min data har varit helt fucked up men ja. jag bloggar nu :) igår var jag med b-rudarna , och vi lekte en julklappslek, berättar mer om den när bilderna kommer upp. de va jätte kul, det var jag, jennifer, hanna, linn, linnéa och ida :D super kul!jag och jennifer somnade vid 12-1 nån gång :) i morse va de konfa, vi fick göra draman om döden. de va lite kul :) sen när jag kom hem gick mamma och jag ut och stal en gran ;) busigt;) hehe, men nu ska jag dricka oboy ;)




ducktiga mej!

nu ska jag sova, tenkte lägga mej tidigt :) ska orka skolan i morgon. jag står ut bara för att få träffa jennifer som inte va på skolan idag ska ni veta!sen ska hon med mej hem :) blir awesome, vad vi hittar på får vi se :) men nu ska jag sova.





ulfs fjortisfylla


hahaha, jag döör!


förlåååååt för dålig updatering, men nu ska jag skärpa mej!!!

men de har hännt en sak, i söndags dog min gammelmormor... och hela lördagen va jag på sjukhuset. och efter de har jag bara varit hemma från skolan och varit ledsen:( men nu är jag på bena igen ;) fortfarande jätte ledsen men jaja. idag ska jag med mamma, tony, mormor och gabbe till bonlläs och handla julklappar;) känns brottom!!!
9 dagar till jul och jag har fan ingen en :S eller några, men asså ja. den kommer bli kul ju. jag älskar att köpa julklappar :) men moste väll hinna till hudig också nå tag :) igår iaf så gjorde jag om i mitt rum, jag kan vara här för de är varmt igen :) jag blev iaf jätte jätte nöööjd! bilder kommer senare :) men aah, nu ska jag hänga tvätt :)


nu ska jag gå :)

hös av mej ikväll


orkade inte blogga mer igår...

men jag somnade vid halv11. och nu i morse vaknade  jag 5 i 6 och trodde den va 5 i 7 :S så jag började få panik och blev pigg och allt, då märkte jag att klockan va bara 6, så då somnade jag om igen och vaknade halv7 :) idag ska jag som sagt till pappa :) vi ska fortsätta plugga fysik, vilket inte kommer ta så lång tid alls, så jag har tid att umgås med mina syskon :) mysigt! sen i morgon är det sissta dagen att göra alla proven;) för på måndagg sätts betygen :S ioförsig vet jag vad jag kommer få i typ allt, men jaja. men iaf så har jag bara fysiken kvar, känns skönt. lite so har jag kvar med, men inget prov då :) men nu ska jag ner och äta frukost med mamma :)






hello :)

nu har jag precis kommit hem till mamma.
skoldagen har varit ganska så bra, det var folk där som berättade om en massa gymnasium och så, de var intresant, jag tror nästan att jag redan bestämt vad jag ska gå :) iaf, efter skolan tog jag bussen hem till pappa. de var ingen hemma då, så jag gick in till farmor och farfar:) där kollade vi på en ganska så obehaglig film om en båt som hade vänts upp och ner och de var typ 10 som överlevde och skulle ta sej ut, men bara 5 kom ut. så den va fett obehaglig. sen när kerstin, eskil, elsa och julia ko hem gick jag in till dom :) vå åt våfflor :) de va gott kan jag säga!! sen kom pappa så då hjälpte han mej att plugga till fysikprovet ;) det är bara han i min familj som kan och tycker sånt  är kul. gör jag det med mamma blir vi bara ovänner ;) så ja, men nu kan jag nog iaf men för säkerhets skull ska jag dit i morgon med :) då sover jag nog där också :D ja, men nu ska jag ner. jag är helt slut skulle lätt bara kunna sova... men det känns som att det kanske är lite sörtidigt va? ;) men jaja, ha det bra, hör av mej innan jag går och lägger mej, om jag orkar ;)


gamal bild men jag har typ bildbrisst och denna bild är så jävla sköön :)
från min 14års fest, kvällen va så sjukt kuuul! som i love the pix!<3


hemma

nu kom jag hem för ca, en timme sen och FUCK va kallt de va att gå :S men jaja, dagen har varit ganska kul.
nu sitter jag och kollar svenska hollywoodfruar :) det är bra, maria montasami är min stora favorit i de programer :) iaf, idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får se :)




nu åker jag :)

får skjuts med mamma :) hörs sen :)


gooodmorgon:)

ja jag vet att jag har updaterat dåligt, och jag kommer heller inte ha så mkt tid över, men vi gör såhär:
efter denhär veckan, då är betygen satta så då ska jag börja om på nytt, asså inte skaffa en ny blogg eller så ;) men altså bara börja om på nytt med mitt bloggande och updatera bra :) awesome va? :) jaja, idag vet jag inte vad jag ska göra, jag sak väll plugga eller så ;) aja..´




outfit kommer ikväll :)





godnatt<3

nu ska jag sova hörs i morgon :)


vad är detta`?

jag va in och kollade på hm sidan och såg denhär:

asså, jag förstår mej inte på de nya modet! vem vill sätta på sej något sånthär?
det är sjukt! jag skulle ha pengar för att gå i något sånt!

STOOOOR



blev inge hanna ikv :(

så nu sitter jag med johanna uppe i hennes rum och lyssnar på mysik och tjockar oss med chips å ostkrokar och sånt :) ganska mysigt, men tråkit.. i morgon har ja inga planer. får se vad jag hittar på ;) men nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga ;)


hehe, söt bild på mej och syrran ;)


kommit hem från backen nu.

ja jag är säms på att updatera, hurså? ;) men gårdagen/kvällen var awesome efter skolan åkte jag med hanna till ljusdal :) det var kul..t. först gick vi på mammas jobb och åt macka :) sen till centrum så köpte jag en julklapp till Linn :) sen gick vi upp till slotte! och köade till filmen småstadsliv firar jul :D klockan 5. men sen blev vi inte insläppta fören 7 :/ filmen var KÖÖÖÖÖÖNG! hehe. sen åkte vi hem och fixade oss. sen gick vi på gaytro och så ;) vi kom hem vid 1 :) då kollade vi katten gustaf eller "kollade" vi somnade typ snabbare en dirr. och i morse vaknade vi nån tid åh. sen åt vi frukost. och sen bar de av till backen. det va rätt kul utom att de va snuskit kallt och hanna hade av min stav x) ikväll ska vi ha kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul och bassta och rulla oss i snön och så (Y) eller vi får väll se hur vi gör ;) men nu ska jag nog sluta skriva och gå in på facebook :) så ja hare gött HÄÄÄÄÄÄJ!



gammal bild på mej och hanna, när vi va brunetter  :D


drar nu jag :)

nu ska jag gå ner till bussen :)

vaknade nyss.

tänkte kliva upp vid 6 men de blev inte så. när jag skulle gå och lägga mej så ringde linn ocså prata jag med henne ett tag- sen blev jag fasst vid datan och va tvungen att läsa en grej ;) så ja jag var vaken till halv 11 typ :) sen klev jag upp vid 06:20:P nu ska jag klä mej och så iaf :) såatt ni får ha de så bra, hör av mej innan jag åker, om jag hinner ;)


bara för att jag älskar bilden<3


R.I.P

min ängel!<3

jag älskar dej!<3



kunde inte blogga igår.

men jag kom hem till mamma vid 10. jag sov inte hos pappa för att vårat marsvin knut dog! :( vi ska begrava honom till våren<3 men nu ska jag snart åka, får skjuts med mamma till skolan. men ja.


goooooooodmorgon :D

vaknade vid 6 tiden och tränade lite till provet jag ska ha idag :)
snart ska jag äta frukost och kolla på adventskalendern ;) haha
alltid kul att se va de är iår. efter skolan ska jag hem till pappa och
plugga fysik och sen sover jag där. och på fredag ska jag och hanna
gå på den nya småstadsliv filmen :D sen blir de väll metro och sen sover
hon nog här :D awesomee!!!! men nu ska jag ner,






RSS 2.0