hemma och jävlar va kul vi har haft!

vi var framme i stockholm vid typ halv 4. då gick jag, johanna, hanna och emma på donken och åt en mcflurry:) sen satt vi på nån pubb båt ett tag:) klockan typ halv 6 tror jag de va, så fick vi kliva på:) vi hade kul hela kvällen förutom att dom hade flyttat på discot ner till nå trökigt ställe ist för uppe på poolen:( så vi hitta på en massa annat. Vi spela på spelautomaterna och jag vann som fan:D sen åkte vi hiss upp och ner massor:) haha, kul liv! vi träffade också en ny vänn som heter Linus:) så vi va med han ett tag åh. sen gick vi och la oss vid 3 och vaknade kl halv 12. då gick vi upp och badade och sola, en gick vi ner och åt lunch buffé(stavning). gott som fan! sen handlade vi i taxfreen och packade ihop. vid 4 klev vi av och åkte hem:) och nu sitter jag och chillar lite! jag ska väll packa upp snart och så:) men ah, dehär va de jag köpte iaf:

massa godi:D
lakridsar
daim
kindermaxi:D

avril lavinge black star parfymen:D

ett par ascoola solbrills :D
 ja, jag lägger upp bilderna sen resan i kväll eller i morgon:) ví hörs och ses:D


nu drar vi om ca en halvtimme:D

gud va kul vi kommer ha! party, bad och god mat (Y) jag hör av mej när jag kommer hem:D

here we come! :D


oh, bara några timmar kvar :D

nu ska jag sova, klockan halv9 i morgon åker vi:D men jag hör av mej innan vi åker! puss på er sötisar!


har så häääääääääääär tråkigt!

när konfan var slut så åkte vi till farmor, för johanna skulle pröva en klänning. sen åkte vi hem och satte oss i trädgården och åt vofflor. mys mys:) sen åkte jag lite moppe med johanna:) och nu sitter jag och har DÖTTRÅKIGT och väntar på att hanna sa komma! men ah, vi hörs!


fortfarande fint väder :D

vi vaknade vid halv 9 och kollade på i rymden finns inga kännslor:D asbra film! sen klev vi upp och åt frukost och så:) snart ska vi på konfa;) sen ska hanna hem och packa och sånt. sen ikväll kommer hon tillbaka och sover här:D sen i morgon bitti, ganska tidigt åker vi till bollnäs och tar bussen där ifrån till stockholm:D båten går vid 4 tror jag, och då blir de party hela natten:D kuk kul kul!!! men nu ska jag göra mej klar och så:)
lite bilder från igår:







haha, cp hand




kanonkul dag/ kväll

järvsö i final:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D



TEAM ANDREAS :D:D:D:D:D:D:D:D:D

eller team Gabriel?
NJAVA;)

JÄRVSÖ VINNER! UTAN TVEKAN!:D

look of the day!







bara 2 små dagar kvar :D



glad påsk:)

mamma väckte oss typ halv 9 i morse-.- då gick vi ut och gjorde några tävlingar för att få våra påskägg;) hehe, ja vi är faktiskt normala:) sen gick vi in och åt frukost, asgött;) sen kommer hanna och då får man se vad vi hittar på:) men jag hör av mej sen:)
Dehär va vad jag fick:





jennifer och så

igår efter skolan va jag med johanna ett tag sen åkte hon hem och jag sov i typ två timmmar! Asskönt:) sen bar de av till kyrkan och efter de åkte jag , johanna, jennifer och per till time och hyrde dear john:) sen åkte vi hem till mej och kolla på den och så:) johanna åkte hem vid halv 12 tror jag, sen vid 12 så gick vi med per en bit hem. sen gick vi hem nästan på n gång;) och somnade som ståckar vid 1! och vaknade 11 i morse. sen åt vi frukost. efter de gick vi ner på byn och köpte glass och gick till skolan och la oss och sola tills vi skulle hel till Linnéa:) dit kom också per och jakob. vi gick hem vid halv 6 och åt mat:) sen har vi badat tunna och så:) och nu ska vi väll sova snart tror jag:) hööööööööööööööööööööööörs i möra;)


klar






jag är så trött

måsta kliva upp kl 6,för johanna kommer så vi är på skolan tillhalv8;) men ah, jag hör av mej när jag är klarfixad och allt:)


vet ni vart jag ska på måndag?



vihooo:D jag, hanna, mamma, johanna, emma och kanske resten av famiilien ska väll åka birka paradice:D fyfan va kul!!!!!!


påsklov om 14½ timme:D

har precis kommit hem från metro:) va där med hanna och jennifer va med hon på på ett litet hörn:) vi åkte hem vid halv 10 och nu sk håller jag på åh kokar ägg tills i morgon till äggätartävlingen:) och pratar med hanna i tel. men nu ska jag sova  snart hejdå:)

bilder från idag
















haha, galen dag!


sitter med hanna johansson och kollar på camp rock :)




haha.
ah iaf.  de gick inte att åka pulka för backen hade smält bort. så vi fick sitta i caffeterian hela dan:) asmysigt.
sen följde johanna och bea med mej hem och vi kollade på film, efter ett tag kom hanna åh, sen åkte johanna hem och då åt vi toast och drack te:) sen åkte bea hem åh, och nu sitter vi och kollar på camp rock:) men ja jag hör av mej sen:) hörs


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


får helt änkelt bli samma bild. för det är den som påminner mig mest om förra vintern!
den BÄSTA tiden i mitt liv. men de är bara historia nu:(

nu ska jag gå om typ 15 min:)



haha..




hej och hopp

dålig bloggning igår jag vet:/ men jag tänkte inte på de och när jag gick och la mej va jag supertrött! men iaf så va skoldagen ganska kul faktiskt:) sen efter skolan åkte jag och johanna hem till henne och åt glass med lakridsströssel ute i solen:) sen satt vi vid datan och kolla på en massa fula youtubefilmen:) sen åt vi vofflor och sen åkte jag hem och städa, chilla framför tv:n och sen gick jag och la mej:) ganska så sjän dag. idag ska jag iaf först på skolan och ha en lektion, vad nu de ska vara bra för, för sen åker vi upp till backen:) jag, johanna, jennifer och per ska åka bulka, sitta och sola och fika en massa:) vi årkar inte åka skitor:) sen ska jag väll hem och städa och g på metro eller nåt;) men ska jag ner och äta frukos och lite så:) ha en bra dag!

klarfixad och så:)






vaken, men gud va jag är trött!!

nu ska jag aeoch äta frukort:) jag somnade vid typ 11 igår. men ah. hör av mejom ett tag:)

jag saknar mitt bruna hår!<3










åååååååååh, vad jag saknar mitt bruna hår. och kolla på det!!!
nässtan inge slitet alls. till vintern ska nog jag färga de mörkare igen!


tralalalalala vad jag är trött!

nu har jag precis hoppat ur en lång och skön dusch:) ska väl snart gå och lägga mej. och i morgon får jag se vad jag hittar på:) blir ju skola och sånt drygt iaf! men de kan ju vara kul på sitt sett de åh:)  men ja ska bli skönt som fan åh sova nu iaf! bara så ni vet:) måste ju årka upp i morgon åh! jävlar om de är fulväder. då skolkar jag! näe jag ska vara ducktig sissta veckan innan lovet ju! men de måste vara finväder! sol och ingen blåst tack! :) men ah, jävlar va trött jag är! GODNATT!



drar på metro nu:)

efter skolan åkte ju vi till ljusdak och handla grejjor till skolans påskdag:) sen kom mamma och hemtage mej och så åkte jag och sola:) sen åkte vi hem och åt och nu sk ajag till metro:) ses sen<3


sommarväder<3<3<3<3<3<3<3

ojojoj, det har varit varmt hela helgen och veckan!!!! :D snönn på våran gård har smält bort på bara några dagar:) och om mindre en 2 månader har vi skolavslutning:D ååååååh, vad jag längtar:D men ja iaf, idag ska jag som sagt med johanna och ella till ljusdl och köpa påsksaker. sen kommer mamma och hemtar mej och då ska jag åka och sola:) sen ska jag väll hem oxh städa eller nåt. så det är fint på torsdag och i helgen och så:) men nu ska jag snart gå ner til bussen:) vi hörs när jag kommer hem:)





ojojoj, vad mitt hår ser gult ut:S
jag vill bara säga att det är inte så gult:P



godnatt på er

nu ska jag sova så vi höer i morgon:)


tjo tjo:)

nu är jag hemma från backen. järvsökören va som varnligt jättebra!!! nu sk jag väll bara slappa och så, för jag är jättetrött! det känns som att jag börjar bli sjuk:( men denhär veckan kommer iaf se ut såhär:)!

Måndag- skola, ljusdal med johanna och ella (köpa saker till påskdagen)
Tisdag- skola, ?????????
Onsdag- Kanske backen med skolan, ?????
Torsdag-påskdag på skolan+kortdag,kyrkan med konfan, kolla på film med johanna, jennifer och per:)
Fredag- PARTY!
Lördag- PARTY!
Söndag- Kyrkan med konfan, SLAPPA:)

sen:


godmorgon

nu sitter jag och jennifer och lodar:) sen ska vi upp till backen och kolla på konsert med järvsökören:) där ska vi också träffa hanna:) sen blire hem och plugga... kul kul! -.- men nu ska vi ner och äta.
puss på er<3

haha, ful och ofixad tjej (Y)

godnatt, nu ska jag sova!

hamnade hos pappa jag och jennifer. vi har kollat på körslaget och så:) och jarse gick vidare såklart:D men nu ska vi sova:) puss på er!



vilka vinner? JÄRVSÖ SÅKLART!!!!!!


lördag! gud va skönt!

kvällen igår va jättekul:) jag glömde att knäppa kort så de blev inga bilder, men ja de va kul iaf. mamma hemtade mej i morse vid halv 10 typ och nu sitter jag hemma och chillar:) men ja vi hörs sen:)


nu ska jag gå om ca 45 min.

men jag tänkte lägga in de sissta blogginlägget för morgonen nu:) efter skolan åker jag tillbaka till pappa, för han ska ha partaj ikväll:) bilder kommer:) men vi höss<3





13e bilden: Du och någon klasskompis


fick bli en gammal bild på min bästa vänn jennifer och jag. en bild från förra vintern som väcker många minnen och kännslor<3<3<3

städat rum<3



haha, jag känner mej stolt;)

ojojojojoj, vad jag har städat!!!

nu har jag städat mitt och johannas rum hemma hos pappa. det har varit stökit i flera år. och nu äntligen är de rent och snyggt. ligger inte en pryl på golvet:D jag tänkte lägga upp bilder i morgon för jag orkar inte nu. blir inga före bilder dåck. det är bara lite för pinsamt att vi har kunnat sova med så äckligt och stökigt!!! men ja nu sk ajag bara slappa ett tag, och sen ska jag nog ta och sova:) puss och kraaaaaam<3<3<3<3



altså, jaa nu är jag glad!!

jag fick tillbaka mitt biologiprov idag av Bågga. jag va säker på att jag iallafall skulle få typ högst G+. jag skansade mäst på frågorna. men ist fick jag...

OMG! jag tror jag dog. och min lärare måsta övertyga mej om att hon inte skojja:P
ja, ag är glad! detta är mitt första MVG-prov någonsin:D

godmorgon på er:)

nu hinner jag inte blogga så mkt, men de blir mer när jag kommer hem:)







förlåt förlåt förlåt!

jag blogade sämst igår. efter skolan åkte jag till hudik och sov kvar och idag va jag och pluggaa med johanna och sen va de konfa, så jag har inte kunnat! iaf så är jag jättetröt, så jag tänker bara lägga upp bilder på vad jag köpte i hudik:)


CONVERSE <33


två toppar från ginatricot:)

en supersnygg och stor pumaväska:)

min skolavslutningsklänning:) bäst att va tidigt ute:)
 aja, nu ska jag sova, i morgon fyller min pappa år så då blir de upp tidigt i morgon och gratta han:)

gooooood morgon:)

jag vaknade vid 6 men stälde om den till kvart över:) men sen när jag klev upp och skulle setta i linserna så krongla en spm f*n så jag kom inte upp fören 06.25-.- men iaf, när jag va klar gick jag och klädde på mej sen åt jag frukost, jordgubbar med mjälk:D sen fixade jag mej klar och nu sitter jag uppe i johannas varma rum för att mitt är fan kallt som ett kylskåp :S men men, nu ska jag läsa lite innan jag ska gå ner till bussen:)




jättearm :S

mmmm, gissa vad jag åt till frukost?


Jordgubbar med Mjölk<3

godnatt

nu ska jag sova, vi hörs i morgon:)

hemma från metro!

och jag är trött som f*n...så jag funderar på att sova ganska snart:) men jag skulle vilja duscha, för jag fryser så otroligt mkt:S men nu äre så att hela min familj har samma tanke, så jag vet inte om jag orkar vänta...så jag myste ner mej i min soffa med täcke och datan och ska snart sätta mej och läsa och chilla en skvätt:) varva ner lixom. de är ganska skönt (Y) men ja nu ska jg sluta skriva, får se om jag bloggar nå mer innan jag går och lägger min. jag kanske orkar, men jag är osäger;)

PS. samtalet gick ganska bra iaf:)

snart ska jag på utväcklingssamtal :S

är ganska nervös för vad som ska sägas, men det årdnar sig nog:) iaf, idag när vi kom till skolan tog vi bussen till ljusdal och kollade på en musikal på slottegymnasiet! den va superbra:) den va typ 1,45 lång. sen va de en varnlig men kort skoldag. aschill:) sen efter skolan följde jag med johanna hem. vi gjorde egentligen ingenting, men de var J*vligt kul:) sen gick jag hem och åt, eller jag fick skjuts av johannas mamma:) sen åt jag korv och pommesfrittes. inte så gott, men de dög;) sen ska jag iaf på utväcklingssamtas som sagt på skolan och sen blir de metro med hanna:) men nu sk ajg fixa men klart och så för att åka:) hör av mej ikväll:)



nu har jag bråttåm!

så de får bli ett snabbt inlägg. jag hör av mej när jag kommer hem:)





trött efter en lång och rolig dag:)

jag hann inte blogga i morse för vi vaknade klockkan 10 och fixa oss på en timme och åkte typ tioi 11. konfadagen va jätte mysig iaf och sen fick vi gå upp i kyrktornet. det var jätte heftigt, men när jag stog där högst upp fick jag lite smått panik bara och kunde inte röra på mej, men de årdnade sig. de va lixom lite läskigt. de va en smal liten trästege som va byggt på 1800 talet och man så lixom rakt igenom. jag visste inte att jag va höjdrädd fören då. och sen kolla vi på en massa mer saker i tornet. de va fett läskigt, men de vare värt;) jag känner mej jätte mogig:) men ja nu sitter jag och kollar på stockholm båstad:) de är skitbra:D men ja nu måste jag kolla:) vi hörs i kväll eller i morgon eller så:)





hejja järvsö!

nu sitter vi och kollar på körslaget och hejjar på team Andreas:D

Team Andreas

Team Jakob

Team Gabriel

Team Lisa

Team Casper

VILKA HEJJAR NI PÅ?

12e bilden: En bild på din vardag



hallelålå!

nu är vi hemma:) idag var vi på sissta konfahelgen, sorligt men sant! eller ja vi har ju lägret som jag ser väldigt fram emot kvar:D iaf, igår va vi ju på metro. det va inge speciellt. vi åkte hem vid 11 typ:) vi gick och la oss dirr när vi kom hem och vaknade klockan 9, fixa oss och åkte på konfan klockan 10, den höll på till 2 och då fick vi skjuts med johanna hem:) då åt vi mat och nu sitter vi och kollar på sunes sommar:) sen ska vi cykla ner på sibylla och äta milkshake, hyra fil och köpa lite gottis:) najs naj:) men nu ska vi fortsätta kolla på sune:)
 



nu drar vi på metro:)

ska på metro nu, sen åker vi till hanna och sover där:) hörs i morgon:)


rent och fint rum:)

nu har jag städat som en tok:) och nu sitter jag och väntar på hanna som kommer snart:) hör av mej sen:)

hanna är fin på sitt sätt

nej men så kul med lite snö-.-

fyyyyy, det snöar IGEN! snönn som precis va påvär att försvinna!!!! men hoppas de blir +grader så den smälter bort tills kvällen:) iaf, nu måste jag göra mej klar jag ska åka snart:)





pegg<3

nu ska jag sova, är helt slut efter att ha vart ute och letat efter min katt hela kvällen..någon hade sett honnom springa rakt in i en bil på vägen, så vi gick ut och kolla. sen blev de mörkt, så vi var tvungen att ge upp. vi satte oss i hallen och deppa. då jamade de utanför dörren, så kom han in:D dåck inte i världens bästa skick, jag ska med han till vetrinären i morgon, så jag missar första lektionen:P jobbigt för mej;) haha, men nu ska jag sova:)

ÄLSKLING<3

11e bilden: En person du kan berätta allt för

fick bli två




det finns väll fler, men två av dom personer som jag värkligen kan berätta exakt allt för är min sysster Johanna och min Bästa vän jennifer:) dom är såna personer man kan berätta saker för utan att känna sig dum, dom lyssnar och dom förstår! och man kan värkligen lita på dom till 1000% Jag ÄLSKAR er!<3


hemma

åkte till johanna efter skolan, vi satt mest och bara flumma och så. förutom de har de inte hännt så mycket:) jag här av mej sen när jag har något roligare att komma med:)


godmorgon!

har pluggat hela morgonen-.- men jaja, nu ska jag till bussen i regnet:(






godnatt och så!

FILMEN VA BÄST!
rolig, sorjlig och så JÄVLA bra!
har ni inte sätt den så SE DEN!


pluggar som en tok

nu är jag hemma. efter skolan gick jag hem för de va så skönt väder:) sen satte jag mej och plugga biologi som jag fortfarande håller på med;) klockan typ 5 ska jag ta en buss till ljusdal och är ska jag möta hanna och någta till så ska vi gå på hur många lingon finns de i världen:D komer bli GREAT!!! men nu ska jag plugga lite till:)



blää, vill bara ligga kvar i sängen.

jag somnade inte på riktigt förns typ 1 igår:S och den jävla väckarklockan blev de nå fel på så den ringde klockan 5:( men ja jag klev upp kvart över 6 och gjorde mej iårdning och åt fruckost:P men då märkte jag att jag fortfarande mår illa:S men men, jag läre till skolan om jag ska på bio ju:D så jag får ta och bita ihop. men nu ska jag sätta mej och läsa i en halvtimma innan jag går:)





nu ska jag sova för att orka upp i morgon!

ska till skolan då:) sen ska jag åka med hanna och några till och kolla på hur många lingon finns det i världen:D kommer bli GRYMT! men jaja, nu ska jag sova iaf, hör av mej i morgonbitti:)

GODNATT<3

sitter och kollar på gamla bilder..

och hittade domhär:


mina katter år 2008:)
visst va dom sööööta?!!!

HEJ

nu sitter jag och lyssnar på deppmusik för jag är deppig. pluss att jennifer de tardet inte svarar när jag ringer:( men ja nu ska jag ta och hitta på något. typ dricka lite vatten eller så. för de är inte kul att vara törstig när man är depp:( eller när är de kul att var törstig?..


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll


får bli en bild på linn:) hon är värkligen snäll coh ställer alltid upp, finns där och tröstar en i vått och tort:)

godmorgon eller nåt:)

nu sitter jag och kollar på något supertråkigt prugram. i morse mådde jag så illa att jag blev yr av att stå upp. men nu mår jag bättre, så jag sår se om jag går till skolan i morgon:) tror de. kommer bli trevligt att träffa alla vänner:) aah, men nu tänkte jag vila en stund:) ha de så bra så länge:)


te är nog de godaste som finns!

nu sitter jag och dricker te och kollar på top model med min storasyster:) ikväll blire att plugga till biologiprovet tills på torsdag, bästa att få bra resultat eftersom de är våran lärarares födelsedag:) men ja nu ska jag slappa en stund innan mamma kommer hem och ska tjata på att jag ska plugga:)


inge kul åh va sjuk.

nu sitter jag och kollar på morden i sandhamn den är jättebra! mår illa som fan, är hungrig, men vågar inte äta något för då mår jag bara mer illa :( men ja nu ska jag kolla klart på filmen:) hörs sen:)


nu ska jag sova..

mår asdåligt:( men ja, jag hör av mej i morgon<3


sitter och kollar på världens bästa hotell:)


de är så sött:) iaf, jag har fortfarande jätteont i magen:( skulle inte bli förvånad
om jag fick magsjuka:( så ja, jag blir hemma i morgon tillsammans med min
storasysster som har lunginflammation:( stackarn. men nu ska jag kolla klart:)

9e bilden: Någon i din släkt


fick bli en bild på min coola morfar:)

piss helg

förlåt att jag inte har bloggat men jag är sjuk jag åkte hem till pappa efter metro för jag trodde att jag skulle spy. sen blev jag bättre igår morse, men när jag skulle åka hem och fixa kläder och så till kvällen, jag skulle ju på 50 års fest. då blev jag jätte dålig och trodde jag skulle spy igen:( så de blev inge på kvällen heller:'( men men, så jag låg hemma och kollade på körslaget med mamma och johanna, som också är sjuk. och idag har jag legat och kollat på änglagård2. sjukt bra och sjukt sorjlig fil,:( men aa, nu ska jag kolla på tv med min syster och min katt:) hör av mej sen:)



ska snart möta johanna i backen:)

fick skjuts med Hilene (stavning) hit och ska byta om och så, vi ska ära i backen. sen blire att åka:) sen efter åker jag med bea och jennifer till ljusdal. kanske hinner blogga innan:)





haha


snart åker jag till skolan

tänkte slänga in ett snabt inlägg :) kanske hinner blogga lite den halvtimman efter backen som jag är hemma:)



ojoj big hand!


linne och spetströjja- gina
leggings- dollar :P
armband- guldfynd:)

RSS 2.0