godnatt mina söta läsare<3

sov så gott.
puss<3

min dråg!


heeello :)

nu har hanna precis åkt hem. efter skolan drog vi till ljusdal. de första vi gjorde va att hämta ut mina nya linser ;) sen gick vi till parfymshoppen. där köpte jag ett rosa läppstift och hanna en mascara. sen gick vi till finess och åt glass :D efter de gick vi ner och kollade på kläder på fifftyfiffty :) och sen på guldfynd! efter ett tag kom tony. då åkte vi och köpte pizza! asgött. när vi hade ätit färgade jag hannas hår :) hon ville bli blondare och få bort utväxten.
och hehe, ja de blrv inte så jätte jätte bra kanske ;) men men. hon åkte hem alderless nyss ;) i morgon ska hon nog hem till mej igen :) men ja ja. ha de bra.
lite bilder ofc!
pusshej<3

vaknade försent :S

vaknade lite försent idag :S men men. jag har inte så mycke att beretta ;) så ja. skulle bara säga god morgon :)
dages outfit:
tröja-jc
jeans- kappahl
dagens facelook:
pussshej<3

hemma från en jobbig träning!

nu är jag hemma igen :) träningen va fett jobbig, de va kallt, blött och jag är förkyld. kanske inte världens bästa kobmernation (stavning) men jaja, ni fattar vad jag menar ;) men iaf, de va skönt att börja träna igen :) när jag kom hem hoppa jag in i duschen på en gång :P asskönt när man va så kall. sen stod jag där hur länge som hällst :D
och nu ligger jag i sängen och ska snart sova :) i morgon drar jag med hanna till ljusdal och hämtar ut mina linser och shoppar lite och sont. jag ska nog köpa lite smink ;) sen vid 9 i morgon kommer mamma hem :) de ska bli trevligt. jag har ju inte träffat henne på ett tag nu. men jaja. ingen bild sorry. jag vet att bildfria inlägg är de tråkigaste som finns :/ men jaja. ni får leva med de helt enkelt!
godnatt pussheej<3

hemma från skolan :D

hello alla bloggläsare :P
jag sitter och har ganska tråkit:( fick inte tag på någon att vara med idag:( så jag får vara ensam hemma.
men men. då får jag ju tid för franskaläxan:) WIHOO de bästa jag vet:D....
sen ska jag nog städa också:) för de har hunnit blivit stökit igen. eller stökit är väll inte de rätta  ordet. de är typ äckligt stökigt ;) men jaja. kl 7 ska jag på träning. får se om jag bloggar något innan :) annars bloggar jag när jag kommer hem :)
pussheej<3

gooodmorgon :D

i dag klev jag upp vid kart över6 ungefär. då gick jag upp och klädde på mer, fixa håret, sminka mej och sont!
men ja. jag har inte fått tag i någon att åka t ljusdal med. så jag åker nog inte alls ;) så jag får försöka få tag på någon att vara med istället. som jag kan åka på träningen lixom :)men jaja. nu ska jag gå ner och äta frukost :D
dagens outfit:
baseballjacka-gina
linne-hm(tror ja)
jeans-gina
dagens facelook:
kolla mitt hår är inte så speciellt orange:D
pusshej<3

dålig blogghelg!

hej hej förlåt för extremt dålig uppdatering i helgen. men jag har inte haft tid! men denhära helgen har varit BÄST!! jag har varit med jennifer från torsdan tills idag :D tänkte berätta om lördagen och söndagen för de har jag inte gjort;)

Lördan: vi åkte till jennifer vid, ja jag vet inte va klockan va. men då va vi där hemma och satt vi datan och så :) ganska mysigt :) sen vid 6 tiden åkte vi till ljusdal och köpte godis, sen åkte vi till bion ;) bröderna karlsson! asbra! kolla på den om du inte redan har gjort de.iaf..sen åkte vi hem, när den va slut asså. vi åkte hem t jennifer och så skulle hon beställa kläder från ginatricot. så ja de höll hon på med i en timme typ :) men de blev nå fel så de gick inte. satt då gick vi upp och kolla på nån random film ;) den sög, så vi cick o la oss:)

Sönda: vaknade vi halv12 någon gång. då gick vi ner och åt frukost, satt vi datan och kolla på tv :) jennifer försökte på nytt med sin klädbeställning. men ja de gick inte...hon villa ha nya kläder tills på torsdag :) men jaja.
sen vid 2 kom mormor och hämade oss och vi åkte hem hit igen ;) först satt vi vid datorn och åt chips och drack cola :D sen efter ett tag gick vi ner till docktorsdammen och va där ett tag :) sen gick vi t kyrkön och skulle gå runt där. men när vi inte enns hade hunnit halva ringde jennifers mamma och fråga om hon kunna hoppa in och spela i ett fotbollslaglag för hennes syrra va sjuk, så då fick vi åka dit ;) jag satt och kolla. de va rätt kul tills de började spöregna!:S fyyyyyy va kallt de va:O när dom va klar åkte vi skjutsade dom hem mej.då hoppa jag deräckt in i den varma sjöna duschen:) och ja nu sitter jag här :)
ska vara gemma ensam hemma med tony och gabbe tills på tisdag. mamma är på någon skola i sthlm :)

iaf..i morgon ska jag kanske till ljusdal och hämta ut mina nya linnser :) ska bara hitta någon att få med mej :)
men jag hör av mej i morgon bitti :)

pussheej<3

 
jag älskar dej<333

hej hej

igår hade jag och jennifer askul :) har inte kunnat blogga men  nu gör jag de :) igår iaf färgade jennifer mitt hår;)
de blev ganska bra denhät gången...utom att de blev slitet som en , ja nånting :( men men :) sen åkte vi på metro;) vi va med: johanna, hanna och johan :) hade askul faktist :D jag och jennifer åkte hem vid halv12 typ ;)
idag ska vi på bröderna karlsson på bio :D jag jennifer och sandra ;) jennifers lillasyster asså ;) komme bli jätte kuuul! sen ska jag sova hos henne :D men nu ska vi äta frukost:) hitta inte sladden t kameran så ni får tuvär inte se resultater :( men jaja.

pussheeej<3


hehe gammal bild igen :P men sont gillar vi :D

fy f*n va trött jag är :S

vaknade klockan halv 6. va trött som ett as. men kunde ändå inte sommna om :( så nu sitter jag och håller på att spy, jag har sjukt ont i huvvet och jag kmr somna på lektionen idag :S
iaf. igår va jag ju hos jennifer :D vi hade väldigt kul :) jag åkte hem vid halv9 tror jag :P och idag följer hon med mej hem :D vi ska på metro och sen ska hon sova här :) och i morgon ska vi kanske på bio: bröderna karlsson:) sen sover jag hos henne :D helgen kommer bli toppen :D men nu ska jag göra mej klar för att gå till bussen :D

pussheeeej<33


bjuder på en gammal bild igen ;)
laddar nog över flera idag :)

pigg och klockan är 6 :O

hej hej :)
vaknade klockan kvart i 6 och kunde inte somna om :S juss nu är jag ite så trött- men de kommer nog senare idag...iaf, så skulle ju jag kanske vara med jennifer som ni vet :) jaja. har inte så mycke mer att blogga om.
ville bara säga godmorgon;)

pusshej<3


gammal bild igen:P har lixom inga nya på datan ;)

my computer is back :D

hej heeeeej :D
nu  är min dator tillbaka :D:D:D asnajs! så nu blir de bloggande på hör nevå vill jag lova ;) dock ser den lite smått random ut :P ni kan få se bild på den i morgon :) orkar inte knäppa och ladda upp och så vidare ;) men jaja, de va väll bara de jag ville berätta jusst nu. men ni får ha de så bra ;) godnatt.



gammal bild jag hitta :P bunt hår och allt :)

pusshej<3

twilight parodi..

omg! är de jag som har dålig humor?? XD

back home :)

hello. nu är jag hemma från skolan :) eller derekt efter följde jag med hem till johanna ett tag :)
vi kolla på tv och satt vi datan å så :) blir nog ingen match idag, jag menar vem vill spela i dehär vadre? :S
de spöregnar! + att jag kanske inte ska börja hela sesongen med en match! jag vill nog träna lite först! men jaja, vi får se ;) i morgon ska jag nog vara med jennifer iallafall :D om hon inte har glömt de...jag funderar på att smsa henne och fråga ;) men jaja, nu ska jag äta mat och sont :P
pusshej<3
mammas data. har inga bilder så jag fick ta en bild på mej och min syster ;)
föresten! min dator är hemma igen. men som ni vet fungerar inte tangentbordet så att jag ska koppla in ett annat ;) ska fråga Tony om han kan fixa de i kväll :)

godmorgon ;)

jag har faktist blivit ganska duktig på att kliva upp när klockan ringen :) så nu har jag klivit upp i tid alla dagar i skolan en så länge ;) men iaf, jag ska ju som sagt kanske vara med anna idag :D sen ska vi åka och spela träningsmatch mot..em jag kommer inte ihåg vilka de va, menmen ;)

dagens outfit
gråa fula mjukisbyxor ;)- lindex
t-shirt- jc
adidaskofta-sportringen
dagens facelook


pusshej<3

hej hej :))

nu har jag precis kommit hem från linn :D vi har haft jättekul :) iallafall andra dan i skolan va ganska tråkig :/ gårdagen va ju ganska chill för vi slutade 12 ;) men jaja i morgon ska jag nog va med anna :D eller jag tror de, hon har inte ringt en men vi får se ;) men jaja. nu ska jag duscha och sen gå och sova. godnatt<3
pusshej<33

asså är de jag som har dålig humor eller är denhär reklamen hur kul som hällst?


dagens

outfit:


facelook:



bilder sen leksand :)

jag och johanna :)
jag och johanna åker krockbåtar ;)
jag, mamma och gabbe ;)
vi försökte komma över ;)
och haha, jag va den enda som kom över :D
haha
hehe
hahhahaah
kolla min min!
när de va stengt så satt vi kvar och åt tårta för tony fyller år idag ;)
haha, mysigt va? ;)
nu blir de lite bilder från kampingen ;)
jag åker linbana :)
haha
jag ;)
hahahha
jag och johanna ;)
haha, vi hade bestelt 2 stugor, men de blev dubbelbokat, så vi fick 2 typ lygstugor men 2 vånigar istället :D
mitt och johannas rum :D
köket ;)
badrummet;)
en liten del av köket
tvrummet uppe
gabbe och jespers rum uppe :)
då de va lite bilder :)
ps. jag ska försöka blogga så mycke jag kan. på helgerna blir de nog som varnligt.
annars har mamma ju en data. jag ska försöka med åtminstonde ett inlägg om dag ;)
pusshej<3

elin va här :D

heej:)
idag,kväll, ja nåt sånt så lagade tony, min lådsasspappa mat. de va nån kinamat. asgött :D
sen nån efterrätt :) efter de kom min älskade elin :) vi hade kul som varnligt :D hon va inte här så länge men endå :) vi hoppa studsmatta. sen hjälpte hon mej att skaffa ett nytt konto på youtobe ;) mitt andra va cp.
men jaja nu har hon åkt hem iaf. men jaja. vi har knäppt lite bilder och så, men nu är de såhär att jag orkar värkligen inte ladda över bilderna på datan. så ja ni får helt änkelt leva med att inte få se dom;) hm undra om ni överlever ;) hehe. men ja. nu har jag inget alls att göra. skicka järna era blogglänkar så kan jag ju gå in och läsa dom ;) hm ja vad ska jag skriva om? jo. dehär kan vara sissta inlägget på ett tag. jag drar ju till läxand i morgon ;) och ÅNEEEEEEEEJ visst ja på söndag eller måndag sticker johanna till hudik. hon bor där på när de inte är lov och tar med sej datan:O:(:O:(:O så då kommer jag mosta använda mammas data och då blir de inte så mkt bloggande alls :( snyfft. men jaja. jag får för hoppningsvis tbx min data snart :) men aja.

puss på en alla mina älskade bloggläsare<333




jag älskar denhär låten!!


lite bilder sen i milsjön :)


badbrygan ;)

min kära mamma

utsickten från brygan ;)

:)

bastun ;)

haha ;) jag hade lite kul

haha

hehe, nej jag fitter inte och kissar ;)


mat ;)

bad i typ 10000- grader :S





men jag gjorde de :D

sissta bilden går bli en bild på mamma i bastun ;)

pusshej<3

DAGENS...


 kavaj-från johanna :)
klännig-ginatricot
leggings-vet inte ;)

hemma från begravningen...

fy, jag hatar begravningar! fasst själva sjungandet gick rätt bra ;) va sjukt nervös innan ovh så, men de gick :)
iaf, gårdan va jättemysig :) vi basstade och kolla på film osv;) och jag bada i de varma vädret ;) men ja. jag kommer inte på så mycke mer att skriva nu ;) kan inte lägga ut någon dagens outfit nu för kameran ligger nerpackad och utan baterier ;) men jaja, nu ska jag hitta på nåt sissta dagen på sommarlovet ;) eller de är ju 2 dar till men de är ju helg, så jag tkr inte att de räknas;)

pussheeej<33


brunhårig bild ;)

hejdå och godnatt och allt :)

nu drar jag till lilla stugan i milsjön med mamma, så jag bloggar inte mer fören i morgon ;)
ha de bra :)

pusshej mina söta bloggläsare :D<33

begravning i morgon :'(

i morgon ska min gammelfarmor begravas :( asså min morfars mamma. de kommer inte bli kul. jag har aldrig vart på en begravning förut! eller jo när jag va jätteliten så jag kommer inte ihåg något av den. och jag och min kusin sandra ska sjunga. jag undrar hur de kommer gå. jag kände inte ragna så bra. men endå. de kommer va jätte hemskt:( tänk om jag skulle börja grina när jag sjungen :O fyf*n va pinsamt :S men men, ni får hålla tummarna för mej, att de går bra:) men jaja jag ser inte framemot morgondagen :( vad har jag gett mej in på? :O

haha, är de bara jag som har dålig humor?


haha, jag älskar denhär filmen. fyfan vilken sjuk humor.
hahahahahah

JAG VILL HA PENGAR!!

för jag är på världens shoppinghumör. jag va ut på internet och kolla på kläder. och de ska man inte göra när man är pank ska jag tala om för er!! man blir bara ledsen. jag måste hitta på någor sett att tjäna pengar på!
funderar på att fråga pappa om jag kan få nå jobb där hemma. han bor ju på en bordgård ;)






gemejgemejgemej!!!

dagens


ska jag ge upp?

de blir ju bara misslyckat med min hårblekning :( funderar på om jag bara ska ge upp och färga de brunt igen!
vad tycker ni? svara gärna:


pusshej<3

va dåligt jag mår ''/


nu har jag färgat om håret för tredje gången. de blev så pass bra att jag bara vill skita i allt och bli brunett igen :(
men jag är ingen som ger upp. så jag får gå såhär i en vecka nu så färgar jag de igen. men ja. blev inte lika hemskt som igår. så nu kan jag bjud på en bild ;)


som ni ser är de inte vackert ''/

godmorgon...

jag är sjukt trött och ledsen. för igår färgade ju jag håret. och ja, färgen tog slut! -.-
så jag är typ brun längst ner gul högst upp och orange i mitten :( så ja, jag har ångrat mej.
jag funderar på att inte legga ut i bloggen hur jag ser ut nu! de är förgävligt :(
men jaja.



ful och dålig bild :(
koffta-hm
tröja-jc
jeans-kappahl

pusshej<3

har storstädat :D

hello.
nu har jag värkligen storstädat i mitt rum. jag har ränsat av alla hyllor å så, damtorkat och damsugit åh hela köret ;) såhär blev resultatet :D






också sitter johanna där lite fint :)
jaja, nu är jag ganska solt över mej själv :)
men som ni vet färdade jag håret idag. och ja ni får se resultatet i morgon.
men ja...jag kan ju säga att de är ingen vacker syn -.-

pusshej<3

min älskling!<3

hej hej .
äntligen ,min mobil är laddad:D inte lagad, men de kmr kanske vara laddad ett tag nu :)
jag kanske inte har berättat att att de är nå fel på uttaget i den så den går inte att ladda :(

<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

iaf, nu ska jag ferga håret igen ;) spenande att se hur de blir denhär gången ;)

pusshej<3


jag är så sjukt glad!!

hejsan söta bloggläsare :)
nu har jag kommit hem ;) va ett tag sen men jaja. efter vi hade vart hos gammelmormor så åkte vi till vätrinären med knut, vårat marsvin, för han va sjuk :( men ja, nu är han bättre och ska äta penselin och så :) ikväll ska jag städa igen iaf. kanske att jag ska färga håret igen ;) men de kommer bara bli ennu mer gult :( men ju mer jag färgar de dessto fortare blir de blont. och ja på fredag ska jag sjunga på min gammelfarmors begravning, så jaa, då vill man ju kanske inte se ut som en påsk kyckling ), men jaja. nu ska jag städa. ha de bra pussheeej<3
här kommer en bild på lille knut :D

Vill se!

den värkar så kul :D

min systen är inte världens bässta på att färga hår!

hej hej och hallå!
hann inte blogga igår efter färgningen ;) de blev så sent. men ja. jag blev inte så nöjd med resultatet ''/
såhär blev de ;)


hehe, fråga inte vad jag gör på sissta bilden, de va meningen att jag skulle se ledsen ut ;)
men iaf, som ni ser blev de helt orange och gult ;) men jaja, nu ska jag till min gammelmormor och hällsa på med johanna och mamma :) så ja jag hinner inte blogga mer nu ;) hör av mej när jag kommer hem :)

pussheej<3

ändrade planer!

hejsan.
blev inge anna idag :( jag måste vara hemma och städa :( men jaja. idag har jag fergat johannas hår brunt :D
de blev asfint :) lite fläckar här och där, men de får man leva med ;) iaf. sen ska jag göra slingor. blonda ofc!
jag har 2 förpackningar jag ska anvenda! sen i morgon eller nåt, ska jag ferga hela håret...läskit :S kmr bli orange. men men :) blev ingen träning idag iaf på grund av städningen ''/ men ja, jag har ju varit lite hurtig iaf :)
jag cyklade ju till ica och köpte hårfärg :)

men jaja.
pussheej<3


nässta inlägg är jag nässtan blond :D

godmorgon :))

nu sitter jag och kollar på film :) vaknade kl 10 typ och kunde inte somna om :( men idag ska jag nog vara med anna iaf :D de va hur länge sen som hällst! och ikväll ska jag träna för första gången på hela sommaren :)
men jaja, jag har inget att blogga om, så jag slutar nu ;)  



linne- ginatricot
korta jeans- lindex

DAGENS HISS!


dålig dålig updatering !!

hej alla :)

nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på ice age2 ;)
anledningen att jag inte blogga på hela dagen och kvällen igår va att jag va på bröllop. jag kanske inte har hunnit beretta de för er ;) men de va min farbror mårten och åsemi som gifte sig! klockan 8 vaknade jag och gick upp och duscha och sminka mej osv! sen vid 10 kom pappa och hemtade mej och emmy ;) för emmy hade sovit hos mej för dagen innan va vi några som grilla i myränget :D iaf, sen åkte jag hem till pappa och åt frukost och fixa iårdning mej för bröllopet :) klockan halv1 gick bussen till forsa kyrka :) dom va jätte söta på vigseln ;) efter den åkte vi till någon helsingegord ;) jag, johanna och några till hjälte till att servera så vi missa ganska mycke :( men jaja. klockan 11 typ blev de dans ;) askul. jag och julia bugga helatin :) vi dansa med några till med :) klockan 12 så åkte bussen hem. alla satt och sjöng, ganska kul :) när vi kom hem va de efterfest uppe på trösklogen :) men jag va bara där i typ en kvart, sen gick jag, johanna och julia upp och kolla på film istället. jag sommna nästan på en gång. sen vakna jag i morse och gick in och  la mej i mitt rum :) vaknade sen av J*vla morgon bolibompa-.-
men dag har jag inte grort så mkt ;) ska väll hem t mamma idag :)

pusshej<33



jag och sötjulia :D<3

hej :)

kom nyss hem från emmy :) va har haft jättekul :D först gick vi och hyrde film och köpte chips och sånt ;)
sen kolla vi på filmerna, de va: the first time (stavning) och äntligen midsommar. båda va jättebra :)
sen satt vi vid datan och lite sånt, somnade vid halv 2 typ ;) i morse vakna vi vid halv12 kke ;) sen gick vi upp och åt frukost. efter de så gick vi ut så lämla vi in filmen och gick till båthamn :)
sen så måsta jag hem :(
men hinner inte skriva mer, johanna ska ha datan -.-

pusshej<3


bråttom!

hej hej.
nu ska jag till emmy så jag hinner inte blogga så mycke ;)
men inatt sov jag iaf hos jennifer ;) de va askul :)

men puss puss<3


Äntligen, bilderna sen stockholm :D

grönan ;)


haha, de regna hela dan ;) de va kanska bra, för de va inga köer :D

haha

<3

så sött!

jag och jennifer :)<3

utanför spökhuse ;)

i kön t kattaoulten :D

haha

johanna :)

hihi

fattar inte att jag åkte frittfall 2 ggr :O:S

haha, jennifer och jag i skrattkammaren :)


haha

i lusstiga huse :)

haha

:)

;)

haha

:D

jrnnifer och johanna dom sykona åkte frittfall tilt :O
 
hade inte så många fler, så jag avslitar med en bild på mej och jennifer :)

pusshej<3


fick lite grejor av elin :)

fick 2 nya bhar och ett asgulligt linne av elin idag :)  TACK!<33



asgulligt nicke nyfiken linne :)


pusshey<3

i love!!


erik saade in my hart!

förlåååt!

för att jag inte har bloggat på hela dan!! men jag har inte haft någon tid! jag vakna kl typ halv 9 och åkte till ljusdal på linnskoll.. och så va vi och åt och så;) sen åkte jag hem til elin :D vi kolla på 2 asäckliga filmer!
mom and dad & the final :S as äckliga båda två, men de är värkligen två filmer jag rekomenderar ;)
i alla fall. sen satt vi vid datan och så :) klockan typ 6 åkte jag hem för gabbe och tony hade fått uppgiften att laga mat idag :) de blev faktist jätte gott! lax med nån potatis till förrätt och sen rabarberpaj till efterrätt :D
men men, ikväll vet jag ju inte vad jag ska göra, försöker få tag på johanna, så jag får hoppas att hon svarar :D
och i morgon ska jag sova hos min efter längtade emmy, som jag inte har träffar på 2 månader!! :O de ska bli jättemysigt :) jag ska få en ny header snart också :D av jonna kronlid tror jag hon heter :) jag kollade på hennes blogg en dag, och såg att hon hade en jättefin header, så jag fråga om hon kunna göra en åt mej. och de kunde hon :D as snällt!
men nu ska jag hitta på nåt ett tag ensam hemma :)

pusshej<3


minnen<3


10 saker ni kanske inte visste om mej!

1. jag är väldigt mörkrädd.

2. jag kan inte kolla på skräckfilm utan att ha svårt att sova i säkert 2 månader.

3. jag är ca 1,57 cm lång

4. jag har inte många äckta vänner.

5. jag tror jag börjar bli kär igen.

6. jag är jätte närvös för att börja i skolan igen.

7. jag har storlek 36-37 i skor

8. jag är alltid jätte rädd för att göra bort mej.

9. jag tycker att dehär sommarlovet har gått jättefort.

10. jag har väldigt tråkit jusst nu.


....




shorta
svarta jeansleggins

goodmorgon...

vaknade precis. gårdagen va väldigt tråkig faktist, jag gjorde värkligen ingenting. men iallafall idag ska jag åka och hällsa på min gammelmormor i arbro. inte så jättekul kanske...men men, jag överlever! har inte så mkt att blogga om nu, men jag hör av mej när jag kommer hem :)

pusshej<3


ljusdal.

hej hej.
har pre3cis kommit hem igen ;) va ju med mamma t ljusdal.
vi gjorde väll inte så mkt. köpte linsvätska, fika och gick i lite affärer.
men lite shopping blev de ju :) :


svarta jeanstights- fiffty fiffty


dålig och suddig bild, men kameran dog :/ skor- team sportia, bara 59kr ;)


pusshej<3

dagens outfit..



shorttröja- jc
linne- ginatricot
jeans. ginatricot

god morgon eller vad man säger när klockan är 12 ;)

jag vaknade av att mamma kom in och dryga sej :( igår hade jag en tråkdag. va evsam hela dan utom när hanna va här ;) men sen. vid 8 eller 9 tiden åkte jag och mamma ner till båthamn och tog ettv kvellsdopp. de va jättekallt :S men när vi kom hem igen gjorde vi te och satt oss i soffan med tont och kolla på nån film om nån båt som hade hamnat upp och ner eller nåt. den va bara hemsk... så jag och mamma gjuck in i mitt rum och kolla på sunes jul istället :) sen somnade jag.
idag ska jag med mamma t jlusdal och gå på nån linnskoll. och hon ska lämmna lite papper. sen vet jag inte vad jag ska göra! RIIIIIIIIING om ni vill göra nåt!!! men jaja. nu ska jag äta frukost. dagens outfit kommer senare idag :P

pussheej<3

 

dagens outfit :)



tröja- jc
shorts- kappahl
halsband. ur& penn

hanna <3

hej hej :))

nu sitter jag och lyssnar på kissies låt, bara för att jag har tråkit. asså den är inte så bra men den är endå kul att lissna på ;) iaf. hanna åkte precis hem från att ha sovit här 2nätter ;) vi har haft de hur kul som hällst :D iaf.
ikväll så ska nog mormor och morfar komma hit och äta och spela kubb. så jag sitter och försöker hitta nån som kan komma hit. för de kke inte kommer va så himmla jätte kul ensam ;) men aja.


pusshej<3


haha, vacker bild :D

hanna och jag är KUNG!

hellu:D
blev inge småstadsliv :( mamma hade glömt att hämta ut biljetterna :'( men jaja. vi har haft askul endå :D
vi va på byn ett tag, sen gick vi ner till båthamn och kom på att vi ville bada, så ja vi bada i bh och troser och hade inge ombyte med oss :S de va fett pinsamt när vi skulle gå hem :( såg ut som vi hade kissat på oss och allt :(
men jaja ;) här kmr lite bilder :D



<3

hanna kom inte emellan med sina tuttar så hon fick klättra upp :D

söt brud.se

 
haha, va gullig vi är med samma tröja o allt :D


haha ;)

fiiiiiiint


KUNG KUNG KUUUUUUUUUNG!

:)

hannaaaaaaa


kon bada   XD

porr hanna :D

blöt

yeah

rädda agneta patrull :O

fiiiiiint

hanna putta ner mej i ett dike :(



pusshej

skiter man väll i..

hejsan :)
igår kom hanna till mej vid hm, ja 8tin ;) sen cycklade vi till time och köpte ben&jerrys ;) mumma :)
sen satt vi vi datan och sånt. somnade till sommaren med göran den är kung :)
i morse vaknade vi vid hm.kmr inte ihåg va klockan va ;)  men då klev vi upp åh åt. sen bakande vi negerbollar ;) efterde gick vi och bada, KUNG :D


bakning :)

haha, rasistisk kokbok lr vad ;o

hanna är ganska söt :D

:)

mumma :D

:)

mmmm, ninini..no

vajnerbred :)

sukker

degg :D

:)

älskling :D



iaf. ikväll ska jag och hanna nog på småstadsliv live :D mamma tror inte hon årkar gå... för i morse dog min gammelfarmor :(:(:( vila i frid ragna<3 men jaja.





skitermanvälli tröja- konsumparkeringen ;)
linne-ginatricot
jeans- kappahl

KUNG!


tralallalalalaalalalaa

hejsan.
ändrade planer, jag slapp vara ensam ikväll :D min efter länktade hanna ska komma och slagga här ;)
kommer bli asnajs :D vi får se vad vi hittar på. funderar på att tvinga henne att vi ska gå ut. nu när de för en gångs skull är finväder ;) eller va tkr ni? själv tkr jag att de är en strålande idé :D
men jaja. i morgon ska jag iaf på småstadslv live :D:D:D kmr bli aaaasKUL!!

pussheej <33


hello.

sitter och har tråkit :( så ja, eftersom jag ändå suger på att blogga så kan jag väll bjuda på ett intägg.
ikväll har jag absolut inget att göra :( de kommer suga! funderar på att ringa nån.
men jaja ring om nån vill hitta på nåt..




pusshej<3


...



t-shirt- fiffti fiffti
linne-ginatricot
shorts- lindex

varmt ute :D

hej alla läsare :D
de känns som att mina semesterdagar kmr bli fin endå :) de är ju rätt skönt :D idag iaf vet jag inte vad jag ska göra. jag ska fälja med och skjutsa johanna t hudik. men sen vet jag inte :( men iaf så ska jag gå ut och sola och sånt. de gäller och passa på sommaren är ju snart slut :( :( men jaja. ha de gött häääj<3


bilder :)

hej.

idag har jag vart med snyggjohanna :)
årkar inte skriva så mkt;) men här kmr lite bilder :D
































blev en del, men jaja :)

puss<3





heloo :)

nu kmr snart min älskade elin :D ska bli asnajs. vi ska väll hitta på något kul som varnligt :)
sen kl halv8 ska vi på the baseballs på stene :D
pusshej<33

godmorning :)

idag sov jag till kl halv 1. de va väldigt skönt. jag har ju inte sovit många timmar alls i stockholm;)
men jaja. ikväll ska vi åka och kolla på the baseballs :) kmr bli kul, tror jah, men jag har ingen att åka dit med.
så de blir väll mamma lr nåt :/ iaf bilderna sen stockholm kmr ut på bloggen så fort jag har fått dom av jennifer :)
men aja.



ball
baseball jacka
linne
tights


pussheej<3


hemma från storstan.

hej hej :D
jusst nu årkar jag inte berätta om hela resan ni får bara se min shopping ;)
jag schoppa får ca 800 kr ;)


fett snygga skor 149 kr- ohio

nån random rjörklännings acktig sak ;) 40 kr- monki

shorta 99 kr- jc

blommiga leggings 40 kr- monki

blårandig tröja 49kr-jc

zebrabh 129kr- hm

långt linne 129 kr -ginatricot

örhängen 30 kr- hm

halsband 25kr -ur&pen

min efterlängtade baseballjacka:D 249kr- ginatricot

varnligt vitt linne 99kr- ginatricot

de va superrea överallt :D

RSS 2.0