första jobbdagen :)

nu är vi hemma i johannas lägenhet. jobbdan va ganska så chill vi började 8 och fick sluta klockan 2 för att de blev så lugnt på slutet:) efter jobbet gick vi och schoppade lite. men nu ska vi laga mat och så :) hör av mej sen.
ett varnligt vitt ginalinne syns dåck inte så mycket för lakanet den ligger på ;)
ett trepack trosor- hm
från kappahl
en assnygg plånbok från någon liten random affär :)

gud va min statestik sjunker :(

jag vill ha en ny dator NUU om inte min går att laga! så jag måste lämna in den nästa vecka. om de inte går köper jag en veckan efter!!! iaf så va gårdagen askul, hanna följde mej hem från skolan sen åkte vi på metro vid halv 6 och betalade våra kebabrullar sen kom dom vi halv 7 typ. sen va vi där ett tag. sen åkte hanna hem och jag var med jennifer och linnea :) vi hade superkul!!! sen kom mamma och hämtade mej vid halv 11, då åkte jag hem och sov.
idag kommer nog hanna och jennifer hem till mej:) vi ska ha skitkul!!!!! sen i morgon åker jag ju till hudik och sen nästa vecka är de ju prao. jag och linn ska bo hos min syster och jobba på jambo :) då kommer jag använda johannas dator. så då kommer jag att blogga:) men nu ska jag duscha:) hörs och så.

har fått tag på en dator!

nu sitter jag vid köksbordet och pratar med mormor:) ganska trevligt. dagen har vell varit lite sissådär:P vaknade gick till bussen. !10 000 minus(Y) sen kom jag till skolan och dagen var asseg. och sen åkte jag hem och tvätta städa och plugga på franskaprovet jag ska ha på fredag.. kul kul.. fast näe. sen kom mamma och tony hem också åt vi. och nu sitter jag här och så.. men nu ska jag väll plugga mer och så. så får vi se när jag får chans att bogga nästa gång:) ni får ha de så bra så länge:)

mammas dator igen.

min dator funkar fortfarande inte. asså den brukar göra såhär men den brukar ju gå och fixa:) så ja jag hoppas på att de går nu med. men om de inte skulle gå har jag redan bestämt vad jag ska köpa för ny! en minidata som är rosa och vit. ASCOOL! jaja, ingen aning vad som händer ikväll. jag är typ frisk men jag har fortfarande sjukt mycke HOSTA!! kul...näe. hoppas jag hittar på något kul iaf:) men nu ska jag  typ läsa eller nå bara för att jag inte har något liv, eller något data ''/
typ inga bilder på datan ju. men de kan ju funka med en gammal;)

sorry, men min data är fuckt up!

lånar mammas data nu. för min CPdator går inte att starta... iaf har jag varit sjuk sen i tisdags och har fortfarande feber:( hoppas jag blit bra i helgen! jaja jag ska försöka blogga så mkt jg kan men jag lovar inte att de blir nå mycke tills jag har fixat min dator!!! aja

gö mej frisk!

gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!gö mej frisk! gö mej frisk! gö mej frisk! gä mej frisk!

bjuder på en halvskabbig bild!!

hemma och sjuk igen-.-

nu för de vara nog!de är u sjukt! när ska jag bli frisk?:( Typ nu? a tack! aja. gårdagen va kul utom att vi nästan inte fick spela för per bytte lag-.- och therese hoppa ur för hon va förkyld.. men då va våran gympalära andreas med i vårat lag! och de va ju bra. för då vann vi en match och gjorde 2 måål mot de bästa laget;) sen sissta lektionen kolla vi på bert och sissta oskulden:) sen åkte jag och hanna hem till mej. sen kom mamma hem. som fylde år igår:) då åt vi fika och så:) hanna åkte hem vid halv 9 typ. sen va ag och mamma uppe och kolla på svenska newyork fruar ett sånt töntigt program. sen somnade vi i soffan;) sen så när jag vakna va jag typ död va dåligt ag mådde! så ja dagen har inte varit så trevlig!jag vaknade vid halv 12. senså har jag bara kollat på tv och så. men nu ska jag spela sims. så vi hörs:)

bild sen typ i julas.

glad alla<3dag:)

jaja jag är sämst på att blogga på helgerna. men ag berettar om min helg sen;) men nu ska jag iaf till skolan på maskeradbasket. bilder kommer! :D


facelook/outfit!




tröja- ginatricot
bälte- ginatricot
leggings- Åhlens


tjoho

jag har bloggat dåligt idag. för jag har mått PISS! synd! men jaja. jag åker på konfan lite senare så jag hinner bli bra! typ en, två timmar senare! för de är ganska jobbigt att göra en massa saker utan att orka:/ men btw så håller ju de på till 9. så ag hinner va med;) sen efter följer hanna med mej hem och badar tunna och sover här:D sen åker vi på konfan i morgon igen:) och sen på måndag är de ALLA<3DAG:D då fyller mamma år. sen är de ju meskeradbasket på skolan och vårat lag ska vara superhjältar:D
jag ska vara- stålmannen
johanna ska vara- spindelmannen
per ska vara- Batman
therese ska vara- fantomen
och hanna ska vara- stål mamman
fan va hon kommer va snygg! hon ska ha min mammas möhippadräckt:) jaja nu ska jag vila och äta choklad ett tag:)




aj!

har ont i magen för jag är ganska dum i huvet som drack ett glas oboy fast en ag får ont i magen av att dricka mjölk:S jaja. nu ska jag hoppa in i duschen. hörs sen:)


nu ska jag sova

är astrött!




sommaren 2010 (del2)


















blev en hemmakväll med mamma och tony!

orkade värkligen inte gå på metro. för jag har fortfarande feber som F*N:S och de blir ju inte bra med ipren. bättre blir de men inte bra:( i morgon klockan 2 ska jag på konfa! och de håller på till 9. kommer nog inte palla de. men jag ska!!! aja, nu ska jag iaf lägga mej och vila ett tag! hör av mej sen:)

 

jag vill se!



är det någon som har sett den? 1an är ju jätte bra! tror dock inte att denhär är lika bra
jag menar, en WB film med nya skådespelare kan vara lite jobbig! men jag vill se den. den kanske
är skit bra:)


sluta snöa!!!!!

asså de har snöat hela dan igår och hela natten. de är typ 700 meter snö överallt! trevligt eller? nej! jag orkar inte med vintern! känns som att de aldrig vill bli sommar!!!!!!!!:( fuck! iaf så va jag hemma från skolan idag igen:/ bliir nog inge metro ikväll heller:( men men i morgon SKA jag iaf på konfa! me men aa, ha de så bra, jag hör av mej sen..




nu ska jag sova!

för ag är jätte jätte trött! och har ont i huver så jag skulle kunna svimma. jaja blir hemma i morgon igen:/ så de blir nog inge metro och hanna:( men vem vet? de kanske är så att jag blir mkt bättre till kvällen:) sen på lördag måste jag faktiskt vara frisk för de är konfa! jaja. nu ska jag iaf sova. eller ja jag ska kolla på solsidan. får se om jag kanske somnar;) gör jag nog! men vi får ses och så:)




något jag värkligen vill ha





dom är ju sjukligt söt! jag är helt förälskad!!!! och vi kanske ska köpa en till sommarn eller något!
jag hoppas de iaf! mamma och gabbe vill  också ha en, så vi får bara försöka övertala Tony;)


jag hatar att vara sjuk så ni vet!

men nu tänkte jag hissa och  dissa lite, bara för att ag har så sjuuukt tråkigt:)


 SEX AND THE CITY!
TE! mmmmmmmh, i love that
ÅKA BRÄDA! visst jag fick asont men de va kul som fan och jag ska lära mej innan vintern är slut ;)
MIN DATOR! vad skulle jag göra utan den?
SOMMAREN!<3 ni kan inte förstå vad jag längtar!
IPREN!<3


ATT VARA SUK! fyfan
SNÖ! nu får de ta åh sluta snöa innan jag får något fel!
ATT VARA KISSNÖDIG! finns de nå jobbigare?

TRÄNINGSVÄRK!
HJÄRTEKROSSARE!




åkte hem från skolan..

jag mår jätte dåligt, känns som att ag börjar få feber "/ så blev inge backen med hanna:( men men, nu ska jag ta och göra mej en kopp te och kolla på sex and the city:)



jag hann

dock blev bilden lite suddig för jag har ganska bråttom!


Linne- cubus
jeans- ginatricot
kofta- team sportia


har ont överallt!

hej dålig på att blogga igår men när jag kom hem från ljusdal så åkte vi nästan direckt till metro. och när jag kom hem från metro somnade ag typ direckt! jag har ONT i heeela kroppen sen jag åkte bräda, kkan knappt röra mej :S och ikväll ska ag åka igen..jaja. men efter skolan åker ag hem till hanna. får se om de blir nå mer bloggning. lovar inget.. aja.
dehär köpte jag iaf igår!


en foundation- parfymshoppen

födelsedags present åt mamma- kardemumma

alla<3dag presenter åt Linn, hanna och jennifer- guldfynd

aa de va bara de. men nu ska jag göra mej klar för att gå ut. får se om jag hiner lägga ut dagens outfit:)



trött som en...ja nånting

godmorgon på er:) uppe med tuppen idag...fast näe jag sov över några minuter. men de va rätt så chitt utom att ag inte hinner blogga så mkt! dagens outfit kommer när jag kommer hem:) efter skolan ska jag till lusdal med jennifer:) jag ska köpa present till mamma:) sen hittar vi väll på nå med. men  nu ska jag göra mej klar. ska gå ut om 10 min;)


gammal bild på mej och jennifer;)


hemma från backen nu!

de va faktiskt askul! först åkte ramlade jag typ 100 gånger;) sen gickde bättre och bättre och ag provade fler backar! tillslut åkte vi i skolbacken och faila som fan och vurpa. askul faktiskt! sen åkte vi i skolbacken ett geng gonger och tillslut klarade jag hela backen utan att rammla en enda gång!!:D sen sista gången så vurpade jag världens vurp och gjorde illa knäna som fan:( aja sen gick jag hem när de stängde och nu är jag sååå slut. funderar på att bara slappa och kolla på tv tills mamma kommer hem:) hörs sen:)



nu ska vi till backen!

nu snart ska vi gå upp till backen och åka bräda bräda:) får se hur de går:P önska mej lycka till!




im home!

skoldagen har varit otroligt seg och dryg! men nu är jag hemma! skönt som fan:) vid fem kommer linn sen ska vi upp till backen och åka bräda;) får se hur de kommer gå då! ska hålla oss i knattebacken så att vi håller oss så långt bort från alla som möjligt;) mern nu ska jag ta en kopp te och fortsätta kolla på sex and the city avsnitt!





FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!!

jag har varit sämst på att blogga nu. har inte bloggat på hela helgen... men jag lovar att bli bätre nu! iaf så har helgen varit helt awesome!!! först på fredan va jag med hanna:) vi kolla på film drack te och va på metro:) sen dagen efter åkte vi upp till backen och träffade linn:) sen åkte vi alla tre i backen hela dan. sen åkte vi hem till mej och drack oboy! sen pkte hanna hem. då kollade ag och Linn på sex and the city 2 filmer med avsnitt:) så sjukt bra!!! kan inte sluta kolla! sen åkte vi med mormor ner till ica och köpte massa godis och så. sen åkte vi hem och kolla på melodifestivalen:) awesome! sen kolla vi på hipp hipp och satt vid datan ett tag;) sen somnade vi. på söndagen åkte vi till backen vid 1 typ och pkte till ungefär 4 när de stängde sen åkte linn hem. för vi skulle åta nån familjemiddag och så för mamma skulle till sthlm. sen igår va jag i skolan va med hanna. åkte på metro och så. fan va fulla bilder vi knäppte!! tyvär för fula för att visas i bloggen;) men aja nu sitter jag och dricker te och kollar på sex and the city igen;) jaa vi ses!





2 prov idag..

hej hej. igår hade ag ingen tid alls att blogga! jag och hanna åkte hem till mej efter skolan och pluggade som gudar!! så nu kan ag franskaprover (Y) :D awesume!! iaf! efter skolan ska hanna med mej hem igen :) vi ska har skitkul! och gå på hockey/ metro! sen får man se vad man hittar på;) jaja. hör av mej ikväll :)






Torsdag morgon!!


jag vaknade vi halv 6 och va typ aspigg!! jobbigt, men jag kämpade att somna om så ag sov en timme till ;) iaf, idag kommer va en dryg skoldag och lång som in i helvete:/ men men. i morgon har jag 2 prov, fysik och franska. ganska jobbigt, för jag kan inget av de-.- men men kvällen blir awesome!!! då sover hanna hhär också ska vi på metro. sen på lördag kommer Linn vi ska åka i backen och kolla på melodifestivalen :D sen ska hon sova här:) sen på söndagen ska vi åka i backen igen:) kommer bli superkul! sen på tisdag ska jag och linn åka i backen igen och då ska ag åka bräda :S får u se hur de går!!!!!!! men nu ska jag äta frukost!! :)



spettströjjan fick ag av johanna i försenad födelsedags present:D puss



ganska konstig bild. men de skiter mann väll i!


skön dag!

dagen har varit ganska så slapp! men nu när jag är hemma blir de inte alls spelielt slappt!!! ag sa städa lite, göra lääxor och tvätta -.- kul kväll. eller. fyfan va ag längtar till fredag när alla prov är över :) jaja, nu ska jag sätta igång med städningen:D



ska ut timm bussen om exakt 15 min!

hej på er! nu ska jag snart till skolan. ser väll inte fram imot de så himmla mkt, men de duger, börjar med so i 80 min. sen matte i 80 min, sen so igen och franska och så ;) men ja nu ska jag göra mej helt klar!!




ag vet att de är stökit! men jag pallar inte bry mej. ni får helt änkelt leva med de :)


helt slut efter en pluggkväll

godnatt på er<3


jag är på dåligt humör

för jag kunde inte ducsha igår, för tony tog med sej shampoot på träningen -.- så jag känner me som en smörknöl i håret.. de syns inte, men de känns!!!iaf så hann jag inte städa igår och kommer troligen inte hinna idag hellerr..har sjukt mycket läxor! i morgon ska so´arbetet vara inlämnat och på fredag har jag 2 prov. ett i fysik och ett i franska-.- mina två typ svåraste ämnen... juppi. kommer inte kunna göra nå i veckan utom att plugga-.- men iaf på fredag ska hanna komma hit, sen ska vi på metro och efter metro sover hon häär :D kommer bli skit kul!! men nu tänkte jag göra mej klar! jag ska gå om en kvart:)


dålig dålig bild!! men ja de kan bli så när man knäpper utan blixt :P


RSS 2.0