hemma efter en lång dag!

hej hej. kom nyss hem. stanade ju på skolan till 4 så jag är helt slut!

nu ska jag dra ;)





fastnade inte på bild ;)


godmorgon.

jag klev inte upp för en halv 7 för jag orkade inte, men men. jag hinner endå ;)
första lektionen idag har jag svenska prov! :S fy. sen i morgon har jag biologiprov, på torsdag fysikprov och på fredag, franska och engelska glosförhör :S ja jag har fullt upp hela veckan. men nästa vecka blir det fett chilll :)
om jag klarar proven vill säga, men de SKA jag göra!! aa. men nu ska jag gå ner och sminka mej :)



tänkte sova nu då ;)

ska kliva upp tidigt i morgon, så jag hinner plugga, blogga och packa allt jag ska ha med mej och så. sen åker jag nog till pappa direckt efter skolan och pluggar som en gris ;) sen sover jag nog där. tar med mej datan så nåt snabbt inlägg blir det nog :) men ja så nu ska jag sova :)






tjolololo :)

kom nyss hem. eller nyss och nyss, de var väll för ett tag sen ;) men asså jaja. skoldagen var väldigt seeeeeg och tråkig -.- efter skolan tog jag bussen upp till ljusdal. när jag kom dit gick jag till mammas jobb i 10 000 graders kyla. jag frös öronen av mej ;/ sen så när jag kom dit fick jag kaffe och stod vid ett element i en timme. sen visade mamma mej runt i huset. det är ett gammalt sjukhus och spökar som***:S ganska läskigt! men ja. sen åkte vi på DOLLAR och jag köpte ramar till mitt rum. för nu ska det bli fint tills JUL! sen köpte jag dom fyra sissta paketen till morars kalender :) sen åkte vi hem och åt en jätte good avokadosoppa :D Mumms!
men nu ska jag plugga lite biologi:/





klar ;)



flätor (Y)


varnlig rosa tröja- veromoda
jeans- ginatricot :)


sov länge idag.


jag vaknade typ för ett litet tag sen. hade lite sovmorgon. brukan vakna vid 6-halv7 ;)
men jaja, idag ska jag till ljusdal och handla julklappar med mamma  :) men nu ska jag ner och äta.


ska sova nu, bloggar med i morgon :)





dålig blogghelg

men jag har inte orkat alls. sorry!
men ja jag berättar om freddagen lite senare :) nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och har världens julstämning :) idag är de ju första advent! :)
mysigt, ikväll kommer mormor och morfar och fikar :) och nu är de typ 4 veckor till jul :D
AWESOME!!!



taggad som f*n!

nu drar jag snart (Y) första lektionerna är vi ju i kyrkan, så de är rätt chill ;) men ja. nu ska jag göra mej helt klar. love yah<3


klarfixad!





koffta- fiffty fiffty
t-shirt- veromoda
jeanstigts- HM


godmorgon

klockan är 06.18 jusst nu. jag vaknade klockan 05.50 och klev upp klockan 06.00. sen gick jag ner och hämtade kläder :) nu ska jag minka mej och packa. äter nog frukost lite senare ;) men ja som sagt åker jag till hudik ganska direckt efter skolan :) jag och jennifer åker hem hit först. sen så hämtar elin oss här och hennes mamma skjutsar oss till ljusdag :) sen tar vi bussen därifrån till hudik :D kommer bli sååå kul!! iaf, första lektionen idag ska vi till kyrkan. i typ 2 timmar. ojojojojoj, jag kan knappt sitta i kyrkan en timme, jag får alltid nå skrattanfall. vet inte varför men ja... men ah, jag kanske får skjuts med elin dit, så jag slipper ta bussen:) (Y) men nu ska jah fixa mej och så. ha de gött häj :)<3





tänkte lägga mej tidigt (Y)

hej hej :)
tänkte lägga mej tidigt ikväll, för jag ska hinna packa och så i morgon :) drar ju dirr efter skolan :) kommer bli awesome jag lovar!! men mén, utväcklingssamtalet gick oväntat bra :D jag kan få vg i både so, franska och engelska vad jag fick höra iaf :D säkert i fler med, men asså franska och engelska om jag ska vara ärlig är det dom svåraste emnena, så jag är fett glag. men när jag kom hem dushade jag sen pluggade jag so ska ha prov varenda ddag nästa vecka :S:S:S fy vad jobbigt, men ja nu ska jag som sagt sova, ställer klockan på 6 i morgon, så jag hinner med allt, tänkte plugga lite till med :)

 GODNATT!<3


hörs sen ;)

nu ska jag åka med mamma någonstans och äta ;)


bara en månad kvar till jul!

fattar ni vad jag längtar? :D




tjaaaaaaaah

hemma från skolan nu, fy f*******n va kallt de va att gå upp från bussen, jag fös ju örona av mej :O
men jaja, nu ska jag plugga till so-provet tills på mondag, biologi-provet tills på onsdag och fysik-provet tills på torsdag och så ska jag träna på engelska glosor tills i morgon :S ojojojojooj vad med läxa och prov jag har.. jag hoppas att ni lidet med mej:( pluss att jag har utväcklingsamtal ikväll :S jag är fett nervös! men det läre nog gå bra :) men nu ska jag sätta fart ;)



hehe


drar till skolan :)

ha de bra hör av mej när jag kommer hem :)


en dag kvar... :D


jag hann inte blogga igår. kom hem från metro klockan typ 22.10 eller nå, sen kom jag inte i säng för en 22.30 och va sjuuukt trött! så jag han ju inte bara :( men jaja, i dag ska jag hem efter skolan och göra läxor som bara DEN ;) kuul!...eller...nä. och haha, idag är det en dag kvar tills hudik!! GUUUD va kul det kommer bli! jag längtar så otroligt, väldigt, jättemycket. efter skolan då ska jag, jennifer och elin ta bussen didekt efter skolan. så då kommer vi dit nånting med 5 ;) först ska vi lämna grejorna hos johanna ;)sen ska vi gå på stan ett tag. efter de går vi hem till johanna och fixar oss. och klockan 8 åker vi på festen :D åååh va kul det kommer bli! där träffar vi, hanna, hanna, Linn, Ida, Per och Danne jennifers kille :) klockan 1 slutar de då drar vi hem till johanna ;) kommer bli kul :) men jaja, nu ska jag kolla på mina engelska gloser ;)






tröja- jc
jeanstigts- Cubus
Sockor- vet inte :P


nu sticker jag :)


ha de så bra hör av mej senare idag :)



Fuck vad kallt de är :S


jag vaknade klockan halv 7 och klev upp på en gång ;) då letade jag kläder, och det tog ett tag.
sen gick jag ner och sminkade mej! efter set åt jag en macka och ett glas mjölv. sen gick jag upp hit :)
idag ska jag som sagt hem till jennifer och hitta kläder åt henne som hon ska ha på fredag :) sen får
vi se vad vi hittar på ;) jaja, men nu ska jag bara chilla ett tag innan jag går ner till bussen :)







ny tigers tröja- ginatricot
svarta jeanstights- FifftyFiffty


opps, glömde kolla klockan ;)


läre sova nu! glömde kolla klockan i allt julmys ;) moste ju vakna halv 7 senast i morgon:)
men iaf, i morgon följer jag med jennifer hem :D  jaaaaaaa, falla länge sen!!! vi ska kolla
på kläder va hon ska ha på Fredag :) om hon inte hittar något köper hon de då. haha rika barn!
jaja, men nu ska jag sova som sakt fasst jag är fett pigg, men ah!





julstämning<3

hej nu sitter jag med mamma och gabbe och lyssnar på julmusik, mamma bakar och jag och gabbe skriver önskelisstor :) haha, så mysigt!! snart ska jag nog slå in lite julklappar ;) eller ja paketkalendern til morfar :)
haha, han ÄLSKAR paket, så jag gör en kalender med paket åt han :) ett paket per dag från 1-24 december :)
men jaja, nu ska jag fortsätta med min julstämning :)


LOOOVE!


heeeeej :)

                                       
nu har jag presis kommit hem från ljusdal :) dagen har varit så otroligt galen :O haha. först va de skola då såklart. efter skolan tog jag och Linn bussen hem till hennes pappa i ljusdal. först åt hon nudlar och hämtade pengar ;) sen skulle hon skjutsa mej på cyckeln. men haha, när vi kom en bit så ramlade vi i en snödriva och låg där och skratta hur länge som hällst XD åh va de va kul vi blev allderless blöta. då kom det en bil som backade och så vevade han ner rutan och fråga hur de gick och sa att han hörde att vi skrek. men hahahaah vi bara skratta X)) men iaf, när vi kom in på själva  ljusdal gick vi in på guldfynd och där köpte Linn en present till hennes syster som fyller år idag. GRATTIS till henne :) sen gick vi på parfymshoppen och där köpte jag foundation som jag var i STORT behov av! min är precis heeeeelt SLUT!sen iaf gick vi till finess och där köpte jag och Linn en klasskula som vi delade på ;) sen så gick vi ner på Fiffty Fiffty där kollade Linn efter en klänning hon kan ha på fredag på H-festen. men hon hitta ingen :( sen hade vi inget att göra, så vi gick in och kollade i lite Random affärer. och då hittade jag VÄRLDENS finaste mysdräss! ooh I WONT. jag sa till mamma DIRR att jag villa ha den i julklapp jätte jätte järna ;) så de får jag nog :D sen kom mamma vid 6 typ och då skjutsa vi hem Linn :) men nu ska jag ner och äta :) ha de så bra hör av mej ikväll :)


nu måste jag gå!

drar till skolan nu.



ful bild men skit samma;)

love yah!


idag ska jag försöka updatera bättre!



jag vet att jag har bloggat riktigt riktigt dåligt! jag har lixom inte haft nå tillgång till datan.
men jaja. i går åkte jag till pappa. vi bakade pepparkaror, jag, julia och elsa :) sen spelade vi wii och kollade på biggest loser finalen :) helt sjukt!! han som vann hade gått ner 75kilo eller va de nu va :O det är ju helt sjukt!!
menn nu ska jag ner och äta frukors ;) idag kanske jag åket till ljusdal mmed linn :) om mamma setter in pengar på mitt konto :) men ja..




dålig updatering i know..



jag har inte kunnat bloga på hela helgen, lessen få det men direkt efter konfan åkte jag hem till pappa och fixade mej. sen åkte vi buss till ljusdal och såg på bion ;) efter de åkte vi tillbaka till skästra och hade festen där :)
den va facktist väldigt kul. jag, julia,elsa,kerstin,pappa,sebastian och några till stod och sjöng karaoke när dom andra hade gått ;)enda till typ 3 eller nåt. för då gick jag julia och elsa upp tilll huset och kolla på gustaf :) sen kom dom andra med. jag gick och la mej vid typ 4. sen på söndagen vaknade jag vid halv 12 och gick upp och åt frukost. sen fixade jag mej och stack på konfan igen. efter den åkte jag hem till pappa och hemta grejorna och kom hem till mamma vid typ 22.15 och då gick jag och la mej ;) men nu ska jag till skolan :)


i miss the summer<3


godmorgon

nu ska jag på konfan om ca 40 min. jag har jätte ont i magen! men de funkar nog!
ikväll blir de filmvisning på bion på teatern jag va med på i sommras you know :)
sen efter ska de bli party (Y) kommer bli awesome! sen i morgon är de konfa igen :)
trevligt. sen på måndag ska jag väll gå till skolan igen ;) kommer bli skönt att träffa alla
igen :) men nu ska jag göra mej klar. ha de så bra så länge alla sötnosar!!!!





jag saknar värkligen mina vänner..

jag säger bara en sak, det är inte kul att vara sjuk! första dagen kan vara rätt skön!
men sen så blir de bara tråkigt! och jag saknar mina vänner!!!!!






<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333


svar på komentar!

Har värkligen inget att göra så jag tänkte svara på en komentar jag har fått :)
brukar inte få komentarer så offta så ja de kan jag väll göra :)


från:http://edgeman.blogg.se/



jag läsr ganska många bloggar,´vet inte hur många precis och det är ganska olika från dag till dag. dom jag tycker är intresanta sparar jag på mina favoriter på datan.
jag tycker att det är kul att följa bloggar det är intresant också får man insperation till sin egen blogg
och det är ganska bra :)


vill någon mer ställa frågor är det bara att göra. jag lovar att jag svarar på nästan allt!

bra låt(Y)





I want money

jag måste fixa pengar! jag måset ha pengar till julafton jag måste ha pengar till stockholm!
Jag vill vara rik! kunna köpa vad som hällst utan att kolla på prislappen :) fan va skönt de skulle va!!

                           









                           ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



hemma ennu en dag.


när jag vaknade så hade jag världens magvärk och huvudvärk!!! så jag fick stanna hemma en extra dag.
iaf, i morse sov jag till 11 :) asskönt! ikväll blir de nog bara hemmakväll med mamma. ganska mysigt :) skulle igentligen med linn till ljusdal idag. men ja eftersom jag är hemma får jag inte :( men nu ska jag gå ner och göra kaffe och ta en ipren :)



ful bild men lev med de


heej sötnosar ;)

nu sitter jag och kollar på narnia ;) de va länge sen. jaja. nyss va min mormor här :)
eftersom att jag har namnsdag idag så fick jag en hundring:) snällt va? den behövs när
jag ska till sthlm den 28de tror jag de va :) men jaja nu ska jag äta :)


(Y)


min dråg!




...

hej alla blogglasare :)
i morse vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om.
jag har legat och kollat på gammla andra avenyn avsnitt
mela morgonen ;) men jag bloggar mera sen :)


ska sova nu

hello sötnosar.
nu ska jag sova är as trött. jag tror nog nässtan att jag börjar få feber eller något.
blir nog hemma i morgon med. men då blir det mkt bloggning jag kan nässtan lova de :)
men som sagt nu ska jag sova!




I FUCKING HATE THIS!



på facebook står det att jag har fått en hendelse.
jag kollar dej. men den försvinner inte! så då ser de
f*n ut såhär i typ 1 timme eller något! SÅ SJUKT JOBBIGT!!!!!


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

jag har ont i magen!!!
jag vill inte dehär!
jag orkar inte!
vad har jag gjort för fel?
varför kan du inte bara säga de!
uch jag hatar mitt liv jusst nu!
varför kan inte något bra. bara
något bra hända i mitt liv?
varför kan inte jag få vara lycklig?
som alla andra. är inte jag värd att
leva ett normalt bra liv? vad har jag gjort
för fel???????????????????????????
jaja.





bjuder på en halvskabbig bild! som visar mitt humör jusst nu!!




väcker minnen !



minnen sen i sommras!
Du fattar inte vad jag saknar dej!


Dagens hiss & diss ;)



FILMER!!
jag älskar filmer man kan kolla på hur många som hällst utan att tröttna.
och vissa kollar jag på typ 7011 ggr utan att tröttna. asbra när man är
sjuk! måsste defenetift få dagens hiss (Y)




Vänner man värkligen gör allt för, men så fort de blir det minsta lilla
fel så är det kört. och att dom lovar saker men endå inte håller det,
jag tror inte att jag kan stå ut med det. men får jag inte göra något fel
alls, kan dom ju tänka på vad dom gör och vad jag måste stå ut med.
det måsste värkligen få dagens diss!! om du kunde förstå hur mycker jag försöker göra för dej!



sjuk :(

hej jag har inte årkat blogga idag. jag är sjuk. har haft sjukt ont i min mage!
har inte orkat gjort någon ting. men nu lägger jag in ett snabbt blogginlägg :)
hör av mej ikväll. ha de så bra så länge :)


hej hej :)

kom precis hem. skoldagen va ganska kul faktist :) vi hadde någon lika behandlings dag. då kom de en bög och en lespisk och prata om sitt liv och så :) de va väldigt intresant. sen kollade vi på en film. den va inte så jätte bra men men :) efter skolan fick jag vänta på johanna ;) hon skulle göra ett prov efter skolan... när hon var klar hade bussarna precis gått-.- så vi fick gå hem :( men men. sen följde jag johanna hem. vi gjorde inte så mkt mässt mara prata och sånt. de va ju så länge sen vi va med varandra :O men ja, ikv blir de nog hockey kanske om jag har någon att gå med, ska jag nog bara chilla vid datan hela kvällen ;) ja men ni får ha de så bra ;)

 

goodmorgon :)

jag vaknade klockan 6 idag men somnade om till klockan 07.05 ;) hehe. men jag hann ju tillochmed blogga och allt. kanske ska sova till 7 i fortsättningen :) idag ska jag iaf plugga till provet. har både fysik och so prov-.- men jaja. sen ikv åker jag nog på hockey om jag har någon att gå med ;) men nu ska jag fixa mej me de sissta :)




dåligt bloggande idag med ;/

men jag har inte haft tid. efter skolan åkte jag hem till pappa och umgicks med familjen och så :) sen så åkte jag hem till mamma ett tag och sen på metro och var med, hanna, ida och linnea. vi hade jätte kul :) jaja nu ska jag nog sova  iaf :)



hehe

glömde visst blogga igår innan jag gick och la mej ;) men jag hoppas att ni levde med de ;)
i morse vaknade jag vid klockan 6 och gick upp och åt frukost med mina systrar :) nu har dom gått till  skolan och jag har typ en timme på mej :) asskönt! men nu tänkte jag fixa klart mej :)
hörs sen ;)



dålig bild i rummet hos pappa :)


14år och gravid!



Jag tycker värkligen att ni ska besöka mikaelas blogg. de är en sån stark tjej som har gjort ett sånthär val.
själv skulle jag inte klara av att bli mamma en. men bloggen är väldigt intresant och bra, värkligen värd att läsa och följa. så gör de!! http://micahs.se/

så otrolig stark!


DAGENS HISS, DISS



*VINTER

*JUL

*JULKLAPPAR

*SNÖ

*SNYGGA VINTERKLÄDER

japp jag gillar vintern :)



*PROV

*VETRINÄRP/SJUKHUSPROGRAM,
jag hatar blod!!

*ÄVKLIGA SMÅDJUR





tralalalalaa ;)



vet inte varför, men jag har lixom haft den på huvudet hela kvällen och den  är rett bra ;)


hos pappa nu då :)

nu är jag hos min pappa, jag sitter jusst nu med julia, elsa och eskil och kollar på tv :)
vet inte va vi kollar på men de är ganska dåligt! jaja. ikväll ska jag väll iinte hitta på så mycket mer ;)
men jag hör av mej innan jag går och lägger mej :)





dålig updatering jag vet ..

men jag har varit hos pappa och så. nu är jag hos mamma och hämtar grejor.
ska ta med mej datan till pappa men vet inte om de kommer bli så mkt bloggande :/
men i morgon bitti ska jag blogga iaf, de kan jag nästan lova! och ikväll innan jag går och lägger mej.
sen när jag kommer tillbaka till mamma ska jag bli mkt bättre på att blogga! iaf, i morgon har jag inga planer,
ska nog hem till pappa igen ;) får se om jag sover där en till natt. men jag tror inte de för jag måste hem till mamma och tjäna pengar för jag måste köpa liite viktiga saker ;) men iaf måste bara informera om att den 26 är de h-fest i hudik. alla imellan 7an och 8an får komma på brandgaraget. kom dit vettja:) kommer bli awesome!
jaja, nu ska jag gå ner och äta farsdags fika med familjen, morfar är här :)



ojojojoj :S

jag har inte kunnat blogga för jag har sovit hos hanna igår!
och jag va ju med elin enda tills jag åkte till metro ;) men jusst nu hinner
jag inte blogga så:


jag vill stanna kvar under tecket!!

jag sitter och kollar ut, de ser jätte kallt ut. jag vill  bara stanna kvar under tecket nu!! iaf, idag vaknade jag klockan halv 7 och klädde på mej och skulle precis gå och ärta frukost när jag kolla på klockan som inte va halv7, den va halv6, de va så skönt så jag gick och la mej en timme till, sen kom jag inte upp förns 06.40 ;) men asså jaja.idag ska jag följa med elin hem efter skolan :) de kommer bli kul. jag tror de va senast i sommras jag va hos henne :S eller? jaja sen ska vi på metro. efter metro ska jag nog bara hem och sova, men ja man vet aldrig :) och i morgon har jag väll inga planer, ska väll till pappa på kvällen nå tag, eller så åker jag dit på söndagsmorgon
får helt änkelt se vad som händer. det är ju frasdag på söndag you know. så jag måste köpa nån present nå tag å
men nu ska jag fixa lite med gympakläder och så vidare ;) så ni får ha de så himmla bra så länge, hör av mej sen


ganska ful bild då, och jag är inte så fullt blek som de ser ut, de är min moblampa som gör de ;)



jag älskar både henne och låten<3



henner rösst! KÄRLEK!!


grattis morfar <3

nu kom vi precis hem från min morfar :) det är alltid lika mysigt att vara där.
först fikande vi tårta och glass och grejer ;) sen gick vi upp till tvrummet och kolla på halv 8 hos mej :)
de är ett bra program tkr jag :) ja sen va vi inte kvar så länge till. vi åkte hem vid halv 9 någon gång ;)
men nu funderar jag på om jag är trött! ja jag vet att klockan är 21.10 men ja jag sov också ganska dåligt inatt ;)
så ja, godnatt  :)


fick bli en söt bild  på mej och jennifer :)


fyf*n för engelska!

uch vad jag HATAR engelska ska ni veta. läxor över huvud taget faktiskt!!



BLÄÄ!


dagens hiss och diss ;)



*SNÖ får ennu en hiss :)

*MINA VÄNNER, ni betyder allt för mej!

*VINTER,kommer bli asmisigt, den blir lika awesome som den förra :) (om de går då)

*MINA KATTER, dom är ju sö söta!



*ATT JAG INTE HAR NÅ PENGAR:( de suger, man kan inte göra ett skit!

*ATT JAG INTE HAR NÅ VINTER SKOR,jag hatar att bli blöt!

*LÄXA!!jag hatar

*MÖRKER,det är de ända dåliga med vintern!



hemma från skolan ;)

kom hem för ca 5 min sen ;) skoldagen har varit rätt okej :) nu sitter jag och kollar på film och väntar på att mamma ska komma hem:) sen ska vi till morfar som fyller år :D dit kommer anna åka med, för dom som inte vet är vi släckt ;) min morfar är bror med hennes pappa :) såja, nu ska jag kolla om jag orkar göra lite läxa ;)


ful och feilad bild!! men man ser snönn i bakrunden :)


benjamin my love!<33


hahahahahahhaahahhahaaaaaaa, jag dör!!


tjenixen ;)



i går somnade jag på  riktigt vid halv12 -.- fatta man ju. men men. sen vaknade jag vid 2 av något, men då somnade jag nässtan på en gång ;) i morse vaknade jag vid 6 och va inte så jätte trött! men sen kom ejag på att dom andra kliver ju upp halv 7 och de hinner jag på.  så då försov jag mej till 06.50 opps ;)
men jag ska börja kliva upp halv 7 jag hinner ju faktist!! jag hinner göra mej klar äta frukost och blogga :) så jag fattar inte riktigt vad jag behövde dendär tråkiga halvtimmen till! men jaja, nu ska jag gå och borsta tänderna :)





nu ska jag sova så...


mårte orka upp i morgon!!jag ska innte gå och lägga mej klockan halv 12 i fortsättningen;)


dagens hiss och diss :)



*SNÖ! är de bara jag som tycker de är kul lr??

*ATT DET SNART ÄR JUL! jag längtar så otroligt mkt!!




*VÄNNER SOM SVIKER! sånna man trodde man kunna lita på.

*DRYGA BITCHAR! fyy!

*LÄXOR!snälla låt mej ha ett liv!!

*SKOLA! bläääää


*PINSAMHETER! jag hatar att göra bort mej!! utom när de  är nå riktigt kul då :)

*LäSKIGA KEDIE SMS!som man måsste skicka vidare :S



jag och hanna har pulkas ;D

hello and velkom, de betyder häj och välkommmen på svänska :D
hehe, ja vi har rolig humor bara satt ni vet :D vi har iaf åkt pulka första gången denna vinter :D de va kul...t.
det är inte varje år man kan åka pulk första snödan :) men ja, nu ska jag in i dschen sen äta mat och fixa mej och så ;) sen bäre av till metro :D kommer bli kul deh :D men ja. här kommer en söt bild på oss som vi ser ut efter pulkaåkning :D




dehär är min och hannas humor!

Mobba oss inte!!




snö !

hej hej :)
nu snöar de för fullt! ganska bra faktiskt! dom säger ju att de inte ska komma snö fören i januari. men jag vet inte riktigt om jag tror på de ;) iaf, förlåt att jag inte bloggade på hela dagen igår. men jag hade ingen tid till de. men jag lovar att bli bättre! som sagt ska jag få en ny design i veckan så då kommer jag bli på brättre blogg humör!!
men jag va iaf med hanna igår, hon följde med mej hem efter skolan:) vi hade askul! hon åkte hem vid halv 8 och då umgicks jag med johanna (min syster) som hade kommit hem:)  ja, i dag vet jag inte vad jag ska göra riktigt! men jag hittar på nå, de är fett tråkit att vara ensam hemma -.- men ja nu ska jag ta och fixa klart mej och så.




förlåt att jag har bloggat dåligt!!

men jag har inte haft did och så. blloggar mer i morgon, men nu ska jag sova!

.

.


jag blev dagens blogg:)

tack så  mycket :)



http://mynameispippa.blogg.se/



paaaaaalla -.-

jag somnade vid 12 igår och klev upp halv 7. jag är jätte trött. ska nog sova ett tag nu innan jag går till bussen.
igår va de iaf överdrivet varmt i mitt rum så jag la mej uppe i mitt gamla rum där man kan öppna fönstret lite utan att man fryser igäl. de va såååå skönt! :) men nu ska jag som sagt sova ett tag ;)



hehe, söt bild va? ;) från min fjortis fest


asså va?


så sjukt!


jag vill bli frisk nu!

nu sitter jag och kollar på biggest loser sverige :) de är ganska bra. jag hejjar på tjejen ofc ;) vem hejjar ni på`?
jaja, i morgon ska jag nog till skolan. så jag måsste värkligen kämpa för att sova inatt! jag vill inte hammna så himmla mycket efter i skolan heller.. och jag vill träffa mina vänner!! men nu ska jag fortsätta kolla :)


dagens hiss och diss



*FILM!!

*Datorn.

*Itgirl på facebook (Y)

*Sims2

*Filip berg i hipp hipp hora <3

*Mina underbara vänner :D <33

 

*mensvärk

*Skola

*Att bli sviken av någon man litade på till 1000 procent

*Kärlek!!

*Folk som skryter om att dom har varit full.

*Sömnlösa nätter!!



dagens låt<3



satt och lyssna på den för jag hade ine att göra. och så kom de upp så många minnen.
vintern 2009/2010 jag och jennifer lyssna på denhär låten hela tiden. jag älskar dej. han sjunger sjukt bra,
är sjukt söt och låten är sjukt bra! stor HISS!


sjuk och så...

jag somnade inte fören 2 igår,,, jag va sjukt trött i morse. och min mage gjorde ont som en............ja.
så jag låg kvar ett tag när klockan ringde, ni kanske fatta att jag var trött av att sova i 4 timmar... men ja.
jag skulle prova kliva upp, men mitt huvud typ gjorde jätte ont, och jag hade så oont i magen att jag  inte kunde stå rakt... men ja nu är de lite bättre så jag ska kolla om de finns nå att äta. ni får ha de så bra.


fastnade inte på bild idag ...


kan inte sova!!

jag kan värkligen inte sova nu!! jag har så sjukt ont i magen!!
så fort jag håller på att somna så vaknar jag till igen så de går inte!!
de är jätte jätte varmt i mitt rum!!! BLÄ!


ska nog gå och sova nu snart!

jag är jättetrött! tror jag börjar bli sjuk igen jag har ont som *** i huvet, men jaja.
ska nog sova så jag orkar upp i morgon.





love make me blind!




så j*vla bra låt!!


är med i dagens blogg!

nu har jag kommit på en grej!! jag ska få en massa läsare!!
så jag gick in på http://cviklund.blogg.se/ och va med i dagens blogg! (Y)
hehe, hennes blogg är jätte bra tycker ni borde läsa den!!



klicka på bilden för att komma till hennes blogg!



har tråkit!!

 

tjejlistan.
1. Har du ett par rosa string? - no ;)
2. Vem var den senaste du pussade? - ehm..
3. Vad har du för bhstorlek? - privat vah ;)
4. Trivs du med det? - nej
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - vet inte.
6. Gillar du nån nu? - mmh...
7. Vad gjorde du inatt? - hehe, va med elin :)
8. Och i förrgår natt? - sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - tar ur linserna
10. Kan du prata med din mamma om allt? - inte exackt allt
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - för mamma
12. Är du gravid? - nej!.
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - inte nu
14. Push-up eller T-shirtbh? - push-up.
15. String eller hipsters? - hipsters
16. Klackskor eller gymnastikskor? - det bror på.
17. Kjol/klänning eller jeans? - beror på





 

Saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja!
2. Tror du på Kärleken ? - ja.
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - om jag har
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - a..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - tyvär, tror de...
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - ne
7. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - neej
8. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - haha, aah
9. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - mm





 

Har du någonsin
1. Blivit upptäckt när du smitit ut? - näe.
2. Velat ta livet av dig? - nä
3. Gjort något du ångrar? - ja!!
4. Hoppat bungy jump? - nopp
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - hehe, inge stort
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nepp.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - haha aa.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - aah
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja!





 

Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja.
2. Är du glad? - jorå
3. Är du fundersam? - mm.
4. Är du uttråkad? - JA!.
5. Är du tyst? - nu ja.
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej.
7. Gillar du någon just nu? - aa...





 

Hur mycket är klockan just nu? - 16.05
Ditt hela namn - moa linnéa silén
Hur många barn vill du ha? - 3.
Vill du gifta dig? - Jaa.
Rullar du spaghettin eller skär du den? - båda ;).
Har du ätit sushi? - jaa :)
Favoritglass? - ben&jerys
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inga tror jag





 

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - aa
2. Skulle du vilja väga mer? - lite
3. Skulle du vilja ha sex nu? - näe





 

Kan
1. Kan du röra på öronen? - nej.
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - hoppas jah
5. Kan du låta bli och prata i 4h? - offtast när jag sover.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? -  ja.
7. Kan dina vänner lita på dig? - jaa.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - JA!.
9. Kan du suga? - ?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - aa





 

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja?
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja.
3. Har du syskon? - yes
4. Har du ljugit på någon fråga ? - näe
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - hoppas inte de.
6. Har du varit full den här månaden? - nej nej..
7. pussat någon som är fyra år äldre? - ja
8. Har du haft sex den här månaden? - nej.
9. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - no





 

1. Vem älskar du? - familj och vänner.
2. Vem/vilka berätta allt för dig? - jennifer, johanna, linn, elin<3
3. Vem vill du bli full med? - haha, vet inte :)



WIHOO!

i veckan ska jag få en ny design och header :D
jag är typ fett glad!! :) måste bara fundera nu på hur jag vill ha den.
jag är så glad! jag kommer också bli bättre på att updatera med då.
får lixom mycket mer blogglusst då (Y)


har fixat klart mej :)

snart ska jag med mamma och äta någon sarns, vet inte var men de visar sej :)
nu sitter jag och kollar på "hipp hipp hora" den är jätte bra!!









en fucking dag kvar på lovet!!



eller vad man nu säger, när klockan är 1 ;) iaf, elin åkte hem för ett tag sen. sen hoppade jag direckt in i duschen. jag är sjukt trött sen igår... men gårdagen var värkligen jätte jätte kul!!! vi gjorde en massa roliga saker:D idag har jag inga planer alls ;) ska nog städa och plugga lite SO :) i morgon börjar skolan igen. jag orkar IIIIIIINNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTTEEEEEE med de -.-.-.-.-.-.-.-.- fy f*n va skönt de har varit med lov endå. men mitt lov kunde inte bli bättre. eller jo de är klart de kunde, men jaja :) de blev väldigt lyckat iaf!! men nu ska jag dra på en bra film och städa :)

 


väntar på elin :)

nu sitter jag och väntar på elin, vet inte riktigt när hon kommen, men snart antar jag :)
ringde nyss, men hon va inte hemma, tror hon skulle till kyrkan, men jaja. ikväll vet jag inte vad vi ska göra, vi ska väll kolla på film, spela sims, sitta inne på chatroulette, busrinnga och göra massa roliga saker :D kommer bli awesome, vi ska ha hela huset för oss själv hela kvällen ;) mamma och tony kmr hem inatt någon gång :) så, aa.
men OMG! ikväll är sissta fucking lovkvällen :( :(:( hemskt! jag vill inte inte inte börja skolan igen!!! jag orkar inte :( pallar inte med skiten helt änkelt!! lovet har varit såååå skönt! och roligt varenda dag! har varit sysselsatt hela tiden och har sluppit tänka så mycket. eller okej, nä assså tänkt har jag värkligen gjort endå, men det är skönt att varit med någon man kan prata med hela tiden :)

såhär såg mitt lov ut!

Lördag: sundsvall

Söndag: sundsvall

Måndag: jennifer

Tisdag: Linn

Onsdag: Lan på metro

Torsdag: Hockey, jennifer sov här

Fredag: Spökkväll på metro

Lördag: Haloweenkväll med elin :D


lovet= AWESOME!!

men nu ska jag fixa mej lite och så. hare gött hörs hääääääj!








så söt!



jag älskar ti on och pumba :D


filmtipps till haloween!

The final!
den är lässkig äcklig och spennande, de är ett måsste för er som gillar de.
passar perfeckt för haloween (Y)




hiss,diss



*Haloween!

*sova!
så skönt att kunna ligga och dra mej på morgonen!!

*Godis!

*Helg!

*Ensamhemmakväll med elin!

*Cola!

*att jag fyller år om 2 månader :D

*min och jennifers blogg
moste ju också få en hiss såklart!! http://jenniferochmoa.blogg.se/



* Omogna töntiga personer som tror att dom är så störsst, bäst och vackrast!

*Att lovet snart är slut :(

* KORV!

*SKOLA!!

*Läxor, Plugg

*Att det är så fucking kallt, men de kommer endå ingen snö-.-





happy haloween ;D

goooodmorning!
nu vaknade jag precis. gårdagen var sjukt lyckad!! först åkte vi, asså jag och elin med mamma på condis :)
sen så gick vi på metro och träffade jennifer ;) men de sög där så vi drog ner till hockeyn och stod mitt i hejarklacken (jarseklack) hehe. jäsvsö förlorade med 1-9. men de va kul endå ;) sen gick vi upp påmetro igen och kolla på tv och åt gröna bullar ;) mumms ;) sen gick vi upp i mys rummet, jag, hanna, hanna, elin, vicktor, pamela och nån mer soim jobbade igår, hm tror han heter putte ;) då berättade pamela spökhistorier om metro, att det var en kvinna som hade hängt sig på vinden när hon bodde där, och att hon nu fanns kvar på metro, alla blev jätte redda, då fick vi gå upp på vinden, de va skit lässkigt!! vi gick runt där och kolla ett tag, sen när vi skulle gå tillbaka ner igen, hade vicktor gömt sej bakom ett hörn och hoppa fram och skrämde skiten hur oss, alla blev rädda, skrek och sprang ner ;) sen satt vi och berättade lite mer spökhistorier, sen klockan 12 kom elins mamma och hon skjutsade hem mej. jag somnade gick och la mej nässtan på en gång. idag ska jag nog vara med elin. får se vad vi hittar på :)blir väll nå kul. men ja ni får ha de så bra så länge så hör jag av mej lite senare




nu drar vi ;)

nu drar jag och elin till metro :) vi hitta ingen bra utklädnad, så vi tog 2 sjömansmössor :D
nu är vi fett taggad för en spökkväll ;D



britney spears in my heart!





bläää!

jag är på dåligt humör!
jag måsrte bli bättre på att blogga! minst 3 inlägg om dan.
men min blogg är så tråkig! har haft samma design hur länge som hällst!!
vill ha en ny! ska snart få en :) då kommer jag bli på bättre blogghumör!
jag olvar!!

rubrik?

god morgon eller nå!
klockan är ju ioförsej snart 2, men asså, ja.jag vaknade vid 10 och kunde inte somna om "/ så jag låg och vänta på att jennifer skulle vakna ;) men hon vaknade inte fören 12 ;/ så jag låg och kollade på några dåliga program på MTV! sen vaknade hon och vi gick ut till köket och åt frukost, oboy och rostat bröd (Y) mumms. sen gick vi in på mitt rum och fortsatte att kolla påMTV. suger men jaja :) ikväll bär de av till metro på haloweenkväll(Y) först är de nå disco, sen klockan 22 kommer vi släcka alla exakt alla lampor i hela huset, och bara ha ljus tända på ett bord på övervåningen och berätta spökhistorier ;) hehe, kommer bli awesome!! jaja.


fy! fasnade värkligen inte på bild idag ;S


vaken nu ;)

vi kom hem vid halv 9 pappa hemtade oss på metro :) sen gick vi och la oss i min soffa :)
Klockan 4 vaknade vi och trode att vi hade sovit i kanske 2 timmar, men interå ;)
hehe, men ja ikväll kommer nog linn och jennifer hit, vet inte vad vi ska hitta på, ha nån liten haloweenkväll av nå slag kke, jag ska ju inte ha någon iår ;) men nu ska jag städa lite :)


Lan på metro nu dåh ;)

nu är jag på metro lan :) awesome. de är helt otroligt!! jag trodde faktiskt inte att jag skulle va såhär pigg!
när jag trodde klockan var 3 så va den lix halv 6 :o så tiden går fort när man har goligt!! (Y) jag har iaf spelat sims 2, en AScool familj som jag har kommitt fell långt på :D asballt ju!nu sitter iaf jag hanna och jennifer nere, är typ inga mer här, nässtan alla har gått till time som öppnar om 10 min X) vettefan varför, men asså jaja.
igår va jag ju som sagt med Linn :) de va kul deh :) vi bada inte igår för de blev så sent och vi somnade :S men i morse bada vi, asmysigt :) till frukost satt vi och drack kanske 10 koppar te ;) de va asgött !! jaja, nu ska jag nog gå och kolla om jag har nå götta och äta, eller ja om jag årkar gå upp vill säga, de gör jag nog inte ;) men jag klarar mej :) klockan 9 ska vi hem. jag ska ringa pappa så får han hämta mej, jennifer och hanna för dom ska häm till mej och sova :) sen ikväll ska jag vara med jennifer och linn :) kommer bli skitkul. vi ska nog kolla på film eller nåt i den stilen ;) vi får se ;) men ja jag hör av mej senare idag, när jag har vaknat kanske ;)


Jippi :)

nu kommer linn om kke 5 min :D
kvällen blir awesome!!

hihi sött!

(Y)


säger bara en sak! fortsätt läsa min blogg!!



Dagens låt!!





hellu!

nu har kommit hem från ljusdal :) vi  har kollat lite i affärer och fikat;) klockan 2 typ gick tåget hem :)
sen gick vi från stationen enda hem till mej :O nu sitter vi och lyssnar på fjortisar på tranan ;) asbra juh!!
min katt är dryg för han går på mitt tanjentbord hela tin :/ men jaja, nu ska vi hitta på nåt :)



Jag har fasnat i denhär låten! :S

så jobbigt, de är bara för att vi spelar och sjunger den på musiken.
och nu sitter den fasstklisstrad på hjärnan :S

asjobbigt!!!


1 timme kvar!

jag har jätte tråkit!!
sitter och väntar på att klockan ska bli halv 12, men de blir den F*n aldrig :(
men jajajajajaa,



min webbkamera suger! bara så ni vet :)


GOOODMORGON!!

jag vaknade klockan halv9 av att mamma åkte till jobbet. sen kunde jag inte somna om, och klockan 9 ringde klockan, så jag hann upp och ducsha och fixa mej :) och nu är jag klar fasst bussen går om typ 1½ timme ;) men då har jag ju tiid över till annat :) blogga tillexempel :) jaja, vet som sagt inte riktigt vad vi ska hitta på i ljusdal, men det blir nog nå kul :) men asså en sak jag inte riktigt har fattat. Amir, gaybloggaren ni vet va här i järvsö! ca 500meter från mitt hus och jag har inte hafft någon aning om de ;o jaja sitsamma. ganska så coolt iaf! men nu ska jag blogga lite på min och jennifers blogg :) jenniferochmoa.blogg.se you know! så ja ha de så bra!




nu ska jag sova!!


 Ses i morgon :)







trött trött trött...

hej hej.
nu har jag presis kommit hem från metro/hockeyn. eller för kanske en timme sen ;)
de va inte så värsst kul där. men ja nu sitter jag här i mitt rum med min storasysster och pratar och så :)
i morgon ska jag med elin till ljusdal. hon ska köpa något tror jag ;) sen vet jag inte vad vi ska hitta på där, men det blir nog något kul tror jag :) sen vid 5-6 tiden kommer Linn hit. hon ska som sagt sova här. hm funderar på om jag ska städa. men jag orkar inte!! hm. kanske hinner de i morgon innan linn kommer :) för jag  vill ha städat :) sen på onstag kanske jag är med hanna. om inte linn blir klar hela dagen ;) sen blire lan och de kommer bli awesome! efter lanet, på torsdag asså, följer jennifer och kke hanna med mej hem och sover!! sen på fredag blir de metro igen och spööökkväll :D kommer bli kul de :) men nu ska jag kanske duscha...om jag orkar!


dehär köpte jag :)








typ en baseball jacka men endå inte (Y)

hm, känns somatt jag gillar svart

denhär betalade mamma då såklart :)




kommpishalsband, jennifer har andra halvan :)


blev lite grejor endå för 1500 kr :D

Britney Spears <3






hehe, va kul liv jag har!!






jennifer är bäst!

hej hej :)
nu sitter jag och jennifer fortfarande vid en varsin data som vi har gjort hela jävla dagen ;) hehe,
vet inte när jag ska hem. inte så snartr tror jag iaf ;) i morgon kommer linn till mej :) vi ska bada bubbelbad, basta, snacka massa skit,kolla på film och göra en massa tjejgrejor :) men ja nu ska jag nog gå ner och snyta mej...om jag orkar :P så ha de bra!


hehe, kul med gammla bilder, right ;)
over and out!


hos min bästa vän :)

vi vaknade vid, eh okej jag kollade inte på klockan.
men jaja. idag vet jag inte vad vi ska göra ;) vi ska hitta någon
som kan fixa en design och header åt oss :) så för dom som intte vet
har vi fixat en gemensam blogg :) som ni kan komma till om ni klickar HÄR!
men ja. jag har väll inge mer att skriva om jusst nu. så hejdå :)


gammal bild och sp (Y)


RSS 2.0