hej<3

10000000 gånger förlåt för att jag bloggar så dåligt:( men mitt internet är CP! men ja. min vecka har varit ganska varnlig. igår följde jag och hanna, emmy och angelica hem :) vi kollade på Walander och så och hade fett kul :) sen vid halv 6 typ gick vi och mötte gabriella. sen gick vi till metro ;) jag åkte hem vid halv 8, för mamma åkte till göteborg och jag ville hinna träffa henne lite. för en dag innan kom hon hem från stockholm ;) men jaja. dagen har inte vart nå speciell alls ;)har bara vart på skolan. Men i morgon klockan 12.00 ska jag på konfaläger :D kommer bli skit kul! är där i 3 dagar :) så de blir inge bra bloggande då heller. kanske klämmer in nån liten mobil blogg :) men ja. Funderar facktist på att ta en liten bloggpaus tills min data är bra igen. men jag bloggar så fort jag kan :) jag lovar. men de kommer inte bli nå bra! men jaja ni får ha de så bra :) Här är dagens outfit iallafall:
jag ser ut som en råtta :S
tröja-ginatricot
lacktights- ginatrocot
halsband-urochpenn

godmorgon!

nu sitter jag med hanna och kollar på playa del sool :) den är fett bra :D igår va vi bara hemma och kolla på film och åt godis och så :) idag fyller mormor år. vet inte riktigt hur mycker ;) men jaja. i morgon iaf ska jag har jag ingen aning om vad jag ska gö ;) men jaja. nu har jag inte så mkt att skriva om ;) men ni får ha de så himla jätte bra :)
pusshej<3

tid att blogga!

hej hej :)
nu tänkte jag skriva ett långt inlägg :D bara för att jag inte har bloggat på så länge :) men iaf. i torsdags åkte jag till skolan vid 8.10:) eller till metro :) där va redan bea och hanna ;) så medans vi väntade på att vi skulle åka, satt vi i trappan och prata ett tag :I sen åkte vi till seljesta bygdegård. de första vi gjorde va att välja sovplatser. jag, hanna, bea, emrik och karl bäddade där uppe. emrik och karl låg i soffan och vi under på en lufftmadrass :) eller bea fick ha nå litet blatt liggunderlag ;) men jaja. sen hade vi lite möten och såå :) på kvällen vid halv 6 åkte vi in på byn och köpte godis och så ;) sen åt vi mat på järven :)sen åkte vi tillbaka och kolla på the last song omg va sorjlig den är :( men jaja efter filmen så satt jag och hanna nere med ebba, simon och frida ett tag. sen kom vi på att vi också ville sova nere med dom :) så vi lämnade bea uppe med killarna helt själv...opps ;) men ja ja, vi somnade vid typ 2 efter att ha varit uppe och sprutat grädde och så på dom där uppe :D sen klockan 8 måsta vi vara uppe. och JA de var fett jobbigt -.- men jaja. sen hade vi möten och så igen ;) och då blev jag ordförande för gs ;) fan vilken grej asså :D men iaf. sen gjorde vi tjejer mat :) natchos (stavning ;)) de va så fett gott! jaja. vid kanske halv 3 åkte vi hem :) då följde hanna med mej hem :D vi la oss och kolla på film och somnade båda två som stenar ;) sen vaknade vi kanske 2 timmar senare ;) sen åt vi natscho igen ;) våran som vi gjorde va godare ;) hehe menjaja. sen gjorde vi typ inget.
klockan 10 åkte vi på disco ;) hehe. ganska roligt vare där. behöver inte berätta så mycket om de för de hände ju inget speciellt ;) men ja klockan 1 typ fick vi skjuts med emmys mamma hem :) sen gick vi och la oss på en gång!
i morse vaknade vi klockan 11 typ ;) då gick vi upp och åt frukost :) nybakta mackor och oboy :D asgött!
sen gick vi in och satt vid datan, sen somnade jag typ igen. så sjukt trött! men jajaja. nu gör vi inget mycket alls ;)
ikväll ska mamma och tony bort ;) hehe, så vi har hela huset för oss själva :D då får man se vad som händer :)
eller okej...johanna kommer hem. men jaja ;) hanna ska sova här inatt igen i alla fall :D och ja i morgon får vi se vad som händer :D men ja. mitt internet är fortfarande segt som en död snigel. så jag kan bara blogga på mammas eller tonys data men så fort jag får chansen gör jag de :) men ja ni får ha de så bra :)
pusshej<3
¨
hehe ;)

mitt internet är CP!

förlåt att jag inte har bloggat nå idag :/ men mitt internet är helt CP!
men jaja, i morgon ska jag ju på gs utbildning! satt jag har en liten bloggpaus tills på fredag ;)
men jaja, ni får ha de så bra, så hör jag kanske av mej i morgon innan jag åker :)
pusshej<3

godmorgon.

nu ska jag t bussen om ca en timme :) va i veldigt bra tid idag faktist ;) känndes rätt skönt!
nu ska jag snart gå och äta frukost ;) i dag efter skolan ska jag kanske till ljusdal till mamma.
jag ska vara på hennes nya jobb ett tag ;) sen ska vi hem till kerstin mammas kompis som fylller år :)
sen när jag kommer hem ska jag packa. både kläder jag ska sälja på bytardagen och sen till gs utbildningen.
de är gruppen som sitter med och bestemmer vad som ska hända på metro och så ;) vi ska till säljesta byggdegårg och sova över. kommer ta ledigt 2 dar från skolan :) kommer bli asnajs :D men jaja. nu ska jag
äta frukost som sagt :)
pusshej<3


ful bild men jag fasnade inte alls på bild idag :S

godnatt<3

nu har jag krypit ner i sängen och ligger och kollar på film, somnar nog snatt :) men ja godnatt.
pussheej<3

min statestik!

som sagt såla jag upp min blogg i fokus, så ja min statestik har blivit branog mycket bätre :D



pusshej<3

Jag frågar igen!

nu har  jag lagt ut min blogg i fokus så ja, de kanske är någon som har lusst att hjälpa mej :)
som sagt så vill jag ha en ny header! inget fel på min gamla, men ja. jag har helt änkelt tröttnat ;)
så ja om ni har lusst att hjälpa mej så kan ni väll komentera med eran msn adress och bloggadress och så;)
tack på förhand ;)

pusshej<3

en låt jag faktiskt aldrig tröttnar på!




ppusshej<3

hej hej :)

nu kom jag nyss hem från skolan ;) kunde inte vara med johanna för hon hade så mycke läxor :(
men men. klockan typ halv6 kommer mamma hem, och då ska vi äta nån taigryta :) sen kolckan 7
ska jag på nå möte på skolan. de handlar om elevroded som jag är med i -.- fy så tråkit /''
men jaja, nu sitter jag iaf och kollar på eva och adam och äter yoghurt(stavning)



pusshej<3

Godmorning

jag vaknade klockan 5 av att pegg och playa(mina katter)skrapa på dörren. och då släppte jag in dom i mitt rum. sen gick jag och la mej igen. 5 min senare skrapa dom på dörren igen. och skulle ut. då släppte jag ut dom! sen skrapade dom på dörren igen!!! för då skulle dom ut ut! s¨å jag fick kliva upp och släppa ut som. sen när jag gick o la mej igen så va klockan så pass mycket att jag skulle kliva upp om en kvart, så jag sket i att somna om igen!
men ja, idag ska jag nog vara med johanna efter skolan :D kommer bli grymt! de va ju ett bra j*vla tag sen! men ja ni får ha de så bra så hör jag av mej nå tag :)





pusshej<3

nu ska jag sova!



pusshej<3

tog mej en promenad med mamma.

hej hej :)
sket i träningen idag, för jag har så jävulskt ont i magen! men jag ville endå träna lite, så jag tog en promenad med mamma upp på berge och ner på andra sidan. fy f******n va jobbigt de va! men jaja jag slapp träna i en och en halv timme för de hade jag inte årkat, dehär tog bara en halv timme :) men jaja nu ska jag kolla på halv 8 hos mej. så ha de bra .


brukar ni kolla?

Declan Galbraith<3



omg! dehär får bli dagens låt för att jag är fan kär i låten, hanns utseende och röst!
och så är de så sjukt söta och duktiga barn med också!

snälla, de är bara pinsammt!

jag fattar inte hur sverigedemokraterna kunde komma med i ja va de nu heter! de är helt sjukt!
asså, de är ju bara pinsammt! vad ska inte andra länder tro om om oss nu då.
jag förstår inte enns varför dom gick att rösta på övet huvud taget! att en liten rasistisk klubb
eller va de nu va kunna komma såhär långgt!
uch!




pusshej<3

Sean banan!

haha, här kommer ennu ett avsnitt av  sean banan.
bara för att han är bäst!


pusshej<3

home.

hello. de va som jag sa, jag fick inget att göra idag! men jaja. jag kom till skoaln vid 8 någon gång. de va en ganska så jobbig dag som började med samling, sen so, vi har slutat med att jobba med valet nu. skönt! de va såååå tråkit! men jaja, efter de blev de rast. då va jag såklart med johanna och linn. det är så skönt att johanna är hemma. de har på något sätt varit så tomt och tråkit utan henne :( men jaja efter rasten hade vi kemi -.- uch va de va trååååkit! sen engelska som jag såklart ligger efter i ja som i allt annat... sen vare lunch. då hade jag och linn ett litet matkrig. fy! de började med att hon började lägga en massa äckliga saker på min talrik och då gjorde ju jag såklart de på hennes åh. sen hade hon mosad potatis i mitt ansikte och då blev jag ars och kassta vitlöksås på henne. då ville ju hon ge igen och gjorde samma sak.. så ja jag är i stort behov av en dusch! men iallafall, efter lunch rasten vare matte. då satt jag johanna och linn ute i typ koridoren och jobba bredvid, per och fredrik. blev inge mycket jobbat vi satt mest och sjöng och så ;) sen sissta lektionen va so igen. och då började vi jobba med europas länder på 3 året i rad... men ja man glömmer rätt fort! efter son va skolan slut och jag tog bussen hem :) och ja nu sitter jag här. ja de va min dag :)






asskönkoffta- mammas ;)
leopardmönstrad tröja- jc
jeans- ginatricot

men ja ni får ha de så bra så hör jag av mej senare :)
pusshej<3

godmorgon!

nu ska jag gå ner till bussen om ca 20 min. uch jag vill inte till skolan. men ja jag måste ju... idag ska jag nog bara hem. eller jag kanske hittar på något för ovarnlighetens skull. men ja jag hör av mej när jag kommer hem. om jag hinner vill säga!men jaja.

Me today:


 fasnade värkligen inte på bild idag...men ja, vad gör man inte ;)

pusshej<3

godnatt<3

nu ska jag sova, så att jag orkar upp i morgon.
bläääääääääää. jag vill ha sommarlov igen!


dagens låt.



jag älskar låten. och hennes röst är jag kär i!

jag har så sjukt tråkit (N)





dålig kamera!

pusshej<3

sean baban!

altså jag älskar sean banana. jag kan aldrig sluta skratta!



hemma ifrån konfan :)

hej hej :)
nu har jag precis kommit hem från konfan. de va jätte kul idag! de första jag gjorde när jag kom dit va att krama johanna i 800 år. sen samlades vi i ett litet rum och prata och så. sen gick vi ut på en liten tippspromenad. min grupp som bestod av: mej, elina och therese kom 2a ;) ganska bra va? sen övade vi på lite salmer med tobbe. efter de gjorde vi någon övning med lillemor och sen lekte vi hela stolen med några komförmand ledare :) klockan 6 gick vi upp till kyrkan och hade teze gutstjänst. de va ganska mysigt! men när vi skulle ha 5 minuters tysstnad så gick de ju inte så bra! jag höll på att börja skratta heeela tiden... de va ganska jobbigt, men resten va mysigt :) iallafall. den höll på en timme. sen kom mamma och hämtade mej och så åkte vi hem :) i morgon äre måndag-.- jag pallar inte att skolan börjar igen. men ska jag vara ärlig tycker jag att helgen har kännts lång!
men jaja. nu måste jag göra matte. för jag har typ 50 uppgifter kvar tills i morgon... opps. men jaja. ha de så himmla bra!

pusshej<3


bildbrisst! så de fick bli en gammal bild :)

facelook



helt osminkad. rätt skönt facktist :D

:D

johanna är hemma nu :D jag har inte träffat henne en, men ja! idag på konfan får jag de :D
åååååååh, vad jag har saknat dej ska du veta!!!

ÄNTLIGEN!

ojsan.

blev inge bloggning igår. för på morgonen tidigt vare konfa :) de va jätte kul. vi fick göra en massa olika saker ;)
sen när de va slut åkte jag och johanna hem till pappa. för julia fyllde 11 :D grattis i efterskott till hom :D vid halv 6 åkte jag till sörby hem t hanna :) sen klockan 6 gick vi hem till pär. för där  va de som sagt fest :D eller hanns pappa hade byafest eller nå sånt! men de va folk i våran ålder där åh. eller inte så många. de va per, philip, hanna och jag :) lite senare kom joen också. vi gjorde en massa olika saker. vid 12 blev jag hämtad. jag hade sjult ont i magen!!! så jag giick och la med direckt! sen klockan typ 2 vaknade jag och va allderless kallsvettig! sen låg jag vaken i kke 2 timmar, sen somnade jag ;)i morse vaknade jag klockan halv 12 kanske. då klev jag upp och åt frukost och så. klockan 2 idag äre konfa igen :D kommer bli jätte kul! vi ska gå på rundvandring på kyrkön :) kommer bli trevligt! sen ska jag hem och göra matte -.- men jaja ni får ha de så bra :D


pussheeeej<3


Kan någon hjälpa mej?

jag vill ha en ny design och header. de är absolut inget fel på min gammla.jag älskar den. men ja de är inte så himmla kul att ha samma så länge! man tröttnar efter ett tag ;) är det någon som kan göra headers komentera med din msn adress. de behöver inte alls vara världens snyggaste. men ja. som sagt har jag tröttnat på min gammla!

pusshej<3

i love this song!



min dag!

jag vaknade vid halv 7. åkte till skolan vid8. skolan sög och så. jag va inte med på gympan för igår på gympan fick jag nå typ ja jag vette van vare va, men mitt hjärta dunka i 220 typ och de känndes som att jag hade fått en motorsåg i hallsen. så ja jag ska helt änkelt inte träna när jag är förkyld! men jaja. då fick jag, linn, emmy, bea och honken gå runt halva eljuspåret i spöregn! :S sen blev mina kläder genomblöta!!! och dom skulle jag ha hela dan. men nu är dom torra! efter gympan hade vi engelska glosförhör. de gick fett bra för mej idag :D jag hade läst på för ovarnlighetens skull ;) jag ska värkligen sattsa på att få bra betyg nu! men jaja efter engelskan slutade vi. då tog jag bussen hem och nu sitter jag här. ja de vva en kort sammanfattning om min dag :)



baseball jacka - ginatricot
turkost linne - gina tricot
mjukisbyxor - fotbollen


(LITE BÄTTRE BILD EN I MORSSE!)



pussheej<3

godmoorning ;)

hej hej :)
förlåt att jag inte bloggade typ nåt alls igår. men asså. jag hann inte. måsta göra läxa och sånt ;) men igår va jag hos emmy iaf till hennes nya hus, eller nya och nya! hon har väll bott där ett tag ;) men ja vi kollade på en jättebra film! men jag kommer inte igåg va den hette. sen lockade hon mitt hår så jag har lockar idag :) asballt ;)
idag ska jag hem efter skolan och göra lite engelska :) sen kommer jennifer hit, vi ska på metro och sen sover hon här :D i morgon är det konfa, sen ska jag till sörby på fest hemme hon Per. sen på kvällen ska jag nog sova hos hanna :) kommer bli grymtkul! sen på söndagen blir de konfa igen :D men jaja nu ska jag äta frukort och så.



dålig dålig bild ;)

pusshej<3

torsdag

hej hej alla sötnosar:)
idag är det en helv varnlig torsdag. kommer nog inte hända nådot speciellt på skolan och så. gyma är det och jag årkar värkligen inte vara med, men jag måste. jag kan inte låta dehär gå ut över mina betyg. men jaja... efter skolan ska jag med emmy hem till hennes pappa :D kommer bli askul :D vi har bott grannar i säkert ett halvår nu om inte mer. ooch jag har fortfarande inte vart hos hennes pappa. så se kommer bli jättekul! men jaja. ha de så bra, så hör jag av mmej när jag kommer hem :)

pusshej<3


gammal bild;) ps, jag sparar till en systemkamera och när jag får de kommer de bilder, jag LOVAR!



erkänn att jag har bloggat ganska så bra idag :)

nu har jag precis ducshat och ska nog sova. jag är fett trött! jag tror jag börjar bli sjuk eller nåt :/
men jaja. godnatt sov gött<33


Ni fattar inte va tråkit jag har!!!!

igentligen har jag inget alls att blogga om! men jag har så fett tråkit, så ja jag får väll komma på något! men jag har de så jobbigt idag! jag ligger efter i allt! men jag årkar inte göra läxa :/ jag saknar min bässtis som är  på KRETA, då vet ni vem jag menar! och ååååååååh, jag har så tråkit, blev inge metro. vet inte varför. men jag palla inte. snart kommer mamma hem och då kanske hon kan hjälpa mej med läxan. för fyyyyyyyyyy va jag inte kan!
men jaja. ni får ha de bättre en jag så hör jag av mej senare.
pusshej<3

Sean banan!

asså! jag tror att jag skrattar igäl mej.
han är så skön! :D

hahahahahahah

pusshej<3

Johanna nu får du ta och komma hem!

saknar dej för mycket! och du kommer vara borta i 3 fucking dagar till! tror du jag står ut? NEJ! de gör jag inte!

kom hem kom hem kom hem!

hejsan gullefjunar :)

hemma från skolan nu :) eller ja, jag har vart de ett tag ;) så ja. nu ska jag göra so. de är ju ganska tråkit, men ja de måste ju göras. för vi har prov i morgon ;) opps... jag ligger typ sisst i klassen. de är dehär med valen -.-
igentligen fattar jag inte varför vi ska veta så himmla mycket om dedär, vi får ju endå inte rössta. de enda jag tycker är viktigt är att sverige demokraterna inte vinner! men dom är ju inte enns med så ja...men iaf så ska jag nog på metro ikväll, ska nog dit med angelica. kommer bli kul! men jaja nu ska jag göra so som sagt :)

pussheej<3


hehe bara för att jag tycker att denhär bilden är rett ful :D

dagens...

Dagens outfit:



koffta- hm
tröja- jc
jeanstights-hm

Dagens facelook:


pusshej<3

godmorgon

får lägga in ett snabbt inlägg nu för jag vaknade försent! men jag får se om jag hunner med en dagens outfit/facelook. men då måste mamma vakna först. för datan är i hennes rum, och de finns ingen minneskortläsare på denhära datan :( och ingen sladd till min kamera -.- men jaja. nu hade jag tänkt att gå och äta frukors ;) idag efter  skolan MÅSTE jag hem och göra läxor :/ får se om jag tar med mej någon hem! men då måste jag städa lite nu åh ;/ så jaja ha de så bra!

pusshej<3

IDOL<3

heeej hej :)
nu har jag presis kollat på idol :) jag ÄLSKAR de programmet, eller asså igentligen bara uttagningarna, det andra är lite långtråkit! men jaja, idag efter skolan åkte jag hem till linn. det är darför jag inte har bloggat för en nu. men jag måste måste måste bli bättre på att blogga! ska värkligen försöka lägga ut dagens outfit varje dag! men jaja. i morgon har jjag inget för mej. blir nog läxa! men ja, nu har jag inte så mycket att blogga om :) men godnatt :)


hihi, fick bli en söt bild på linn :D


pusshej<3

ojojoj vad trött jag är...

opps, de är visst jag som va kung på att uppdatera...men men, jag hade inte tid iår.  för först efter skolan följde elin med mej hem  :) vi gjorde inte så mycket, satt mäst vid datan, men vi hade kul iaf ;) sen halv 7 började jag och mamma gå till min  träning, de va ganska så jobbigt! sen kom jag till träningen , och de va ennu jobbigare...
men ja, sen åkte jag hem och ducha och sånnadär saker ;) och idag ska jag vara med linn :) kommer bli askul :D
jaja, nu ska jag fixa mej, och sen gå ner och hänga tvätt :)

pusshej<3


random bild :S

långt inlägg :)

godmorgon:) förlår förlåt förlåt för extreeeeeeeeeeeemt dålig updatering :O men jaja. helgen har varit bässt!

Lördagen:
vi åkte hem till hanna vid 6 tiden kanske. då började vi kolla på en film ute i hennes stuga kommer inte ihåg va den heta :) men ja. sen gick vi in och kolla på en annan film som fans på johans(hannas storebbror) data :) de va ice age3 tror de stavas så. men annars fattar ni va jag menar ;) iaf. när vi hade kollat på typ halva så kom per sverre, han va där tills filmen var slut. sen gick vi hem till han. eller ja hans stuga på sin gård :) där va också angelica och johannes. vi började kolla på the final men då när vi hade kollat på mindre en halva så smsade hannas mamma och sa att vi måsta hem. då cick vi ut i hannas stuga igen och kollade på bert. sen somnade vi :)

Söndagen: vi vaknade kanske kvart i 10 :) för hanna skulle på match :) då kom pappa och hemtade mej :) sen åkte hela famijen till hudikmarknaden :) där åkte vi karusell och så ;) jag julia och elsa åkte först åkte vi batman. den va rett kul ;) efter de åkte jag, julia, elsa och eskil i en vagn på twister. jag blev jätte klämd :S
sen åkte jag och julia extrem. den va sjukt kul :Dja sen gick vi på marknaden ett tag! vid halv 3 åkte vi hem och då va jag hos min pappa ett tag och va med mina småsysstrar(: vid kanske halv 8 kom mamma och hemtade mej. då åkte vi och hyrse film. göta kanal3 den va extremt bra. sen vid kavrt i 11 gick jag och la mej.

idag vet jag inte vad jag ska göra så ja. vi får se helt änkelt :)

pusshej<3

bildbrisst på hööög nevå!

har batat :)<3

hej hej :)
nu har jag och hanna badat i mitt bubbelbad i källaren :D fett skönt. vi bada i säkert en eller två timmar och kolla på sunes jul :) våra tår och fingrar blev russin ;) nu gör vi inget speciellt. om en timme eller så ska vi hem till hanna och så ska jag sova där :) kommer bli grymt! men jaja :) bilder kommer när jag orkar lägga in dom :) men jaja.
pusshej<3
bara för att jag sitter vid mammas data så blire en snygg bild från sthlm :D

hanna <3

hellu.
igår var jag och hanna panna på metro ;) de va askul. först satt vi och lyssna på någon teater grupp. ganska tråkit. efter de gick vi ut ett tag och ja. sen hände de väll inte så mycket mer. förutom att vi kolla på pirates of the caribien då somnade hanna, johan, oscar och karl i sofforna så de va bara jag vaken. haha, de är sånna tillfellen man vill ha en kamera. men jaja klockan typ 12 fick jag och hanna skjuts med tobbe hem :) när vi kom hem somnade jag typ direkt till småstadsliv 2. hanna va vaken ett tag till. trotts att de va hon som va tröttast. och i morse vaknade jag vid kanske halv 11 och hanna vid 11. och idag hare inte hänt så mycket. men nu ska vi ta och bada bubbelbad :) pussheej<3

här kommer en gammal bild när vi båda hade brunt hår :D<3

nu kommer en...

Dagens outfit:

tröja-veromoda
kjol-kommer inte igåg ;)
leggings- åhlens

hej.

idag har jag som sagt ridit, de va lättare och roligare en jag trodde. inte alls lika ledskit heller ;)
men jaja. om ett tag kommer hanna johansson hit. vi ska ha supertrevligt ikväll :Dblir inge metro.
men vi ska ha småstadslivmaraton, och bada åh så :) kommer bli super:D
men jaja. nu ska jag ta och hitta på något till klockan 3 då kommer hanna :)

pusshaj<3


<3

goodmorning :D

hihihi, nu ska jag åka och rida om ca en halvtimme :)kommer bli spännande. jaja. igår va de ju iallafall fotbollsdag :) de va askul. vi lång 2a ett tag men de vände så kom vi 4 av 6 haha. och jag gjorde ett mål :D jippii!
sen på kvällen var det match mot bolnäs. de blev oavgjort 2,2. jag fick spela i kanske 1 min. ganska tråkit att sitta på benken tycker jag. men dom sa att de hade med träningen att göra. asså att jag inte hade vart med på så många. men ja de kan man tycka att dom kunde ha sagt innan. för då kunde jag ha bestämt mej för att inte vara med. på söndag äre match igen. får se hur jag gör då! men jaja. idag ska hanna sova här iallafall :) kommer bli kul! men jaja. hare bra :)

pusshej<33


bara för att jag saaaaaaaaaaaaknar sommaren!

saknar dej redan ´´/

johanna ska åka till kreta i en hel vecka och ska soola och bada och ja allt vare är. komer sakna henne grymt mycke!!! du får ha de sååå himmla bra! gö bara bara roliga saker :D sen om en vecka kommer du tillbaka till våran UNDERBARA klass. haha de kommer väll bli kul? ;) men jaja. hare bra min ängel!
jag älskar dej. puss<333


fotbollsdag!

hej hej :)
vaknade klockan 06.40 allderles försent. men men, jag ska inte fixa mej så speciellt mycket iadg ;)
vi ska ju ha fotbolls dag :) kommer nog att bli kul. synd bara att jag är så fett otaggad... och trött!
iaf, efter skolan vet ja inte vad jag ska göra. ska inte gå ut och gå med mamma idag heller. för då kommer jag INTE alls palla med matchen ikväll ;) men jaja. nu ska jag gå och äta frukost :P



kommer nog ingen dagens outfit idag. för jag ska ju bara ha träningskläder ;)

pusshej<3

ååååååh, vad jag är slut!

hej hej bloggen :)
kom precis hem från träningen ;) de va fett jobbiggt. jag va facktist nära på att göra mål idag med, men men. de blev de inte ;) iaf. i morgon ska vi ha fotbollsdag heeela dagen! sen kl 6 ska jag spela match ;9 mycket fotboll i morgon. och när jag kommer hem från skolan ska jag kanske gå upp på berget med mamma ;) men jaja, nu sitter jag och lyssnar på lucky med britney spears älskar låten<3
 
men jaja ha de bra<3


pussheej<3

paow och hugos låt.


skitbra tkr jag. men shit är de värkligen hon som sjunger? ;o
i sånna fall är de värkligen något jag har missat. att hon sjunger så bra!
sjuktbra iaf. har lyssnat på den säkert 10 gånger idag ;) jaja.

pusshej<3

på lite bättre humör :)

i förra inlägget årkade jag värkligen inte blogga specielt mkt! fasst ioförsis. de har typ inte hännt ett skit på skolan idag. eller jo, jag hade typ alla rätt på franska glosförhöret:D wihoo, jag har blivit bättre med pluggandet iår :)
iaf, snart ska jag gå med mamma. kommer bli asjobbigt. och sen blir de träning ;) men jaja. i morgon har vi fotbillsdag. hela högstadiets tjejer ;) kommer bli jätte kul :) sen på fredag ska vi ha någon annan sorts frilufts dag ;) då ska jag RIDA! :o de är knappt så jag fattar de själv. jag som inte vågar gå förbi en häst. jag är asrädd för hästar :O hur ska dehär sluta?....


pusshej<3

fintväder :)

hej hej. idag har de inte hännt så himmla mkt! och jag orkar inte blogga jusst nu. för ja, jag är inte på så bra humör... men jag bloggar mera sen.
dagens outfit:
mysdressen från fotbollen. pallla inte bry mej i morse. så  jag satte upp håret
i en knut och hade typ  inge smink ;)
pusshej<3

jag äs såååå sjukt trött!

vaknade aldeles nyss. klockan är halv 7 ooch jag tror jag håller på att dö av trörrhet. men iaf. ni ska jag klä på mej och sånt. sen ska jag ner och slänga i en maskin tvätt. bara så att ni vet så känar jag pengar på det :) jag tvättar fakrist inte frivilligt ;) men jaja. nu ska jag göra mej klar. efter skolan ska jag hem till läxan coh städa de sissta. sen när mamma kommer hem ska vi å upp trappstigen upp på berget.sen upp på toppen och sen ner iger:S fyf*n va jobbigt! men jaja ha de bra hör av mej sen ;)

pussheej<3


är med linn och johanna nu :D

nu har vi precis kommit hem från skolan :) de har vart en ganska så chill skoldag :) jaja jag har väll inte så mkt mer åh berätta, men jag hör av mej ikväll :D
haha,
ganska söta bilder :D
pussheeej<3

...


heej, jag vaknade vid 6 men kom inte upp för en typ 25över :/ men men. idag efter skolan har jag berättat vad som kommer att hända :)men jaja. nu ska jag ner och hänga tvätt. moste skynda mej nu. dagens outfit och facelook kommer i ett senare inlägg! kanske i kväll:) men jaja.

pusshej<3

godnatt<3

nu ska jag sova. mosste upp tidigrt tidigt i morgon för dehär ska jag hinna med:
*klä på mej.
*sminka mej.
*fixa håret.
*hänga tvätt.
*äta frukost.
*städa lite mer.
*göra lite läxa.

så godnatt och puss<3

hemma från träningen.

hej hej. nu har jag kommit hem från en extreeeemt jobbig men kul träning :D först fick vi försöka skjuta mål på tommy. om vi inte lyckades blev de 5 armhävningar. sen hade vi stafett i en lång och brant uppförsbacke. sen gjorde vi lite pass och dribblings övningar :) efter de spelade vi 2 små matcher. i den första som vi spelade på en jätte liten plan men jätte små mål och 5 bollar så gjorde jag 2 mål. yeeeey :D haha fan va stollt jag blev. eller haha okej kke inte. alla hade en varsin boll typ. haha. iaf, sen spela vi på storplan. då var jag nära på att göra mål några gånger. men de sket sej :/ jaja. kl halv9 slutade träningen och då kom mamma och hämtade mej;) när jag kom häm stälde jag mej i duschen och tog en lååååååååååååång varm dusch:) och nu sitter jag i min mysdress och funderar på om jag ska städa lite. sen ska jag nog göra lite engelska :) jaja.

pussheej<3


hellu!

förlåt att jag inte har bloggat fören i morse;) men jag har inte haft ett skit åh blogga om:) jag har bara vare hemma och suttit vid datan;) skulle egentligen städa och göra läxa...men jag orkade värkligen inte, jobbigt för vi har franskaglos förhör på onsdag :S men iaf. i morgon ska nog johanna och linn följa med mej hem :D kommer bli skitkul vill jag lova :D om en timme börjar min fotbollsträning, så jag ska nog göra mej klar och så. sen ska jag nog städa lite :)

pusshej<3


får bli en gammal bild bara för att jag faktiskt saknar mitt bruna hår lite<3

gooodmorgon :D

nu sitter jag här med min fungerande data :D:D idag har jag som sagt inga planer. bara skola, väldigt varnlig skoldah faktist;) ska väll kanske skaffa någom kompis till sen ;) men ja de va väll bara de. nu ska jag kolla om mina nytvättade strumpir har torkat ;)

dagens outfit:


koffta-fifftyfiffty
linne-gina
mjukisbyxor-fotbollen ;)

dagens facelook:



pusshej<3

hemma ;)

hejsan alla.
nu är jag hemma från komförmation grejen ;) de kommer nog bli jätte kul! jag är fett taggad :D
om nästan en månad ska vi på läger, och de kommer bli grymt KUL! men jaja. i morgon har jag inga
planer alls ;) men ja vi får se vad som händer. dagen har varit ganska seg iaf! jag somnade i soffan framför tvn vid 3 tiden och sov säkert en timme. sen åt vi pizza och jag satt lite vid datan och så ;) och shiiit! den funkar helt nu:O:O:O :D:D:D men jaja. klockan 7 åkte vi till sanktpärsgården eller hur de nu stavas. och där hade dom någon genomgång, en teater och sen fick  vi leka några lekar och så :)
men nu ska jag gå och duscha :)


hehe random bild :)

pusshej<3

fick min fotbollsdress igår ;)

snygg va? :)





bilder från igår :)

nu kommer bilderna :)

mamma och tony påväg dit :) uppochner-.-

tony, och gulleplutt bebisen i bakundden :)

johanna :)

morfar:)

mormor:)

fy :O

jag och anna hade lite tråkit ;)

sweet ;) haha

ha

anna är så söt!

gulligt :D¨

<3

mamma<3

anna och gabbe :)

folk!

jag o johanna :D

haha

haha får avsluta med denhär bilden.
jag orkar inte ladda upp fler ;) men jaja ikväl ska jag ju som sagt på
komfa. och bli krissten :P haha. jaja ha de så bra ;)

pusshéej<3

dålig updatering igår!

men gårdan va väldigt kul! :) bilderna kommer lite senare, när jag orkar ladda upp dom :)
men iaf anna åkte hem för ungefär en halvtimme sen :) och ja ikväll ska jag ju på komfa info :)
men ja:
Gårdagens outfit:



kläning-Lindex
halsdand- ur& penn
skor- kommer inte ihår namnet ;)

pussheej<3

kommer inte på någon rubrik...

god morgon:)
gårdagen va extremt kul :D jag va på metro med Linn, Jennifer, Ida och Hanna Persson :) vi kollade på någon as random film. kommer inte ihåg namnet. men men. ikväll ska ju mamma och tony ha en 1års bröllopsfest  :)
de ska bli kul. klockan halv 4 ungefär kommer Anna hit :D hon ska sova här inatt :) och i morgon ska jag på komfermarion info (stavning) men jaja. ha de bra :) hör av mej mer sen :)
pussheej<3
hehe ganska konstig bild!

nu drar jag och linn till metro :D

haregött hääääj<3

är med linn :D

heej :D
nu är jag med linn:) vi kom hem för ca 5 min sen ;) ikväll ska vi kanske på bio :) annars på metro :)
ja men jag har väll inte så mycket mer att berätta :) så hare bra pusshej<3

goodmornong<3

idag klev jag upp halv7 och började fixa mej. och de har bara tagit 10 min faktist;) så jag känner mej ganska så duktig :) och jag har massor med tid tills jag ska gå ner t bussen :) iallafall, idag ska vi få en ny kille i klassen. kommer bli spännande. hoppas de inte är någon dryg jävel bara! snälla snälla snälla, låt han vara snäll!!! hehe. jaja
efter skolan är jag med johanna för första gången på hur länge som hälst!:D i sommras va vi med varandra jämt! men nu tänkte jag gå ner och äta frukost :)
dagens outfit:
linne-ginatricot
asgulligt linne med nicke nyfiken- elin:)
jeans-ginatricot
dagens facelook:

pusshej<3

godnatt bbys<3

sov sött<3

jag saknar saknar saknar...

vintern 2009/2010! allt va så perfeckt! knappt några problem alls. bara jag och jenifer och inga bekymmer!
allt va helt underbar. sen kom våren och allt blev bara ett hellvelle. fy vad jag saknar den tiden och jag hatar att bli sårad! jag tänker fan inte ta mer skit. och jennifer ljungberg, jag älskar dej du är oersättlig!<3



hej hej sötnosar<3

har inte kunnat blogga sen jag kom hem :/ för internet har inte fungerat. men nu gör de de så nu kan jag blogga :D
iallafall. idag knäppte vi ju kort till skolkatalogen  :P först med elevrodet, då hade vi vinter tema. sen en timme efter hade vi hed klassen :) jag han inte se hur de blev. men jag ser väll ut som ett miffo som varnit. men jaja. efter skolan så åkte jag med bussen hem :)när jag kom hem hade jag ju som sagt inget internet. så jag har haft väldigt tråkit :( men jaja nu ska jag gå ner och hitta på nåt :)
pusshej<3

skolfoto :S

godmorgon allihopa!
idag ska vi ta skolfoto i skolkattalogen. det är ingenting jag ser fram emot vill jag lova!
heeeela komynen kommer kunna se den bilden:S + att vi ska ta kort med elevrodet också.
vi ska ha vintertema! jag ska ha en mössa, en jacka, ett par skitglasögon, en halsduk och ett par stavar ;)
em nu måste jag gå åh packa :) hörs när jag kommer hem :)
dagens outfit:


dagens facelook:


pusshej<3






RSS 2.0