give me, give me, give me!



MY LOOK OF THE DAY!




jag är jätte solbränd..

förlåt för dålig uppdatering.IGEN. men i tissdags åkte vi ganska tidigt till hudik och hjälpte johanna att städa ur lägenheten, sen kom mamma och hjälpte tillatt städa lite sen gick vi på en jättemysig restaurang, gick och hyrde film och sen gick vi hem till johanna igen, kolla på film, åt chipps och sov. sen igår åkte jag med mamma till havsbadet och va där i typ 4 timmar å gissa om jag blev röd? :( komme inte kunna va i solen på länge:( fan... men men jag och mamma åkte hem vid 6 och då gick jag bara in och packa för jag hanna och hanna skulle tälta. så vi packa hela cyklarna full med saker;) sen cyklade vi till älven nån starnsoch tälta:) supermysigt. jag kom hem vid kke 12 typ:) men nu ska jag kolla på lite sex and the city och slappa:) hörs!


@home

som sagt så var vi ner till båthamn. jag, johanna, hanna och hanna cykla ner och bada:) sen kom per å en stund innan vi åkte hem:) men ja nu ska vi snart upp å måla så ja vi hörs sen:) hörs puss häj!

LITE BILDER FRÅN DAGEN:









sommar :D

nu är det sommar på riktigt!! snart kommer hanna och då blir de väl bad och så:) sen får man se vad som händer och i morgon åker jag nog med hanna, hanna och jennifer till hudik och sovae i min systers lägenhet och har lite kul:) men ja nu sk ajag äta frukort och så:) vi hörs sen!




jag har nacksperr:(

nä nu ska jag nog ta och sova, om jag kan:/ jag har världens nacksperr och har hafr s´de sen i morse!! fasst då va de inte lika som nu då, är mycke värre nu!! men ja jag ska väll iaf ta och sova nu då:) så hörs vi sen!!



dålig blogghelg..

jag ska bli bättre jag lovar!! men helgen har varit så kung att jag inte har hunnit;) igår gick jag med hanna, hanna och viktor på marknaden:) vi åkte karusell och kollade lite. efter de åkte jag och hanna johansson hem till mej och packa ihop tält och så:) sen cyklade vi med all packning ner till hanna persson. hon hade födelsedagspartaj:) sen gick vi alla som va där på condis och åt:) efter de gick vi hem till henne och hade superkul:) sen åkte typ alla hem, blev bara jag, hanna, hanna och linn kvar:) så då slog vi upp tältet och satt där ute i flera timmar. vet inte hur länge dom andra va vaken, men jag somnade väl vid typ 3 och jag somnade först:) vi vaknade kl 12 och åt frukost, sen packa vi ihon tältet och gick till marknaden:) vi åkte en massa karuseller idag å sen handla vi lite efter de så gick jag med mamma på condis och åt sen cyklade vi hem och bytte om och sen åkte vi upp på berget och måla till cafféet:) vi höll på till typ 11 sen åkte jag hem och tog en långdusch:) men nu ska jag nog sitta lite vid datan och så och sen blire väl sängen. vi hörs!
 
DEHÄR KÖPTE JAG IDAG:)

en klänning/tunika med leopardmönster:)

ett par pilotbrillor:)

fint väder å allt

nu ska vi åka till säljesta, kommer hem i morgon:) hör av mej då:)


Glad midsommar:)

nu ska vi net till stene och klä midsommarstången, sen ikväll åker vi till säljesta byggdegård på midsommarparty:) vi hörs sen:)


nu ska jag åka om ca en halvtimme:)

farmor kommer och hämtar mej och hanna sen åker vi till edsbyn och har moppekurs;) vi ska köra på nån körbana:) sen efter de följer hanna mej hem och sover här(Y) men jaa nu sk ajg göra mej lkar och städa lite:) hörs<3


sorry

jag har bloggat dåligt, eller ja inte alls på några dar.. men jag har varit på sommarläger med metro, skulle blogga i mondaags morse, men jag vakna försent:( men jaja, jag kom hem idag vid typ halv 3:) vi tältade på en ö som heter långön, de var jätte mysigt:) iaf, då åkte jag hem och sov ett tag, för ja de blev inte så mycket sovande där. sen kom mamma hem och vi år och så, sen åkte vi upp och fixade lite till cafféet vi ska ha i sommar:) kommer bli super mysigt där:) men ja nu ska jag kolla lite på tv och sova och så:) men vi hörs i morgon:) ha de bra!


mycket tråkig dag..

har bara kollat på tv, suttit lite vid datan, gjort massa moppefrågor och ränsat ur min garderob. så nu har jag mer platts i den:) men ja nu ska jag väl fortsätta med mitt tråkiga liv...


22e bilden: En bild på en tid du saknar.


vintern 2009-2010 <3
underbar tid! jag har nog aldrig varit så glad..

när kommer sommaren tillbaka då?

hejhej:)
nu sitter jag i mitt rum och är ledsen för att finvädret som var för en vecka sen inte vill komma tillbaka...jaja, idag vet jag inte vad jjag ska göra, blir väl att plugga på till moppekursen. men ah vi hörs sen:) hare gött!


hemma i värmen nu!

DET ÄR SJUKT KALLT UTE! :S höll på att frysa igäl i ljusdl så de blev att man åkte hem;) just nu sitter jag och kollar på sex and the city och dricker cola. får väl se om jag ska sova snart å:) men ja vi hör i morgon! ha en bra natt!


my look of the day!




21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.



godmorgon

jag vaknade klockan 9 och va pigg? fasten jag somnade typ 3 igår;) klockan 3 ska jag på dop och sen blire ljusdal med hanna:) just nu sitter jag och kollar på sex and the city och gör lite moppefrågor:) men nu ska jag leta fram nå kläder:) vi hörs sen!


jag har så häääääääääär tråkigt!

är ensam hemma , inget att göra!!! it suck!
i morgon ska jag på dop kl 3och sen blire ljusdal med hanna på crosing;) eller hur de nu stavas! jut nu sitter jag och pratar med hanna i tel och väntar på bätre tider;) hörs<3


det är sommarlov:D

ingen bloggning igår, men jag hade ingen tid. men igår hade ju vi skolavslutning iaf:D asskönt! sommarlov<3 efter de åkte jag, mamma och min storaysster hem till johanna och fika. sen åkte jag med johanna till ljusdal och hon köpte ny mobil:) sen efter ett tag åkte jag hem och då kom hanna:) vi åkte upp till ljusdal ett tag. men de sög så vi åkte hem och kolla på film ist:) sen ska vi upp till bollnäs och gå på moppekurs:) och efter de ska jag sova hos hanna:) så ja vi hörs i morgon och jag SKA bli bättre på att blogga! jag lovar!!!








funderar på att gå och sova!

jag är så trött och har världens mensvärk! så sängen lockar ganska mycke! dock är de sjukt varmt i mitt sum och set regnar ute...hm, ja jag kanske borse öppna fönstret endå i risk att bli blöt;) bättre !!!!!en att riskera att dö av värmeslag;) men jaja, vi ses i morgon:)


20e bilden: En bild på dina närmaste.





a vad skulle jag göra ytan er?
jag älskar er så sjukt mkt!!!

eva och adam<3

efter skolan åkte ag och hanna i regnet hem till mej och chilla ett litet tag;) sen kom pappa och hemta oss, då åkte vi ner till järven och åt med gs, som en avslutning:) mysmys! sen fick vi skjuts hem med sam:) ganska skönt, så vi slapp gå:)  nu sitter vi och kollar på eva och adam:) och ska snart dricka lite te:) men jag hör av mej sen:) pusspuss;)





haha, vist är vi söta? ;o

hade inge internet igår.

så jag kunde inte blogga! men gårdagen var väldigt mysig. först vaknade jag och hanna vid halv 11 och åt frukort ute i solen:) sen åkte vi upp till sjön åvangör oss och tog ett morgondopp. hus skönt som hällst!!! :) sen åkte hanna. då låg jag ute och sola med mamma ett teg, sen kom pappa och hemtade mej, så åkte jag med pappas familj till condis för att fira att johanna och våran susin patrik har tagit studenten:) efter de åkte vi hem till mormor och morfar och åt middag. men jag åt inte så mkt, för jag åt på condis innan, så jag var ganska mätt;) men ja, sen åkte vi hem och kolla på iren huss, sen gick jag och la mej:) men ja nu ska jag fikxa mej;) vi hörs sen:)


dålig bloggning

vaknade halv 9. pappa väckte mej och sa "vi ska åka om en halv timme" då åkte vi till holmarna för han skulle flytta får och så, då badade jag,julia,elsa och eskil:) sen åkte vi hem och då kom mamma och  hemta mej:) då plocka vi upp hanna och åkte till torön:) där va vi länge länge och bada och sola, så nu är vi röda och fina:) sen åkte vi hem och grilla och sen bar de av till skästra på grillfest:) sen fick vi skjuts med pappa hem till mamma, vi skulle tälta på studsmattan men vi orka inte;) men nu ska vi sova:)
hörs i morn:)

liten ful bild sen furuvik:)

dålig uppdatering men jag har inte haft tid..

vaknade 7 i morse och sjöng för eskil:) sen åkte vi till hudik, kollade på johannas student och studenttåg:) sen åkte vi till en strand och hade studentfika, bada och sola:) sen åkte vi hem och hade kalas för eskil:) och nu ikväll har vi kollat på 2 filmen, toystory3 och trassel:) 2 extremt söta filmer:) men nu ska jag sova, vi hörs i morgon!!

home:)

hemma från bågga nu:) vi hade ganska mycket kul ikväll faktiskt, speciellt den sissta typ halvtimmen:) den va fan galen:) sen kom pappa och vi hemtade julia i säljesta. hon va där med klassen:) sen så skjutsade vi hem johanna, och sen åkte vi hem och jag duscha:) så skönt!!!!! jag orkade ju inte igår;) jaja, i morgon ska jag upp kl 7 och sjunga för min lillebror eskil som fyller 4 år i morgon:o tänka sej var tiden går fort!!!sen ska jag åka till hudik och kolla när johanna min storasyster tar studenten:D ingen skola i morgon asså:) skönt! men nu ska jag sova och ta igen domdär timmarna jag inte sov inatt:)

godnatt<3

gud vad varmt det är ute!!!

förlåt för dålig uppdatering:S men igår vaknade jag en timme försent så jag hann inte blogga och vi kom hem halv 4 i morse så ni kanske förstår att jag ville sova som fan i morse;) iaf så var furvik grymt kul! lägger upp bilder senare. efter skolan gick jag och hanna till sibylla och bestälde mat, sen gick vi up till skolan igen och satt där och åt för att komma först i kön så vi skulle få bra plattser i bussen:) och de fick vi åh:) vi stog där från halv 3 till 4:) då kom bussen. vi var framme i furvik vid ca 6:) de va skitkul! men de skulle ha kunnat varit roligare!! för på skumdiscot va de bara skum upp till fötterna så de sög! men resten va askul:D bussen hem gick 1 och vi kom hem halv 4;) då följde hanna med mej hem och sov. och sen sov vi till halv8:) på skolan höll jag på att somna hela tin!!tror fan att jag somnade på musiken;) men annars har skoldagen varit rätt ok efter 2 koppar kaffe:) klockan 6 ska vi hem till min lärare och ha typ nån klassdag:) vi ska grilla och ha femkamp:D jag och johanna ska grilla sparris, majs och kycklingspett:D men jaja, nu ska jag sova ett tag:) vi hörs sen:)




bara 4 små dagar kvar i skolan nu:)

åh va skönt! 4 dar kvar i skolan:D för på fredag är jag ledig, för jag ska kolla på johannas student:) och gud i morgon åke vi till furvik med metro:D fyfan va kul!!!!!!! men ah nu ska jag göra klart min svenskauppsats:) vi hörs sen:)


titta vad jag har fåt av min syster :)



dehär fina korshalsbandet fick jag av min kära syster efter hon hade varit i malta:)
visst är de fint? TACK JOHANNA<333

mmmmmmmh vad mysigt med myggbett...

jag har fn myggbett överallt, ett har jag där jag är som mäst solbränd!! de svider som fan!! men gud i morse hende en superäcklig sak!! :S de kom in en geting och flög in i mitt rum och då skulle jag vifta ut den, så jag tog en dvd film och skulle vifta bort den från gardinen, men då flög den rakr in i mitt annsickte, och fan va rädd jag blev!!! :O uch jag hatar kryp. jag var inte rädd för getingar förut, men de är jag nu, eller iaf just nu!! men nu ska jag skynda mej och hänga tvätt innan jag går till bussen!


dagens





det var dehär jag köpte i hudik:)






de och ett armband och ett par örhängen till min syster i presen:)

nä, nu ska jag sova!

jag lägger ut shoppingen i morgon ist:) blev sent, jag är skittrött och jag ska vakna kl6 i morgon...
godnatt<3

grattis sverige!


visstfan de är ju nationaldagen idag;) glömde de, de är ju därför vi är ledig:) jag åkte hem till pappa ett tag och fika nationaldagsfika och spela fotboll med familjen:) mysigtmysigt. sen åkte jag hem till mamma och duscha och nu sitter jag här;) ska snart lägga ut bilder på min shopping sen i lördags:) hör av mej snart:)

tar en paus från solen:)

nu har jag legat sola ganska länge;) men nu sitter jag inne ett tag för de är så jävla varmt!! man orkar inte ligga i samma hörn så länge! meen jag klagar inte! de får gärna vara såhär varmt och varmare:) idag har jag iaf ingen aning om vad jag ska göra!!!!! jag kommer nog bara sitta hemma och ha tråkigt:( men men de får man leva med. men nu ska jag vara social med min syster ett tag innan hon drar på strandfest och har ett liv...





bätre sent en aldrig, men nu kommer lite bilder sen våran elevrådskickdown jag var på:)







































haha, väldigt roliga dagar som ni ser:)






var precis och tog mej ett dopp

vi somnade igår vid halv3-3 någon gång och vi vaknade vid 12 och klev upp och åt frukost i solen:) mysmys, sen cyklade vi till stranden och tog ett dopp, sjukt kallt:S men ah, sen åkte hanna och nu ligger jag och solar och lysnar på altanen och väntar på att min syster ska vakna;) men ah vi hörs:)


hanna sover bara hon!

nu har jag suttit vaken ensam i typ 2 timmar och pratat med random persomer på msn och så;) ikväll har vi inte gjort speciellt mkt alls.. äti pizza varit på byn tills vi frös igäl och sen gick vi hem hit och satte oss vid datan. just nu ligger hon på min kökssoffa och sover.. johanna kom nyss hem men är inne på toan och har varit i 3 år. men nu funderar jag på om jag ska vecka hanna så han vi gå och lägga oss, eller så bäddar jag och så först;) ah de får bli så:) men vi hörs i morgon:)

hello:)

nu sitter jag och hanna och kollar på sex and the citty:)fast hanna ligger bara och sover med pegg"/  nyss va vi ute och slappade i solen och åkte ner till båthamn ett tag:) snart ska vi ner och köpa pizza och lite godis:) får se vad som händer sen:) hörs!


godmorgon!

nu sitter jag och väntar på hanna som komer snart! denhär dagen/kvällen kommer bli BÄST! min mamma har tagit med sig kameran till sthlm så jag kan inte läga upp det jag köpte igår förns i morgonkväll! men de får ni leva med:) aja, jag hör av mej sen:)

bild sen i fredags:)

19e bilden: En person som är snygg




fick ju bli några bilder på min snygga vän johanna :D

sängen nu!

det ska bli så skönt att krypa ner i sängen nu!!! vi har varit på middag hos mammas kommpis och cyklade hem. och de va inte specielt varmt i leggings,linne och  en tunn skinjacka:S så jag är rät frusen och astrött+att man har lite ont i huvet åh på de.förästen så hände de en sjukt hemsk sak idag!!! de va en 14årig kille i från färila som dog idag:O han va med i en krosstävling.. jag kände honnom inte, men de är ju så sjukt ledsamt att läsa allt på facebook!! vila i frid Christian! jag sänder en tanke till hans familj och vänner! FYFAN va hemskt!

i morgon iaf ska jag vara med hanna:) får se vad som händer då. mamma och tony ska till sthlm:) men ah, nu ska jag sova:)


hann inte blogga i morse.

för klockan ringde inte...men vid 9 kom johanna och hennes pappa iaf:) och då åkte vi till hudik och shoppa:) dagn har varit askul. jag lägger ut bilder på de jag köpte sen. men nu sk ajg åka och fota min syster för hon har studentbal:)


godnatt:)

nu ska jag sova, så jag orkar up i morgon, vi åker vid 9:) de kommer bli superkul:) men ja godnatt!


mys i solen :)

har precis ätit en jättegod lunch med mamma ute i solen:) och nu ligger vi och solar! så skönt!




                                   

idag ska den komma:)

idag ska min onepeas som jag fick i konfirmationspresent komma:D hoppas värkligen att den inte är sen nu då:)iaf. jag vaknade vid halv 10 och kunde inte somna om "/  idag vet jag inte riktigt vad jaf ska göra;) men det blir väll nånting. de är ju ganska fint väder, så ja:) men jag hör av mej sen:)

på lördag blire shoppning

på lördag drar jag med johanna och hennes familj till hudik och shoppar lite:) har inte så mycket pängar, men lite nytt blir de väl:)
OH I WONT!!!












Cause you never were, and you never will be mine

ikväll vid kanske 6 ungefär åkte jag, johanna, mamma,mormor,morfar och tony till condis och fikade glass och drack kaffe:) sen åkte vi hem och spela kubb:) jag och johanna vann stort mot mamma och mormor :D sen gick vi och fottade lite:) tänkte lägga ut lite bilder:)






















i´m back

hellu.
nu har jag just kommit hem från farmin:) i morse klev vi upp halv7-.- varför då? jo för vi skulle upp på berge och ha gökotta..skitjobbigt och gå upp, ganka mysigt där uppe och skitjobbigt och gå ner med, för jag läre bära min lillebror och jag var sjukt kissnödig;) sen hade vi vattenbalongskrig, jag och mina lillasystrar julia och elsa:) sen studdsade vi lite studdsmatta och kolla på tv sen skjutsade pappa mej hit:) får se vad som händer idag/ ikväll, men de får väl bli nå kul:) jaja nu ska jag göra min mamma sälskap ett tag :) hörs sen:)



hej hej:)

blev inge bloggning igår, för när jag kom hem följde johanna med mej och vi la oss och sov i soffan:) sen blev de bara plugg.. men iaf, kickdownen va skitkul!!!! jag lägger ut bilder sen:) men ah, nu ska jag snart åka till skolan, eller ah om typ en halvtimme:) men jag är för ovarnlighetens skull ute i god tid;) efter skolan åker jag hem till pappa. kanske sover där och då blire ingen bloggning..men om jag åker hit igen så bloggar jag när jag kommer hem:) men jaja, vi hörs sen då:)



adidaskofta
linne
mjukisbyxor

RSS 2.0