åker om ca 20 min:)

snart åker jag:) kvällen kommer bli bäst! jag lägger ut bilder när jag kommer hem:) ledig imorn då, men då blir det mäst plugg bara, för jag har fysikprov på onsdag-.- jaja, nu ska jag packa de sissta:) hörs i morgon!


nu ska jag snart gå

kom på att jag kanske hinner blogga mer idag iaf. för efter skolan åker jag ju hem. vi ska inte dit förns kl6:) men nu ska jag gå iaf, vi hörs nå sen:)



föörästen så har jag biologiprov förs på morgonen!
håll tummarna för att de ska gå bra!


några bilder sen idag



mormor och morfar<3








mamma, jag och mormor:)

det var en jättemysig dag!

dehär fick mamma av mej i morsdags present!

grattis på morsdag mamma <3

i morse vaknade jag och hanna vid halv1;) hehe, ja vi va uppe ganska så länge;) då åt vi frukost och jag duscha, sen åkte hanna hem och vi åkte till torön och åt morsdagmiddag med mormor och mamma:) sen åkte vi hem och jag har typ pluggat. men mitt i allt plugg fick jag nå annfallsliknande sak.. jag blev allderles yr, , kunde inte stå på bena för dom skakade så mycket och började kallsvättas och fick panik:S men de fick över ganska fort när mamma sa att jag skulle sätta mej ner och dricka vatten, sen tog jag ett äpple och nu är de bättre, fortfarande lite yr bara..men nu kan jag biologiprovet tills i morn iaf:) känns asbra. fan om jag inte får MVG nu bara!!men i sånna fall gör jag om:) ah, nu ska jag chilla lite innan mamma kommer hem och förhör mej:) lite bilder från dagen kommer sen:) hörs!




tjah

gårkvällen va kul men stressig, första discot va de så många barn på så godiset tog slut på en gång, så jag, jennifer och cissi måsra åka och köpa nytt;) men vi tjäna som fan på de. på andra discot kom de typ inte så många, men de var väldigt kul iaf:) när jag kom hem vid 1.30 va jag halvt död och somnade på en gång och i morse klev jag upp vid 9 för att jag skulle hinna göra mej klar. klocka typ 11, åkte jag med hanna till ljusdal, vi fick skjuts med mormor och morfar:) jag köpte, en marcara och en morsdags present åt mamma:) sen åkte vi hem och nu sitter jag och hanna och kollar på film:) sen ska jag färga håret på min mormor:) men ah, vi hörs sen:)


ska gå nu

sen stannar jag och fixar till discot efter skolan:)
men  nu måste jag gå!




tog en lååång dusch :)

har varit hemma och pluggat heeeela dan-.- tråkigt men nödvändigt, sen tog jag en lång dusch som ni ser i rubruken;) aja, i morgon ska min klass ha disco för småbarna:) för att käna pengar till klassen:) sen åker jag troligtvis hem och sover. sen på lördag ska jag plugga lite till och sen åka med hanna till ljusdal:) och sen sover hon hos mej:) sen på söndag blir de väll plugg igen ;/ men nu ska jag sova:) hörs i morgon!



hej hej

förlåt att jag inte bloggade mer igår, men jag drod hem till jennifer direckt efter skolan och sen till balen och sen sov jag hos pappa:) balen va superkul iaf! jaja, skoldagen va också rätt okej;) vi hade årsmöte med elevrådet där vi skulle sätta åttorna på en varsin platts i styrelsen och jag blev sekriterare;) haha. men ja nu ska jag plugga en massa så jag hinner inte blogga nå mer:( men ah vi ses sen:)



godmorgon, godmorgon

i morse vaknade jag klockan halv 6 och gick upp och sjöng för johanna:) för att mamma skulle hinna, hon fyller år på riktigt i morn. sen gick jjag och la mej igen och tänkte sova en liter kvart, som blev en timme, så jag strässade på som*** så jag skulle hinna, och nu är jag klar:) så jag hann blogga(Y)men ja, nu sk jag ta och gå ut till bussen snart, så vi ses sen:)




godnatt

nu blir de sängen föf mej, försent som vanligt! men men.
godnatt!

ham inte blogga i morse;)

blev lite strässigt;) men ah, jag åkte iaf med pappa till ljusdal idag och fixade min iphone:) så nu har jag den:D gratis surf åh allt om man laddar med 300 per månad:) så jag gjorde de och nu har jag 450kr på min mob ;) haha, sen när jag kom hem hade vi kalas för min storasyster johanna som fyller 18 på torsdag:) men hon åker till malta då så vi fick fira henne idag:) men ah, nu ska jag gå ut och prata lite med alla gäster(Y) vi hörs!




ganska skön dag

tänker inte berätta något om dagen för den har varit så varnlig som den kan bli;)
när jag kom hem så pluggade jag bara typ. fast de blev så tråkigt så jag råkade somna en kvart eller två;) jaja, nu har jag nyss duschat iafnoch nu ska jag hjälpa mamma att baka tårta tills vi ska fira johanna i morgon:) ses sen:)



haha


så blev de en ny vecka åh

jag vaknade allderles för sent av att jennifer ringde.. tack bby <3 men  nu ska jag till skolan:) hör av mej sen:)





bara för att jag tyckte att dethär var ganska så kul!

 
FJORTISEN (Homo Sapiens Fjorticus) Är ett flocklevande djur som ofta syns vid skymning kring McDonalds, ibland även sybillagrillar, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och rödprickiga ansikte där jakten på den mest IQ...-befriade tjejen börjar med att spela upp sin senaste ringsignal på mobilen. Honorna känns igen på sina översminkade, konstgjorda utseenden och rosa stringtrosor som hänger strax under armhålorna. Byxor i barnstorlekar är ofta vanligt. Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring genom samhället kan utstöta sig höga parningsläten. Ofta i form av svordomar så som t.ex: Tönt. Hora osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att börja skjuta delar av populationen. Vi vet visst vad det är lila du^_^


åh, jag vill ite att det ska vara slut :(

nu är jag hemma från mitt livs sista konfirmaionsträff:( gud vad sorjligt:( men jag ska ju bli ledare isf:) om de nu kommer bli samma sak. knappast.. men men:) helgen var awesum iaf:) igår åkte vi till hudik. först gick vi hem till johanna och slappa ett tag bara. sen gick mamma och hennes kompis iväg. då gick jag och hanna och hyrde film;) sen va vi ute ett lite tag som ine blev så litet endå;) men men, vid halv 12 ungefär gick vi hem till johanna och kollade på film och åt chips:) men ja jag såg typ inget för jag somnade hela tiden.. så vi bytte och gick och la oss:) jag somnade dirreckt typ, helt slut efter fredagen/morgonen/kvällen;) johanna kom hem vid 4,5 nån gång men jag märkte inte de. i morse vaknade vi vid halv 11 och åt frukost och så. sen vid 12 så gick vi ner till hamnen och åt glass:) asmysit:) sen vid halv 2 tog vi bussen till ljusdal, där kom tony och hemtade oss, och då bar de av raka väget till kyrkan:) vi hade våran sissta konfaträff, sen avslutade vi de med en jättefin gudstjänst:) och på slutet fick vi tröjor som alla skrev sina namn på:) men nu ska jag göra mej klar för att gå åh lägga mej eller nå:)
hörs i morgon:)


står mäst namn på baksidan men men. ni får se hela i morgon:)
godnatt<3

jaha, nu är man konfirmerad då:)

de gick facktiskt väldigt bra. jag sjöng en solosång iaf jag inte har berättat de. de gick inte så jätte bra om jag får säga vad jag tycker, så gick de bätre igår..men men, jag fick beröm så wtf:) sen åkte hela tjocka släckten, typ, hem hit och åt smörgåstårta:) sen ska jag med mamma och hanna till hudik. jag och hanna ska sova hos johanna inatt:D sen i morgon blire att åka till kyrkan igen:)

Dehär har jag fått :D





en one piece
och ett säng överkasst till min rumsrenovering
av mamma, tony,gabbe och johanna
tack tack :D <3


EN JÄVLA iPhone4 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
av pappa, kerstin, julia, elsa och eskil:)
tacktacktacktack:D<3



ett jättefint korshalsband:)
av min farbror mårten:)
tack tack:)<3





en superfin fotlänk
ett jättefint lyckohalsband
och ett sött litet kort
från mormor och morfar:D
tacktack:D<3



ett jättefint korsarmband
från mina kusiner, en av doms kille och lådsas moster och morbror:)
Sandra
Patrik
Jens
Lelle
och
Maria
 tacktack:)<3

300 kr i tior av min gammelmoster och mammas kusin:)
Siv
och
Mimmi:)<3



ett jättefint smycke av mammas morbror, hans fru och mammas kusiner:)
tack tack:)<3



en massa blommor av olika människor:)

sen fick jag johannas moppe av henne åh:)

TACK ALLA FÖR ALLT :D

nu är man taggad till tusen!

eller..? nej, gud vad jag är nervös:( jag kommer säkert göra bort mej eller så:(..eller nej nej, så får man ju inte tänka..Dethär kommer att gå jätte bla:D...aja iaf, jag vaknade vid 07.20 och klev upp och gjorde mej iårdning. nu är jag klar.. fattar inte varför jg skulle kliva upp så sjukt tidigt, för det är typ 2 timmar tills vi ska vara där;) men men. hällre tidigt en försent:) aja, jag kanske hör av mej innan jag åker:) annars gör jag det när jag kommer hem, så får ni veta vad jag fick i konfirmationspresent och vad jag ska göra ikväll:) men vi ses. önska mej lycka till:)


haha..

tagg, tagg, tagg.

nu är jag taggsd inför i morgon. vi hade genrep idag och de gick bra, så det går nog bra i morgon med:D blir great. jag bloggar väl nå mer innan jag åker till kyfkan:) vi ses:)


kolla vad jag fick av farmor i konfirmationspresent!


ett äckta guldkorshalsband:) för 2000 jävla spänn:O men vist va de fint?
tack farmor, jag älskar dej<3

sol<3

jag vaknade i morse av att jag fick solen i ögonen:) mys mys, och det ska bli varmt idag! fan va skönt och man får ju hoppas att det är varmt i morgon och på söndag också:) iaf, idag vet jag inte alls vad jag ska göra;) men på lördag har jag ju konfirmation, sen åker jag nog till hudik med jennifer:) sen på söndag är det konfirmations gudstjänst:) men ah, nu ska jag ära lite frukost:) vi ses sen:)



haha, ha de bra!

godnatt


ses i morgon:)

VARFÖR TRO på JUST detta?

Ja, nu är det någon dum fan som säger att jorden ska gå under på lördag, hm, varför ska man tro på det, speciellt eftersom att samma gubbe sa exakt samma sak 1994? fålk tror på den galningen fast all världens forskare säger emot. +att det är minst 4 reliösa sekter per år som kommer ut med dehär! HAN FICK UPMÄRKSAMHET ÖVER HELA VÄRLDEN FÖR ATT HAN ÄR RIK OCH HAR RÅD ATT GÖRA PLAKAT FÖR 1 MILJON! seriöst, tro inte på det, det är bara bullshit! alla tolkar bibeln olika, varför ska hanns tolkning vara rätt? och alla muslimer och judar då, som inte enns tror på gud. typ helften av världens befolkning är ju det, VARFÖR SKULLE JUST DENNA GALNING HA RÄTT?
var lugn. inget kommer att hända på lördag!

ganska skönt att vara hemma nu

i tisdags åkte ju vi till hudik och handlade:) sen sov vi hos johanna, sen igår efter skolan åkte jag hem till jennifer som fyllde år :D sen sov jag där. skolan har varit rätt chill. först hade vi svenska en halvtimme, sen va de någon som kom åh prata om dråger. sen hade vi biologi, gympa/dans sen lunch, franska, sen kom någon och prata om rökning och snusning och efter de kom en polis och prata. vi hade någon sorts temadag:) men ja nu är jag iaf hemma och ska bara bara chilla:)

Dethär köpte jag i hudik iaf:
 
ett linne



en bikini

+ en present till jennifer, de var typ ett lika linne som jag köpte till mej själv, faste en annan ferg och ett armband:) men nu ska jag kolla lite på film och slappa:)

SOVA<3

jag haaaatar att kliva upp på morgonen!!! men idag klev jag iaf upp i tid. till och med 10 min tidigare en vad jag behövde:) ducktig jag är va?;) iaf, idag efter skolan åker jag mer morfar upp till ljusdal till mamma, sen åker vi till hudik till johanna:) jag ska köpa, balkläning, present år jennifer som fyller år i morgon och kanske nå random sommarkläder:) men ja, nu ska jag göra mej klar och så. jag kanske hör av mej ikväll, annars blire i morgon:) ha en bra dag :)




det ska bli så skönt att sova nu!

nu ska jag gå och lägga mej, vi ses i morgon<3


sköööön dag.

vi fick sluta en kvart tidigare idag och jag fick skjuts med johanna hem:) sen har jag bara slappat framför datan/ tvn :) otroligt skön dag! iaf om man tänker på vad jag gjorde förra veckan. bara plugga-.- men denhär veckan  blir skön:) utan plugg (Y)


nu ska jag läsa lite och ta de lugnt, vi hörs sen:)


klockan ringde inte i morse :S

mamma väckte mej 5i7 :S så jag har haft skitbråttom. men nu ska jag dra iaf. får se vad jag gör sen efter skolan:) jag hör av mej:)




hemma!

 jag ville stanna kvar minnst en vecka till. men iaf så är jag hemma nu och de kan ju vara skönt de med:) nu sitter jag ock kollar på film med mamma. snart ska jag väll sova men vi hörs i morgon och så. och då kanske också lie bilder kommer från helgen:)


åååååååååååååååååååh vad helgen kommer att bli bäst!

sm ni vet ska jag ju till aspnäs i helgen och kommer inte kunna blogga nå alls;) men men, de kommer bli grymt kul tkr jag:) vi åker klockan 12 idag :D sen kommer vi väll hem vid 8 på söndag , så jag blogar vell lite dådå:) men nu ska jag packa klart och så:) btw så har jag ju franskaprov idag med, så önska mej lycka till, fast de är fredag den 13:e:S




goodmorgon:D

jag vaknade kl 5 av att det åskade:S igentligen ärr jag rädd för åska men jag tror inte att jag kunde tänka riktigt för att jag var så trött;) iaf, kl 6 slutade de åska och jag somnade om i en halvtimme.. sen ringde hellvetesklockan och jag måsta kliva upp.. men jag var facktiskt inte så tröt:) jaja. idag ska jag hem och plugga då igen-.- sissta dan:D sen ska jag springa och packa åh sånt:) jaja, vi hörs sen iaf:)




helt slut.

vid åtta va jag ute och sprang första gången på aslänge. ska börja ut och springa 2 ggr i veckan till  åh börja med:) iaf, de va sjukt jobbig. När jag kom hem tog jag en lång kalldusch och sen blev de mera plugg och lite packning till i helgen:) men ja ja ska väl sova åh snart. ioförsig är klockan bara tjugo i tio men jag är ju så förbannat trött på mårnarna. så jag funderar på att gå och lägga mej tidigt. de är ju trökit att somna på lektionerna lixom;) men men, nu ska jag fortsätta olugga och sen gå och sova:) hörs i morgon innan skolan:D

GODNATT <3

moget att mina inlägg sen i söndags/ måndags kom ut idag!

men men de blir så när blogg.se är fuckt up:) iaf, det ända jag har gjort denhära veckan är att plugga till franskaprovet som vi ska ha på fredag, så de är väll inget speciellt precis;) men men, på fredag till söndag ska jag iaf på konfaläger i aspnäs :D asgrymt!!! längtar som fan:) och sen så äre sommarlov om 4 veckor:D gud va tiden rusar iväg, snart är man väll gift och har hus åh barn åh ;) men men nu ska jag fortsätta plugga.  kul va? :) hm.... aja.






piss morgon.

i morse vaknade jag inte av helvetesklockan, så mamma fick  väcka mej kvart i 7!!! asjobbigt, jag fick skynda ta på mej kläderna och äta fruckost, sen gick allt åt helvete! jag får inte alls till håret och hittar inte skåpnyckeln eller matteboken-.- dehär kommer att bli en DÅLIG dag!...




my day!

tänkte berätta om min dag bara för att jag har bloggat så otroligt dåligt;) först så vaknade jag och bea vid halv 12, då gick vi ner och åt frukost sn duschde jag ich fixa mej och så. sen skjutsade vi bea och jag, mamma, johanna, frida och nathalie åkte ut på kyrkön och åt lunch, sen skjutsade vi nathalie och frida till bussen och sen åkte vi hem till ullis och lukas:) han ryller 2 månader idag:) efter de åkte jag och johanna till skästra och kolla på teater, sen åkte jag hem och åt, sen åkte i till gammelmormors ´grav, hem till mormor och morfar och fika och sen hem och nu sitter jag här och kollar på film. i morgon drar jag till ljusdal och solar och sen så blire att åka hem och plugga till franskaprovet som är på fredag-.- men vi ses i morgon:)



grattis på 80års dagen älskade gammelmormor <3

mon gammelmormor som dog för 5 månader sen på torsdag...<3 gud vad jag saknar henne. vi var till graven idag! sen åkte vi hem till mormor och morfar och fikade.





här kommer bilder sen igår:)




















awesum night!


Tralalallalalalalalalaaaaa:)

nu är jag med sötnos bea:) just nu sitter vi i mitt rum, lyssnar på musik och bara chillar! kvällen har varit asmys:) Först träffas vi på q8, sen gick vi till docktorsdammen och satt och bara prata och så:) sen gick vi upp till myränge och grilla machmallows(stavning) óch tog en massa söta bilder som jag lägger ut sen/i morgon:) ja:) i morgon ska vi iaf kanske bada tunna och så. sen blire och dra ut på kyrkön och äta lunch med mamma, johanna och några till kanske:) sen drar jag till skästra och kollar på teater sen får man se. kanske ska till bea :) sen blire väll tillbaka till skolan då på måndag efter en underbar helg :( men jaja, vi höööööööööörs:D




hej hej

idag vaknade vi vid 11 och gjorde typ ingenting, sen kom mamma och hemtade mej och vi åkte på ica och sen hem och kollade på himmlen är oskyldigt blå! asbra film:) sen har jag inte gjort så mycke mer:) om ett tag ska jag ner på byn och träffa bea:) sen ska jag gå med familjen och äta nån starns och sen blire väll byn igen. kanske ska sova hos bea sen åh:) men nu ska jag slappa lite:) ses sen:)


tjo tjo

nu har jag städat och så:) när mamma kommer hem åker jag till metro och ikväll sover jag hos bea:) vi ses sen:)

ojojojojojojojojoooj vad jag är trött!

hej hej:)
jag orkade inte bloga nå mer igår. men vid 9 gick jag och mamma ut och ging en lång prommenad i en och en halv timme typ. först gick vi till skolan, ner till kyrkan, runt kyrkön och sen hem:) sen gick jag och la mej typ på en gång efter jag hade duschat och så;) jaja, idag ska jag hem efter skolan och städa, sen drar jag på metro och efter metro sover jag med jennifer och bea hemma hos bea:) får ju se vad vi hittar på;) sen i morgon sover vi anntingen hos bea eler så sover jag hor jennifer:) men nu ska jag hänga lite tvätt och göra mej klar:) så hör jag av mej när jag kommer hem:)




17e bilden: En ovanlig bild.



plugg, plugg och mera plugg!



dålig uppdatering igår :S

men efter skolan gick jag och jennifer ner på byn. där va vi med mickis:) sen vid 3 kom hennes mamma och hemtage oss:) då åkte vi hem till jennifer och chilla lite åh åt och så. sen vid typ tjugo över 5 åkte vi till metro, för det var GS-möte:) se va jag på metro med joennifer, jajob och bea ett tag:) trevligt trevligt. sen kom mamma och hemtade mej och vi åkte och handlade. bland annat en ny film:) sen åkte vi hem, jag plugga lite och sen kollade vi på filmen:) typ vid 11 gick jag och la mej, men somnade väll vid halv 12;) men nu har jag lite bråttom, så vi ses sen:)




16e bilden: En bild på dig själv



godmorgon:)

jag vaknade och klev upp vid halv 7-.- jag är jättetrött vill jag bara tillägga... sen fixade jag mej och så åh sen gick jag ut och åt frukost med mamma:) idag ska jag som sagt vara med jonnefer! så sjukt skönt! de va otroligt länge sen! sen ska vi på metro för jag har gs-möte:) sen blir de väll hem och plugga bara.. juppi! kanonkul(Y) jaja, nu ska jag göra mej klar och så:) vi hörs sen:)



tjocktröja- CUBUS
T-shirt- Vera moda
leggings- RUT med FLEFA

good night :)

nu ska jag sova! skönt! i morgon blire skola, sen jennifer och sen metro:) mys mys.
men nu ska jag iaf sova som sagt:)


förästen hur kung va de inte att järvsö vann då?

HEEEEELT sjukt. vi va på båten och kolla, och gissa om vi skrek när dom vann:D jag tror att ganska många blev irriterad;)


ÅÅH! jag är så stolt över att vara jarsebo:D
dom va så jävla grymma :D

15e bilden: En person som du vill vara med


en person som jag värkligen vill/måste vara med är min söta, bästavän jennifer!!!!
de va sjukt länge sen. jag fattar ej varför! I FUCKING NEED HER!

hemma

efter skolan följde jag med hanna hem och sov där och sov där som sagt;) i morse vaknade vi halv 7 och var SJUUUUUUKT trött. skolan va extremt seg och jag är fortfarande jätte trött! så vi ses sen:)


grattis hanna!

NU ÄR DU 15! GUUUUUD SÅ KUL!
mycket spännande ålder;)




GRATTIS SÖTNOS!<3

asså jag ville bara ligga kvar!!!

det var hemskt att kliva upp i morse!! jag ville bara ligga kvar! men men nu är jag uppe iaf! idag efter skolan åker jag hem till Hanna som fyller 15 igag:D:D:D:D:D GRATTIS! sen så sover jag där:) jag kanske kan blogga hemme hos henne, annars hör jag av mej efter skolan i morgon ist:)

MY LOOK OF THE DAY:



nu ska jag sova.

efter att jag hade ducshat så var jag tvungen att sitta uppe och kolla på heart brake hotel ett tag. och vipps så blev klockan snart 12. opps;) men nu ska jag sova:) vi hörs i morgon!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag kommer inte orka upp i morgon!

nu är jag arg på min mamma! jag tänkte gå och lägga mej tidigt ikväll! men hon måsta ju ABSOLUT ducsha innan mej! -.- moget! nu kommer jag väll i säng halv 12 som varnligt-.-.-.-.- jaja nu ska jag väl hoppa in i duschen snart då.. hör av mej sen!
 

Blogg.se har varit CP!

förlåt att jag inte har bloggat på länge men sidan har varit cp! när man ska upptatera så blir de nå fel och allt stängs av-.- men nu är de iaf bra igen:D  snart ska jag iaf till järvsöbaden och äta fin middag med pappas familj:) berättar om gårdagen sen:) men vi hörs:)
såhär ser jag iaf ut idag:)



RSS 2.0