nu blir de nog att sova

ska jbba i morgon och jag är sjukt trött! men vi hörs i morgon. godnatt, sov gott<3


When I Look at you


altså, jag älskar denhär låten, kan INTE sluta lyssna på den!

hemma efter en lååååång dag!

jobbade med sandra idag som sagt:) de var mycket kul och vi tjäna väldigt mycket!! efter jobbet åkte jag med mamma, tony, mormor och morfar till Condis och åt mat! sjukt gott! sen åkte vi på ica och handlade till kafét:) nu sitter jag bara i mitt stökiga rum och gör absolut ingenting annat en å blogga! sen ska jag städa, göra moppefrågor och läsa i min jättebraa bok:) jaja, vi hörs sen!



godmorgon

vaknade klockan halv 10 av att jag fick ett sms av jennifer där de stod att jag skulle ringa. så prata jag med henne en stund. sen somnade jag om och klev upp vid 10.15 typ:) om ett tag ska jag till jobbet, men vi hörs sen:)





varför har jag inget liv då? :(

denhär kvällen har varit extremt tråkig!! jag har pluggat, kollat på film och bara gjort ingenting. Just nu sitter jag och kollar på love boggie, dricker loka och äter poppcorn:) mysigt mysigt, fast näe. kanske ska sova nå tag å, för jag ska ju jobba i morgon! men ja vi hörs ju i morgon och så:)


hemm från jobbet

och jävlar vad bra de har gått idag, vi käna asbra:) jaja, nu sitter jag hemma och pluggar lite moppefrågor och ja de är väl de jag ska göra ikväll bara... sen ska jag väl städa lite också. i morgon blir de jobb med sandra:) för jennifer ska bort. men jaa, vi hörs sen! :)


sommaren är tillbaks :D

sorry tt jg inte blogg igår men vi åkte gnk tidigt till frmor tug i säljesta och bada och solade heöa dan från typ halv 12 till 6:) sen åkte jag hem och skynda mej att packa ihop sen skjutsade pappa mej hem till mamma. där stälde jag bara in väskorna sen tog jag syckeln ner på båthamn vid 7. Där v jag och grillade med sandra, johanna och matilda fast hon åkte hem ganska på en gång. så de blev bara jag, johanna och sandra. vi grilla, prata en massa skit och kollade på konstiga youtobeklipp:) vid 11 cyklade vi hem till sandra och kollade på nån film:) och sen vid 1 cyklade vi hem och sov:)

i morse vaknade jag kl 10 och klev upp och duscha, åt frukost. klädde på mej och sånt. snart kommer jennifer och hämtar mej och då blir de jobb:) men vi hörs lite senare! ha de så bra så länge:)


godnatt

nu ska jag sova:) vi hörs väl i morn!


grattis hjärtat


Å jag fattar inte att min lilla lillasyster är hela 10 år nu!
tiden går så otroligt fort!
Grattis på dej älskling<3

buhuhu, jag är så trött

blev väckt kl 8.12 :( för vi skulle sjunga för Elsa. Efter de måsta jag städa en massa... men nu iaf sitter jag här och är skittrött! ingen vitts att somna om heller, för de blir väl endå frukost snart.. men jaja jag ska nog sova ett litet tag iaf:) hörs sen!


okej nu ska jag sova




min bror är ganska söt





nu sitter jag och kollar på tv med min lillebror eskil:)
om ett tag ska jag väl sova.
eller nä kke inte, men ah, nån timme iaf:)
hinner nog blogga mer innan:)
men ja vi hörs sen!

lite bilder från när jag fotograferad4e mina systrar idag:)




















har beställt ett iphone skal:)


snyggt va? 159 kr på casestore.se  :) jag beställde den i förrgår kväll och igår kom den. så de tar väldigt snappt för de att komma:) ochså får man en liten chokladbit med:) också beställde jag 2 skyddsplast till telefonen:)

iaf. i morse åkte jag till jobbet vid halv 12 jobade lite till klockan kanske 5. sen åkte jag hem till mamma och packa och åt lite mat. sen kom pappa och hämta mej. när jag kom hit så satte jag mej och spelade yatsy med kerstin (min lådsssmamma) och julia:) sen gick jag ut med Elsa och Julia och knäppte lite kort:) kan lägga ut några sen:) efter de åkte vi till ede badstranden och bada. jag, alla mina syskon, pappa, kersin, min farbror och min kusin Albin:) mysigt mysigt! sen åkte vi hem och nu sitter vi och kollar på vilddjuren 2! :) i morgon ska jag upp tidigt och sjunga för Elsa som fyller 10 år i morgon:D men ja nu ska jag väl fortsätta kolla:) vi hörs sen:)


hamnade hos pappa

efter moppekursen ,som faktiskt gick väldikt bra så pkte jag till torön för att kolla på när julia och elsa (mina systrar) sjöng:) efter de åkte vi hem till pappa och fika. då kom jag på att jag skulle osva här. så ja vi har suttit och spelat monopol med våra gäster tills nu. och jag är sjukt trött:( i morgon blir de jobb med hanna johansson:) men vi hörs och sånt!!


ojoj ,OJ vad jag är trött

de var superkul i bollnär igår. klockan 5i5 tog vi bussen dit, sen gick vi runt ett tag och kolla på kläder, åkte lite karusell och kolla på erik saade:) de va 25 000 pers dar så man såg inte så mycket men men. iaf. vid 10 började de å ösregna. så vi fick åka dyngsur hem:( vi kom hem halv 12 ungefär och gick å la oss 12. sen i morse klev vi upp 8.. för jennifer skulla till tandläkarn. så då skjutsade hemmes mamma hem mej, och nu sitter jag här:) klockan 1 ska jag vara i bollnäs igen för jag ska övningsköra med moppen:S ganska nervör. så jag åker med hanna upp sen:) men ja. ha de så bar, så hör jag av mej sen:)


åker ganska snart:)

sitter och väntar på jennifer nu:) klockan 16.55 går bussen och då far vi till bollnäs:) men ja nu ska jag äta och så. vi hörs nå mer ikväll:)


hello

nu sitter jag och kollar på sex and the city och väntar på att tiden ska gå:) vid 4 drar jag till bollnäs med jennifer:) kommer bli awesume! jaja. vi hörs<3




nu kommer rästen av bilderna sen söderhamn:)



















goodmorning

mamma väckte mej klockan halv 11.. hade villat sovit mycke längre! men men. då åt jag frukost, hängde lite tvätt och bestälde ett iphoneskal och 2 skärmskydd:) idag ska jag till bollnäs med Jennifer på grillnatta:) och kolla på erik saade:) men ja jag hör av mej sen:) vi hörs!

och fuck! jag kan inte ladda upp bilder på bloggen längre! vet inte vad de är. men jag kan ju hoppas på att de funkar sen:)


jag är så arg

fyfan för dom som sprider rykten som inte är sanna. så sjukt onödigt! jaja, nu ska jag sova! vi hörs i morgon<3


tänkte lägga ut lite bilder sen söderhamn:)



















oker nu började inernet fucka upp sej.
så jag kägger ut fler bilder i morgon:)


my look of the day!





demhär köpte jag när vi var till söderhamn:)


:D

har städat som en gud!











vist är jag ducktig?:)
ja de är väl de jag har gjort ikväll. kul kul!
men ja nu ska jag väll hitta på nå:)
hörs heey!


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med





hemma nu :)

åkte till jobbet med jennifer. jobba lite. käna ganska bra:) och några i familjen Alfakir va på vårat fik idag:) ganska coolt;) ikväll blir de chill bara och i morn drar jag till bolnäs med jennifer:) men ja vi hörs sen:)

haha...

nu drar jag på jobbet:)

jennifer kommer och hämtar mej om ett tag:) ikväll har jag inga planer, med de får väl bli något kul! får man ju hoppas på! jaja nu ska jag göra mej klar och så, vi hört senare!:)

varning för trött tjej!

godnatt!

nu ska jag sova. kvällen och dagen har varit mycket mysig:) först var vi på stene och åt lunch:) efter de åkte vi hem och bytte om och så och satt och kolla på nyheterna om de som hände i norge! det är förgävligt! efter de åkte vi till torön och åt mat och lyssna på engmans och så:) vid halv 12 åkte jag hem och har bara suttit och slappat framför tvn men nu ska jag sova:) hörs!


ska på släckttreff..

idag har morfar släcktträff, satt jag ska väl dit och va där tills ikväll nån gång. kan nog bli kul. men hallå!! har ni hört vad som hände i Norge igår?:O först sprängde någon rieringshuset i Oslo och en stund senare va den någon idiot som åkte ut på någon ö där de va ungdomsläger och sköt 84 personer eller va de nu va. fan va läskigt!!! :S värsta skräckfilmskänslan!!:O nä fyfan! men nu ska jag iaf göra mej klar! vi hörs sen!


hemma nö!

men jag är sjukt trött och ska upp halv 9 i möra! så jag berättar om dagarna då och så blir de bildupdatering:) men nu ska jag sova. hörs hey!


nu drar vi väl om ett tag:)

kommer hem i morgon kväll:) hörs då!



hej och hallå

kvällen har varit ganska mysig facktiskt:) vid 9 kanske, så cyklade jag och mamma ner till condis och satt där med några mäniskor och drack te och spelade yatsy till klockan typ 12. sen åkte vi hem till sandra och hämta johanna:) sen cykla vi hem, jag hoppa in i ducshen och nu sitter jag här i sovtröja och ska sova snart:) ska upp ganska tidigt i morgon för jag har inte packat en pryl en;) men ja vi hörs och så! ha de så braa! :)


25e bilden: En person som alltid gör dig glad


ILY!<3

tjau tjau!

kom hem vid 5 tiden, då bakade jag en massa chokladbollar och så:) så mycket mer har jag inte gjort idag! men vet ni vart jag ska i morgon? :D jag, hanna och mamma ska till söderhamn och ska bo på camping och kolla på småstadsliv live:D så de blir ingen bloggning på i morgon kväll och på fredag! men de får ni leva med:) japp, så äre. men nu ska jag umgås med mina gäster som är här:) men vi hörs sen! ha de bra så länge då!


godmorgon

nu ska jag snart till jobbet. jobba till typ 5 och sen drar de nog av till pappa ett tag:) men vi får höras mer sen:)


bäst att sova nudå!

ska upp och jobba i morgon. satt.. aa jag ska väll sova nu! men ni får ha en bra natt så hörs vi väl i morgon!


heeej

nu sittetr jag i soffan och kollar på sex and the city som jag har gjort resten av dagem också:) om ett tag kommer johanna och då får man se vad vi hittar på:) men vi ses sen:)




dehär köpte jag igår i hudik


ett par korta jeans från Holywood :)

nu ska jag sova

vi hörs i morgon!



ååå, nu har jag sett den sista filmen

så sjukt jävla jätte bra!!!! men otroligt sorjlig!!!! jag har nog aldrig grinat så mycket på en film!! men å vad ni MÅSTE se den!!! lite sorjligt att allt är slut nu :( dom är ju väldigt bra dom filmerna! a men ja sjukt bra iaf! vid 7 kom vi hem och då bakade jag, sandra och johanna brownies till cafét:) sen åt vi mat också kom matilda:) och nu sitter vi och kollar på Horton:) men vi hörs sen:)


jag ska på bio idag:D

om typ en halvtimme tar jag, johanna och sandra bussen till hudik och kollar på sista harry potter fimen:D hörs sen!


godnatt

nu ska jag sova. och i morgon är jag ledig så då blire att sova länge:) men vii hörs!


tjoho

kom nyss hem från jobbet och nu sitter jag med mamma, tony, playa och pegg och kollar på tv:) mys mys! om ett tag ska vi på condis och äta och ikväll får man ju se vad som händer:) och i morgon är jag ledig:) SÅÅÅÅ SKÖNT! :D men ja vi hörs sen! :)


goodmorning :)

nu ska jag upp och jobba om typ en timme. mår inte så bra men jag tror de blir bättre. i morgon är jag ledig så då kanske jag ska hitta på nåt med mamma och johanna:) men nu ska jag fixa mej:) hörs sen!

ska nog sova nu!

är sjukt trött. kvällen har varit ganska skön. har badat tunna, kollat på film och bara slappat. vi kollade på just go wiht it:) asbra! rekomenderas värkligen:) men ja nu ska jag väl ta och sova;) men vi hörs i morgon!



gud vad jag inte mår nå bra :(

asså huvvet mitt bara värker! fyfan va dåligt jag mår!!!!! tror fan jag är sjuk igen:( asmysigt! fast nej! jaja ikväll ska jag nog bara vara hemma, bada tunna med några folk! sen blire väll bara soffan, godis, sova och jobb i morn då-.- men ja vi hörs sen!


24e bilden: En bild som gör dig glad


ASPNÄS<3

några bilder från flotten:)









tjena

sitter och kollar på film nu och är jättetrött!!! vaknade klockan halv 9 i morse, sen har jag jobbat en massa! i 5 och en halvtimme...men ja nu ska jag slappa en stund och kolla tv och så:) hörs hay!


hoppsan, jag kanske läre sova!

blev inge bad för tunnan bliev aldrig varm:( men de blir imorn ist(Y) så jag jag fastnade framsör någon deckare på tvn och plöttsligt kom jag på att jag ska upp 8 i morgon:( jobba;( så nu ska jag sova, vi hörs imorn!!


kvällens mysoutfit


jag vet att jjag inte är så bra på att blogga nu för tiden, men jag ska värkligen försöka bli bättre! jaja, just nu sitter jag och kollar på torkel i knipa för tredje gången ikväll. så jävla skön film:) de har inte sagt så mycket ikväll. har kollat på en film med mamma som heter svinalängorna tror jag;) mycket bra! borde ni se! sen har jag suttit och kollat på olika iphoneskal på internet:) har också hittat ett som jag ska köpa:) sen så ska jag också beställa ett nytt skärmskydd. för ja de är ludd under de jag har nu;) hehe, fråga mej inte hur jag lyckadess! men ja nu ska jag ut å bada:) hörs sen!

trött, trött, trött!

kvällen igår va ganska mysig och så:) lägger ut bilder sen:) just nu sitter jag och kollar på torkel i knipa med playa som kom hem idag:D han satt och jama i en busske nnär vi kom hem:) och nu är han gosigare en någonsin:) men ja ikväll ska jag väll bara umgås med familjen. vi ska bada tunna och så har vi hyrt en film:) men ja vi hörs!


dålig bloggning.

fick feber igår och orka inte blogga!! men ja blev bätre i morse så då blev de jobba med hanna:) de var en ganska kul dag:) och snart ska vi åka flotte till orbaden och tälta där:D johanna ska med hon å! blir nog jättekul! :D men ja vi ses och så i morgon:)


hejhej

nyss kom jag hem från torön:) va va där och åt rälbyffé:) dagen har varit seg. vaknade med hanna vid halv 10 klev upp, fixa oss, åt frukort, åkte på jobbet, jobba, åkte hem och sov, åkte på torön, åt, åkte hem, sitter här, ska snart kolla på film med mamma, tony och gabbe! ganska okej dag, men kunde ha varit bättre helt änkelt! sen ska jag också beställa en film från internet:) men ja nu ska jag ut i vardagsrummet och kolla på film:) hörs sen!


im home from the work

nu är jag hemma från jobbet för ni som inte kan min engelska! ganska tröttsam jobbdag va det! men nu ska vi chilla, kolla på tv, slappa vid datan och äta massa mat! hanna sover här inatt och i morgon blir de väl jobb igen... kul kul! men ja vi hörs!


vaknade nyss

vi ska öppna lite tisigare idag på caféet så jag fick sovmorgon:) men nu ska jag upp snart iaf! sen drar jag till jobbet. efer jag har jobbat blir de till att åka hem och göra massa moppefrågor. hm. ja de va väl alt för nu! men ja jag hör av mej innan jag åker:)

dags att sova

kom precis hem från johanna:) jag vaknaade klockan 9 och fixa mej och så:) sen klockan typ 10 tror jag,åkte jag å jobba :) jobbdagen va ganska chill och efter jobbet åkte jag och jennifer hem till johanna på kalas:) vi åt tårta ich spela rappa kalja:) super kul! sen åkte alla hem. men då åkte jag johanna, johannas mamma och johannas pappa och köpte mat på sibylla:) sen åkte vi hem och jag och johanna satte oss framför tvn och åt mat och kolla på bones och efter de en sjukt bra och allderless jaa, åååå film! stolthet och fördom<3 jag är så kär i den och den sjukt fina killen som är med!!!<3 efter filmen följde johanna med mej en bit på vägen åsså gock jag hem och duscha och nu sitter jag och kollar på eva och adam och ska nog sova nu:) men vi hörs i morgon!!



så sjukt bra! rekomenderar värkligen!!!




Gör mej glad!

och klicka HÄR!



nä nu vill jag att du kommer hem...


min älskling playa har varit borta i snart en månad! vart är du???han brukar vara borta då och då, ganska länge. men aldrig SÅHÄR länge:( nu vill jag att han ska komma hem!!!  jag saknar dej bubben! <3


godmorgon och allt

förlåt att jag inte blogga igår men jag va så slut när jag kom hem från jobbet att jag inte orkade röra mej... och i fredags sov jag hos hanna och vi somna vid typ 1 och klev upp halv 9... sen jobba vi från halv 10 till 7-.- mysigt. fast nä! men nu ska jag iaf fixa iårdning mej för ennu en jobbdag:) klockan 3 ska jag till johanna på kalas:) men vi hörs väl efter de:)

nyvakenbrud.se

nu drar jag och jobbar:)

hörs sen!


hellu

gårdagen och kvällen var awesume! först åkte jag och hanna upp till mamma i ljusdal och handla till cafét:) sen åkte vi och fixa lite, efter de cykla jag och hanna upp till sjön och bdda:) sen satt vu ute på alltan och drack te. åt glass och satt vid chattroulette hela natta typ;) sen gick vi och la oss på studdsmattan och sov:) i  morse vaknade vi vid 11 tiden tror jag sen åt vi frukost och gick och bada igen efter de åt vi lite lunch och åkte och handla och sen kl 6 jobbade vi för första gången på vårat café:)  men ja nu ska jag lägga ut lite bilder sen igår:) sen ska vi väl dra upp och bada igen eller så:)







hahahhahahahahahahhahahaha jag dör!


grattis johanna! <33

har inte fått tag i dej fär du svarar inte på din telefon! :( men nu säger jag de såhär ist:) hoppas du har haft en jättebra dag!!!!!!! jag älskar dej! PUSS PÅ DEJ!!!!!!!!


godmorgon eller nåt

nu sitter jag med hanna och väntar på att min tvätt ska bli klar, sen ska jag till ljusdal och kolla lite på skor och kläder:) sen blire att åka hem och upp till cafét och fixa iårdning tills vi ska öppna på fredag:) men nu ska jag hänga tvätt hörs hej :)


godmorgon!

vaknade klockan halv 1 av att mamma ringde;) då gick jag upp och åt frukost:) snaty kommer hanna:) vi ska baka och så till Cafét:) sen klockan 4 ska vi på molätan på stene:) sen får man ju se vad som händer:) men ja vi hörs sen:)




går och lägger mig efter en lång dag.

har inte hunnit blogga nå idag, i morse åkte jag till torön och åt brunch med familjen, sen åkte vi upp till bärget och fixa en massa i flera timmar. sen åkte vi hem och åt sen baka jag och hanna 3 kladdkakor, sen åkte hanna hem och jag satte mej med johanna och mamma och kolla på tv ett tag och ja nu ska jag sova snart:) så jaa vi hörs i morgon:)


haha trött brud!
GODNATT<33

hallo :)

nu är jag med johanna:) vi sitter och äter massa götta! Ganska skönt efter en lång bra med bakning och målning och massa;)








jo precis (Y)

nu tänkte jag sova:)

kvällen har varit mycket mycket rolig:) nu sitter vi och kollar på änglagård1 och funderar på att sova:) i morgon blir de att baka till cafféet vi ska ha:) sen vat jag inte vad som händer! hanna ligger och snorar i soffan, hon är förkyld och de skrämmen mej lite;) jag tänker INTE bli smittad!! menmen:) nu ska jag iaf sova, så vi får höras i morgon! sov gott!


yalla yalla!

nu sitter jag och hanna och kollar på björn gustafsson:) nyss va vi ute och knäppte lite snygga kort som jag tänkte lägga ut;) men japp jag hör av mej sen:)










nu är jag med hanna





och då kan det gå såhär!


23e bilden: En bild från i somras.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

godmorgon..

eller vad man ska säga:) nu sitter jag med min läsande sysster och väntar på hanna:) undra vad vi ska göra i det fina vädret:)vi kan ju slltis gå ut och ta oss en dusch:) jaja, men jag ska inte klaga. efter regn kommer solsken som man brukar säga:) och jag får ju ändå inte vara ute i solen en;) men jaja, jag hör väl av mej nå mer sen så hörs vi och så:)



RSS 2.0