nu ska jag sova en massa

är så otroligt trött att jag skulle kunna..ja. iaf. ikväll har vi städat uppe på kaét;) inte så kul, men de måsta ju göras. aja, nu ska jag sova så vi hörs imorn eller så:)


jag kan inte sluta lyssna!




nu blir de plugg

skoldagen har varit helt okej! men nu tänkte jag plugga lite mopperfågor, om jag vill ha nå kort så äre väl dax att sätta igång.. jaja, men vi hörs!!

höhö

godmorgon allihopa:)

idag blir de skola som varnligt! vet inte vad ja hittar på efter:) men de är iaf kortdag idag:) ganska så skönt!! :) jaja, nu ska jag göra mej klar och gå ner till bussen:) vi hörs sen:)


tjoho

denhär dagen har vart bra:)  varnlig och så. när jag kom hem satte jag mej och drack te och kolla på topmodel:) sen kom tony hem och laga mat, så åt vi och nu sitter jag och kollar på amerikan funnies homevidios :) ska väl hoppa in i duschen:) satt vi hörs!!


hellu

idg blir de skola igen, på riktigt:) efter vet jag inte vad jag ska gö, men vi hörs!



dagen

hellu, jag gick hem efter första lektionen idag för jag orkade värkligen inte mer.sen sov jag och drack te resten av dagen ;) mamma kom hem vid 4 och då åt vi kyckling och kolla lite på tv:) om ett tag ska vi kolla på svenska holywoodfruar och iren huss:) imorgon blir de nog skola:) men ja vi hörs sen!


blev skloa idag iaf

mamma vägrar låta mej va hemma eftersom att jag va på konfan i helgen-.- mår skit! men i värsta fall får jag väl gå hem då! men a, vi hörs!


klänning- hm
koft- gina
strumpbyxor- vet inte

godmorgon på er

vaknade klockan 6 efter att ha sovit kanske 3 timmar:( äckelhosta och förkylningen har hållt mej vaken:(  vet inte om jag ska till skolan idag! men just nu känns de inte så! jag får höra av mej sen när jag vet och så:) men ja, vi hörs!


mysig dag :)

vaknade på tok för tidigt och hoppa in i duschen, sen fixade jag mej och så och satt och kollade på några avsnitt sex and the city! sen vaknade mamma och så åt vi frujost:) sen vid 2 åkte jag på fonfaledardagen:) vi hade kul:) gjorde massa saker, te.x övade på ett drama, som vi sen spelade  upp för konfirmanderna som kom vid 7:) vid halv 10 nån gång fick jag skjuts med johannas pappa hem:) och nu ska jag göra lite matte.

blir nog skola imorn! tror jag iaf, men ja, jag får se! de beror ju på hur jag mår då:) annars blir de till å va hemma å plugga matte och kolla på film hela dagen:) skadar ju inte:) men ja, vi hörs väl nåt!:)


förlåt för att jag inte blogga igår

men iaf, de blev ingen skola, för jag hade feber igår:( så jag låg hemma och kolla på film och sov hela dagen:) sen kom tony hem så åt vi pizza :) sen vid 7 tiden kom johanna, ella och hanna:) vi hade spakväll, spela spel och kolla på den blå lagunen:) för jag blev bättre på kvällen:) vid, halv 12 tror jag att de va, åkte dom hem. alla utom hanna vi kolla på sex and the city ett tag, sen gick vi och la oss till bert, och somna:) imorse vaknade vi vid halv 11 och nu ska vi nog äta frukost:) men vi hörs!

sånhär gammal, sot bild :)

kunde inte sova inatt :(

somnade klockan 2 typ-.- så jag är sjukt trött! jaja, idag ska jag väl till skolan som varnligt och jhanna kommer till skolan idag btw :D hon är hemma från grekland äntligen!!! aja, efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men vi hörs nå mer:)


funderar på att sova

kvällen var awesume :D supermysig:) vi kom till kondis vid kvart 1 8 typ ochh satt typ en timme:) mycket mysigt:9 men ja nu ska jag sova! vi hörs imorn!!


hanna sover


vist är hon söt? :)
känner mig som en mycket rolig kommpis som får mina vänner att somna..
aja, nu sitter vi och kollar på småstadsliv eller ja jag;)och ja typ såhär blev resultater på hårfärgningen:)
ser inte så mycket, men jaja:) hörs!

är med hanna johansson :D

skolan har varit kanska chill idag:) efter skolan gick jag och hanna till ica och köpte hårfärg, sen hem så färgade jag hennes hår:) och nu sitter vi väntar på att de ska bli klart! får hoppas på att de blir bre då! fast de är ju ioförsig klart, eftersom att de är jag som har gjort de!! :D sen ska vi iaf ner på byn och fika på condis med hanna persson:) mys mys! men ja jag hör av mej sen. hare bra!!




ovarnligt pigg

hej, vaknade typ 6:20 och var inte speciellt trött:) de är ju trevligt, men jag gick och la mej ganska så tidigt igår, så då kke jag inte är supertrött på skolan:) iaf. efter skolan ska jag vara med hanna:) vet inte hos vem och så, men de får man se:) men ja, nu ska jag äta frukost med min mamma:) vi hörs sen:)




morning :)

vaknde kl halv 6 av att jag hade sällt klokan på en halvtimme för tidigt-.- men jag somnade om och vaknade kl 6 igen, så gick vi upp och sjöng ja må han leva sen åt frukost och fixa mej och så:) idag är de väl en varnlig skoldag.. efter skolan ska jag väl inte gö nå, blir väl å plugga på moppefrågorna! kul kul kul! men ja jag hör av mej sen, när jag kommer hem:)
ha de så himmla bra så länge:)  




dagens låt 22/8




godnatt på er:)

efter skolan idag åkte jag hem till jennifer:) sen vid 5 följde jag med henne till edsbyn och kolla på när hon och sandra spela match:) sen drog vi hem och nu sitter jag här. kort sammanfattning på min eftermidag och kväll:) men ja nu ska jag sova. ska upp tidigt i morgon och gratta tony:) hörs hey!!


nu ska jag dra snart

det regnar ute:( och jag ska gå ner på bussen!! jaja, vi hörs när jag kommer hem!



godmorgon

klev faktiskt upp i bra tid idag:) även fast jag somna rätt sent igår:) somna vid typ 12, kunna inte sova:( men ja, idag blir de väl en varnlig skoldag, sen efteråt, tror jag inte jag ska göra så mycke!! men ja, vi hörs och så:)




nu ska jag sova



Who says you're not perfect?




jag är såå trött

tror fan att jag börjar på att bli sjuk:( men jaja, de blir väl skola imorn iaf.. och jag blir så läss på johanna som är i grekland -.- och jag vet inte enns vilken dag hon kommer hem:( ja, ja saknar henne!! SÅ KOM HEM NU! jaja, nu ska jag nog sova snart! så jag orkar upp imorn asså!! men ja, hörs!



söndag 21/8

imorse flyttade min syster till norrköping:( jag ska åka dit om 3 veckor. iaf, idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag mår inge bra, så jag blir nog bara hemma skulle jag tro.. sen ikv ska vi hem till mormor och morfar och äta:)

men hallå!! jag kollade ju som sagt på vampyrer suger igår! OMG vilken dålig film!! bara för överdriven. okej jag skratta väl nån gång, för vissa saker va kul, men näe, den va inge bra!!
aja, vi hörs!!


nu blir det filmmys





som ni nu redan vet så ska min syster flytta i morgon:( så de är lite sorjligt nu.. men ja, nu ska vi iaf, ha en sissta myskväll innan hon åker och kolla på vampyrer suger och smala sussie:) hörs imorn!

nu drar vi snart:)






hemm nu

håller på att städ för fullt.. inte speciellt kul, men vad gör man inte:) måste hinna klart till typ 5. iaf, skoldag nr 2 var ganska varnlig, bara lite mer slapp en andra eftersom vi inte har fått nå schema, vi fick bara sitta på massa olika lektioner och lyssna på vad vi skulle hinna med under läsåret och..eh...ah, de va inte lite de :S sen har vi fått böcker å så. slutade vid 3 och tog bussen hem:) och ja nu städar jag. vad jag ska göra ikv vet ni så de drar jag inte igen;) men ja vi hörs!!


skoldag nr 2

skoldag 1 vr rät chill och tråkig! slutade 12 så de va ju rätt skönt:) iaf, idag är de varnlig tid och så, men vette fan va vi ska göra, för vi har inte fått nå schema, men jaja. de blir väl nå;) iaf, igår när jag kom hem chilla jag lite bara. sen när mamma kom hem, så hyrde vi Iren Huss och satt och kolla på den hela familjen:) sen vid 11 somnade jag.. idag efter skolan ska jag hem och städa, sen blir de avskedsfest för johanna på först condis och sen hemma:) hon ska ju som sagt flytta på söndag:( så lördagen tillbringar jag väl med henne. sen på söndag, flyttar hon kl 9.00:( sen ska vi städa i kafét och så. men aa vi hörs!!






då drar man på skolan efter sina 3 timmars sömn(Y)

kunde inte sova igår. gissa om de var ännu svårare att kliva upp?:)...iaf, nu ska jag dra till skolan första sagen:S aja, vi hörs!!




ska sova nu

skolan börjar ju imorn!!:(
iaf, dagen i hudik med johanna, mormor och morfar var mycket mysig:)
Här kommer 2 bilder från idag:




ska åka om 30 min nu

nu sitter jag och pratar med min vän hanna i telefon, ska åka till hudik om en halvtimme:) mormor och morfar kommer och hämtar oss:) men ja vi hörs mer sen:)


sissta dagen på sommarlovet :(

har lixom inte fattat de fören idag:( att sommarlovet är slut! de som var så kort..och regnit:( men men iaf. sissta dagen ska jag ttillbringa i hudik med mormor och johanna:) blir nog mysigt de! japp men nu ska jag äta frukost så hör jag av mej sen.


pluggar

de är 2 dagar kvar på sommarlovet och jag sitter och pluggar?:O jaja, vad gör man inte om man vill ha moppekort innan snön kommer:) sorry för att jag inte blogga igår. men ja jag tänkte berätta lite om gårdagen.
Vaknade vid halv 1 med hanna och hanna i soffan:) vi åt frukost och så, dsen åkte dom hem och då drog jag till johanna, som ska åka till Samos inatt:( kommer sakna henne:( efter de åkta jag hem och bara bara va lixom tills jag gick och la mej:) i morse vaknade jag vid halv 12 och gick till datan och plugga. sen satte jag mej framför tv:n och åt lite frukost och så, sen kom johanna hem så hjälpte jag hemme packa:) och nu sitter jag och pluggar igen, vilket jag hade tänkt å göra idag-.- men i morgon kke jag, johanna och mormor ska till hudik å mysa på:) men ja man vet ju aldrig:) de kke blir på torsdag efter skolan å:) men ja, nu ska jag plugga lite mer..


sånhär humor har man om man heter, moa silén, hanna persson, hanna johansson och är riktigt övertrött!!


dålig bloggning igår, I KNOW!

men dagen och kvällen var mycket trevlig:) jag jobbade i några timmar:) och efter jobbet åkte jag hem och bara chilla i några timmar, sen åkte jag ner på byn och var med anna och jennifer :) vi hade riktigt trevligt, vi var nere på stranden och bada å så:) superkallt:) så träffade vi lete mer folk och så. sen åkte vi hem till mej och åt krefftor, poppcorn och kolla på sagan om ringen:)  sen somna vi i min soffa och vaknade vid 10 i morse:) sen drpg man till jobbet igen vid halv 12 och jobbade lite med hanna persson:) mycket rolig dag(Y)

Ikväll ska jag, jennifer, hanna och hanna åka upp på berget och ha kräfftskiva och äta upp allt fika å så:) sen ska vi npg sova över där:) mysigt, mysingt!! men ja vi hörs en innan jag åker upp och så!!



tjo

dagen har varit mmycket mysig:) kom hem vid kke 3:) klockan 7 får vi gäster och ska ha typ kräftskiva:) sen ska jag väl inte göra nå mer tror jag:) men jaja:) vi hörs!





nu ska jag åka om ett tag :)

drar till orbaden nu och får masage och så:) asmys!! ) men ja vi hörs när jag kommer hem:)


ja men nu tänkte jag sova

ska ju upp tidigt imorn så



dagen:

i morse vaknade jag vid 11 av att mamma väckte mej, men ja, jag klev väl upp vid halv 12 skulle jag tro:) då åt jag frukost med mamma, sen bara va jag ett tag. Vid 3 typ kom johanna och vi satt och kollade på en massa konstiga youtubeklipp:) våran varnliga humor(Y) sen cyklade vi ner på condis och fika. Där satt vi ett tag och prata och så:) sen vid halv 7 cyklade vi hem:) sen har jag bara suttit hemma, läst och städat!! trevligt trevligt! eller något i den stilen!

I morgon ska vi åka klockan typ 10 till orbaden med mormor och morfar och få masage och äta gomat:) sen har jag ine mer planer men ja de blir väl:) men WTF!!!!!! skolan börjar om en vecka!!!!! :O tiden har rusat iväg och jag har värkligen kännt att jag vill ha längre sommarlov! vi hade 4 veckor längre förra sommarn:O men jaja, jag tkr ändå att de har gått ganska så långsamt!och ganska skönt hare varit och jag har hunnit med mkt! på något sätt längar jag till skolan att få träffa alla och så:) jag tkr nästan att det ska bli en liten gnutta kul. men ja jag ångrar väl mej när jag har gått en dag;) då kommer jag nog villa ha 4 veckor till;) men jaja:) vi hörs nå mer sen!



var snäll och tänk inte på min min-.-


shoppingen ifrån gbg



2 klänningar från HM

lite underkläder från LINDEX

Linne från Kappahl

Shorta från Kappahl

Vita mjukisbyxor från CUBUS

Klänning från Kappahl

Schal från LINDEX

Massa ringar från olika affärer

Örhängen från HM (min syster har ett par på sig som jag inte fick bild på;))

avril lavinge




vårat hotellrum i göteborg








hemma nu

de gik så otroligt segt att ladda upp bilder på hotellet å ajg orkade inte blogga, men ja vi kom hem igår mitt i natten:) i tisdags var vi på Liseberg och jävlar va kul de var!!Sen igår var vi på spaet på hotellet och på stan och så:) men ja här kommer bilder!


























ja de var de:) och btw, så är jag helt säker på att jag såg Björn Gustafsson på stationen när vi var påväg hem:D

I göteborg nu :)

kom hit vid 12 typ:)checka in på hotellet och så. sen gick vi upp i gothiatowers och åt räkmaka och åkte glashiss ner:) ashögt;) sen gick vi bara på stan och så:) mysigt mysigt. vid 8 gick vi till en indisk restaurang och köpte take away mat och tog med till hotellet och sttte oss och åt å kolla på lotta på Lisseberg:)
i morgon tror jag att vi ska på  Liseberg:) annars blir de på onsdag:) men, ja tänkte lägga upp lite bilder från idag:) hörs sen!

uppe i gothiatowers




på stan




packar för fullt


hälgen har varit toppen på alla sätt!! nu ska jag åka till tåget om ca 2 timmar så jag ska väl skynda mej att packa de sista så jag kan sova ett tag:) asskönt för jag får sova hela tågresan också för att de åker raka vägen till göteborg:) tror att de är säng vagnar också:) men vi hörs, jag kan nog blogga från GBG med för johanna ska ta med sit internet:) höes!

nu åker vi om ett tag:)

igår kväll så färdade jennifer min utväxt:) så nu är den borta(Y) men ja nu ska vi åka snart så ja jag hör av mej på söndag innan jag sticker till GBG:) hare så himmla bra så länge!!

ful bild, men såhär blev rerultatet:)


dethär är min och jennifers drog/ humor





tjoho ;)

igår efter jobbet drog jag och jennifer ner på byn. först på järvsöbaden och bada i poolen:) sen drog vi på sibylla och åt lite mat och glass:) efter de åkte vi ner och badade mer på kyrkbybadet:) och sen till flotten. där va vi ett tag sen så åkte vi hem till jennifer och kollade på morden i midsummer och bounes:) sen sov vi:)

i morse vaknade vi vid halv 11:) då gjorde vi iårdning oss och åkte på jobbet. jobbade tills typ 4;) sen drog vi hem till mej och nu sitter vi och degar här:) om ett teg kommer min mammas kusin som vi ska fira för att hon har förlovat sig:) och efter de ska jag dra till lörstrand på grillparty med jennifer;D sen drar vi hem till henne och sover! och i morgon klockan 12 drar vi till undersvig på konfaledarutbildning:D ska bli super!! men ja vi hörs sen! hare gött!!


goodmorning

nu sitter jag ute i solen och slappar innan jag ska upp och jobba igen-.- orkar värkligen inte! jag vill bara sola och bada hela dagarna som alla andra när de är sånthär väder! vart tog dehär vädret vägen när jag var ledig? jaja, nu ska jag väl gå in och fixa mej så aa. vi hörs :)

kvällen har varit super!

nu ska jag sova.

vi slutade tidigare idag för de va ingen där typ. så då drog jag ner till flotten och badade å sola med mamma och johanna ett teg:) sen åkte vi hem och åt. efter de cyklade jag och johanna ner på condis och drack dricka för att vi väntade på att sandra skulle komma hem från träningen, fast vi orkade inte vänta dör så länge, så vi åkte hem till henne och kollade på tv medans vi väntade:) sen kom hon hem också kollade vi på life as we know it:) skitbra film!!! efter den cyklade vi hem och nu sitter vi och pratar bara:) ska nog sova nu:) hörs hey!
Absolut vard att se!
                          

drar upp på jobbet nu






tänkte bara tala om en grej

på fredag åker jag på konfaledarutbildning. för ja, jag ska bli konfaledare dehär året:) den håller på tills på söndag. och sen på söndagkväll drar jag med johanna och mamma till Göteborg:D superkul! vi ska shoppa, gå på lisseberg och en massa:) gud vad jag längtar:) tror att vi stannar tills på onsdag, så ja jag kommer inte kunna blogga från fredag till onsdag då skulle jag tro.. om jag inte hinner med ett liten inlägg innan jag åker på söndag då:) men jaja, bara så ni vet lixom:)





hemma nu

har varit mycket mysigt på flotten och på torön. nu sitter jag hemma och ska väl kolla på en trevlig film eller så:) men ja vi hörs.
tänkte lägga ut en dagens låt också. har inte kunnat göra de på såhääääääääääär länge efter att dom har ändrat en massa på youtube. men ja nu har jag lärt mej hur man gör så ja!


haha, ja jag gillar denhär låten!

ska dra ner till flotten :)

vi ska åka med flotten till torön jag, tony, mamma, mormor och morfar:) vi ska äta och bada en massa:) hörs sen!!


1 augusti? redan?

de är sjukt vad tiden har gått. sommarlovet har varit superkort!:O:( jaja, ska iaf på jobbet om en halvtimme, så jag hinner inte blogga så mycket. vi hörs sen!




RSS 2.0